Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçime öyle bi sıkıntı düşürdün ki.
Kaybetmek istemediğim bir insansın ama biraz hayal kırıklığına uğrattın beni.
Of.. bilemiyorum...

Seni benden ne bu şehir ayırır, ne de ecel...
Yüreğimi en fazla dil yarası acıtır...
Bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanır?
Kendine iyi bak, sana bir şey olmasın.

1 gün bile çok. Üzerine çok geldim kabul ama ben de haklıyım. Ne olur yaz.

Senin emeğin bende, benim emeğim sende büyük. Değmez inat etme, yaz. Ben yazmam bilirsin artık kırılmaktan yoruldum...

Yazmasaydın keşke..
İçim sıkılıyor.
Konuşmak istiyorum konuşamıyorum.
Yaptığın yanlıştı...

Seni hala tanıyamıyorum. Oyalıyor musun samimi misin amacın ne çözemiyorum. Her davranışın çelişkili. Ne yaptığını anlayabilmek isterdim. Yoruyorsun beni

keşke ölmeseydin acaba ölmeseydin hayatlarımız nasıl olurdu ? kaldırabilirmiydin bazı şeyleri ya da ben kaldirabilirmiyim bazı şeyleri sen biliyosun konuyu çok açmama gerek yok işte....

en zoru bir ölüyle konuşmak yaşam devam ettikçe çözülmeyecek konu yok gibi hiç tanımadğım hiç göremediğim bir ölüyle 27 senedir her yalnız kaldığımda her gün hiç unutmadan acım hiç geçmeden konuşuyorum sesli sesli bazen bağırarak ağlayarak benim bu halim ne olacak bilmiyorum kocaman kadın oldum ama hala büyümemiş çocuk gibiyim
anne
yine aklımdasın yine gözlerim dolu burnum sızlıyor boğazımda bir düğüm hiç gelemeyeceğini bile bile yanımda olduğunu düşünüyorum
geçenlerde metroda bir kadın gördüm resimlerinden gördüğüm kadarıyla aynı sana benziyordu o an kafam karıştı dengem bozuldu gözlerime inanamadım kadın bana bakıp durdu bende ona sanki canlanmış gibiydin nerdeyse gidip kadına sarılacaktım
gözlerimin dolduğu görünmesin diye gözlük taktım ama indiğimde gözyaşlarıma hakim olamadım
hep düşünüyorum ben nerden geldim diye? ortada bir anne yoksa çocuk annesini hiç tanımamışsa müthiş bir boşluk oluyor içinde sanki duvar kovuğundan çıkmışsın sanki bir yerden ışınlanmışsın çok garip sevgisiz büyümek yada büyüyememek hep orada takılı kalmak...
kendimi bildim bileli uyku sorunum var eğer yaşasaydın belki bende uyurdum normal insanlar gibi uyuyabilirdim yaşasaydın dayak yemezdim işkence görmezdim her günüm cehennem gibi geçmezdi daha başarılı bi insan olabilirdim eğer ders çalışmama izin verselerdi
yerlerle sürümezlerdi kaburgalarımı burnumu kırmazlardı morarmazdı hiç bir yerim kırılan kalbimi saymıyorum
taranmasın diye besleme gibi saçlarımı makaslamazlardı
eğer yaşasaydın benim de oyuncağım olurdu bende oyun oynayabilirdim diğer çocuklar gibi evişi yemek yapıp kapıdan dışarı çıkmam yasaklanmazdı diğer çocuklar oynarken ben camın değil tülün arkasından bakmazdım yaşasaydın
yaşasaydın eğer
ben de normal çocuklar gibi kahvaltı yapabilirdim hırpalanmadan uyanıp, ekmeğim önümden alınıp başkasına verilmezdi, evdeki güzel şeyler benden saklanmazdı yemeyim diye
yaşasaydın üniversiteyi kazandığımda açlığa mahkum edilmezdim sen bana ne halin varsa gör demezdin değil mi? boğazından kısıp bana harçlık gönderirdin, orucumu açamadığım sahurumu yapamadığım zamanlar oldu annem kimselere diyemedim karnım aç diye kimsem yoktu arayacak ama Allah benimle beraberdi...o yardım etti öksüzlerin yetimlerin ve her şeyin sahibi...
okul bittiğinde atanmama izin vermeden evden defedilmezdim, sen bana evlen git , istemiyorum seni demezdin beterin beteri vardır sözünü öğrenmeden yaşar giderdim ufak şeyleri kendime sorun yapardım belki
yaşasaydın ne sorunum olursa olsun beni teselli ederdin sarılırdım sana ve o an her şeyi unuturdum
şuan yaşadığım hayatı sana anlatmayacağım daha fazlasını kaldıramazsın
eskiden umudum vardı umut beni ayakta tutardı artık umudum bile yok
en büyük duam eğer iyi bir insansam ve iyilerin olduğu yerde haşrolacaksam Rabbimden beni bebekliğime döndürmesini, yanımda öldüğün güne döndürmesini isteyeceğim
o gün sen ölmemiş olacaksın bende sabaha kadar ölü bir anneyle baş başa kalıp sabaha kadar ağlamayan bir çocuk olacağım yaşamadığım çocukluğumu yaşayacağım ölüp sana kavuşacağım günü bekliyorum

