Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yüzüne karşı ne b*k insan olduğunu söyleyemediğim için kendini bişey sanan iki yüzlü fesat insanlar dilerim ikinizde öyle bi hale gelirsinizki gülmek sizin için hayal olur !
sen akıllı diye geçinen zavallı o kadar zavallısınki her seni gördüğümde birazdaha acıyorum haline çünkü yüzüne canım cicim diye güldüğünüz insanların arkasından sürekli atıp tutuyosun inşallah onlarda aynısını sana yapıyorlardır . .
besbeter ol !
iğrenç mahlukatlar !
o kadar nefret ve kin doluyumki size (bunu siz öğrettiniz bana sağ olmayın!)

senden nefret ediyorum ne istedin ki bizden beni hiç sevmediğini biliyorum hep kötü olmamı istedin hep insanlar beni ezsin insanlar beni kötü bilsin istedin...seninde çocukların var göreceksin!... dilerim benım canımı 15 yıl yaktığın gibi yanarsın...evlendim hala peşimi bırakmıyorsun eşimle aramda huzursuzluk çıkarıyorsun sürekli dedikodumu yapıyorsun en istiyorsun benden ne? allah sana öyle bir dert versin ki benimle uğraşama uzak dur eşimden uzak dur ailemden uzak dur efsunlu gözlerinle hayatımızdan bizden uzak dur!...

Kimsenin hakkı hiç kimsede kalmaz, sana hakkımı helal etmiyorum. Kırdın incittin tertemiz kalbimi... Asla düzelmez, asla düzelmez!!!!!!

Esim delirdi yaa :d
Bir bebek istiyor ve caktirmadan her sabah-aksam kirpiklerime bakiyor.
Cunku bir defa bunu duymustuk, hamile olunca kirpikler karisiyormus :)

Bir de sanirim bana caktirmamaya calisiyor, stres yapmayayim diye.
Uzulsem mi haline gulsem mi bilemedim.

Ama cok tatli yaaa. Cok tatli.

Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
Onlardan kalbime sevda geçmiyor
Ben yordum ruhumu biraz da sen yor
Çünkü bence şimdi herkes gibisin

Yolunu beklerken daha dün gece
Kaçıyorum bugün senden gizlice
Kalbime baktım da işte iyice
Anladım ki sen de herkes gibisin...

Bu isin altindan senin cikacagini biliyodum kocakari. Yani sana da hak veriyorum kaliteli genleri aramis bulmussun heykel gibi bi adam insa etmissin. Senin gibi bi cöp icin zor olmustur. Emegine saygi duyuyorum tamam istedigin gibi al senin olsun. Ben muadilini bulurum da sen bi tane daha yapamazsin. Ama bi gun benim gibi bi enayiyi kacirdigin icin pisman olup kapima gelirsen bugun konusmaktan kitlenen ceneni o gun aglamaktan kitletirim, anlastik mi?

senden gercekten biktim!Gercekten ,gercekten.
artik fazla zorlasti her sey...

hani bir gece saatlerce evinin anahtarını aramıştın da bulamayıp o saatte okul arkadaşına gitmek zorunda kalmıştın ya aslında evinin anahtarını kaybetmemiştin, Körfezin en güzel yerinde duruyor, haberim bile olmadan elimden kayıvermiş hala arada bir gidip bakar, o günü anarım

Seviyorum yaa inanmasi guc ama bi daha sevemem olmaz derken hic ummadigim bi anda cikti karsima ve gercekten ben onu coooook seviyorum.. kokusunu ozluyorum.. bana bakisini seviyorum.. beni kizdirmasini herseye olumlu yaklasmasini bazi seyleri bilmese bile aninda ayak uydurmasini herseyiyle seviyorum.. cocuklarla iletisimini.. bide kendi cocugumuzla onu dusundukce daha bi seviyorum.. iyi bi baba, es, dost, sirdas olacagini dusunmek huzur veriyor bana.. tek sorunumuz para... butun huzuru kaciricak olanda ilerde para olur sanirim.. insallah olmaz allahim ama biraz paramiz olaydi.. sevgimiz kat be kat buyurdu.. simdi korkuyorum.. ya sıkintilar aramizdaki sevgiyi kopatirsa diye.. halime bak.. bundan 8ay once gulusune osuna busuna takiyodum simdiyse ben bu adamla nisanliyim ve cokk seviyorum.. askimmm allah herkesin mutlulugunu daim etsin bizimkinide insallah... ahh birazda paramiz olaydida balayina rahat kafayla gideydik ama... allah buyukk

Şaşırtma beni.
Lütfen.
Bildiğim gibi kal, öyle ol.
Beni biraz yanılttın aslında bu sefer..
Yanlış yaptın..
Ama kabullenmekte zorluk çekiyorum şuan..
Pof...
Mantığım çok konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…