çok akılsızım.seni üzdüğüm için kırdığım için.ne olur affet beni.seni herşeyden çok seviyorum

Seni çok seviyorum herşeye değersin ama annenden nefret bile edemiyorum. Ömrüm boyunca o kadına nasıl katlanacağımı düşünerek evlilik hazırlığımı bile gönlümce yaşayamıyorum. Ne evim istediğim gibi oldu ne ailelerle akrabalık ilişkilerim. Etrafımdaki gelin kaynana ilşkilerine bakıp özeniyorum. Bu kadar sevilmeyecek bir insan mıyım annene ne yaptım ki bana bastırdıkça alttan almaktan başka. Üste çıkmak nasıl yapılır bilmiyorum ömrüm boyunca kimseyi ezmeye çalışmadım.
Anne oğul kinci tavrınıza gıcık oluyorum bir şeye kızınca 1 hafta surat yapıyorsunuz. Hadi sen sözlümsün çekiyorum düzelince geçer diye annenin surat sallamasını çekemiyorum. Hayatta yaptığı tek doğru şey seni doğurmak olan başka da hiçbir işe yaramamış bir insan olan o kişi eline bir gelin geçince istediği gibi kullanabileceğini zannetmesi beni gıcık ediyor. Hayatımda kimseye bu kadar tolerans göstermedim ama yukarıda Allah var bana yapılanları da Allaha havale ediyorum

Bazı yapılanları ne yuttum, ne unuttum;
Doğru zaman diye birşey var ben onu bekliyorum....

Cnm eşim seni okadar çok seviyorum ki ama Üzgünüm ki annenden de aynı oranda nefret ediyorum keşke başka bi annenin oğlu olsaydın da huzursuz olmasaydım bu kadar onun bakişlarındaki sinsilik bile beni çıldırtıyor ve ben her pazar bu eziyete senin için katlanıyorum.

ben seni öyle birden, öyle çok sevmişim ki...
bi anda pat diye zorla girdin hayatıma, basta ne kadar da negatifti hislerim.
senin fotografını gösterdigim arkadaslar bile öncekilerle kıyaslayıp ondan sonra bu mu yani diye begenmeyişleri dün gibi aklımda.. bunca zaman onca kişi bi şekilde teğet gecti hayatımdan.. derslerimi aldım yoluma baktım.
ama senin birilerine göz ucuyla bile bakmış olmana tahammul edemiyorum.

HEYY SENNNN..!!!
duyuyor musun beni, seni deli gibi kıskanıyorum !
her şeyini didik didik ettim, kıskanclıktan ölcem.

seni cok seviyorum kocacım, ne ara bu kadar hayatım oldun bilemedim.
senin kokun olmadan uyuyamaz oldum.

keşke diyorum keşke!
bundan bi 10-12 sene önce tanışmış olsaydık.

ama işte o zamanda birbirimizin kıymetini bilebilirmiydik bilemiyorum.

ouf cok gıcık oluyorum !!

senle feci şekilde kavga edesim var kocam.
iki gündür sana çemkiriyorum ve çemkireceğim.
sakin ol bebeğim kocaya kızılmaz desende kızacağım..

sen benim hayatımda gördüm en aşşağılık en şerefsiz 5 para etmez birisin. o yüzün arkasında nasıl bir adi sakladın bunca zaman ,nasıl gözümün içine baka baka yalan söyledin ,üzüldüğümü bile bile uyku uyuyamadığımı bile bile nasıl oynadın benimle ,hiçmi vicdanın yoktu , hiç mi insanlığın kalmamıştı, yok öyle seni sadece allaha havale ediyorum deyip iyi niyetimle susamam benim yaşadıklarımı yaşaman için dua edicem ,için kor olsun, herkesten sakla gözyaşlarını, konuşmak iste ama yapama ,boğazında göğsünde hep bi ağrı olsun bir düğüm olsun ki yutkunama, kimseler duymasın diye kafanı yastıklara basarak ağla, ağlamaktan şişen gözlerini kimse görmesin diye sakla, için kan kussun ama sen güçlü gözükmeye çalış yalandan gülümse insanlara, eri benim gibi günden güne, her gece rüyalarında gör beni, şizofren gibi bi an olsun aklından çıkmayayım düşünn düşün, yüzüm gülüşüm gözlerinin önünden gitmesin, yemek yiyeme düşünmekten üzüntüden , yediklerin ağlayarak geri çıksın ama kabulleneme benim olmayışımı kabulleneme, güvenini, inancını, umudunu,huzurunu kaybet. ve bi daha hayata aynı şekilde bakama, seni kimsenin benim gibi sevmeyeceğini, benim gibi bakmayacağını anla ve yan sende benim gibi .bunların hiçbiri kötü söz değil, sadece benim yaşadıklarımı anla, benim yaşadıklarımı yaşa ,canımı yaktığın yerden yanman için dua edicem, hakkımı helal etmiycem aslaa !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…