- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
ayy bayıldım tamda hissettiklerim dilediklerim daha güzel anlatılamazdısen benim hayatımda gördüm en aşşağılık en şerefsiz 5 para etmez birisin. o yüzün arkasında nasıl bir adi sakladın bunca zaman ,nasıl gözümün içine baka baka yalan söyledin ,üzüldüğümü bile bile uyku uyuyamadığımı bile bile nasıl oynadın benimle ,hiçmi vicdanın yoktu , hiç mi insanlığın kalmamıştı, yok öyle seni sadece allaha havale ediyorum deyip iyi niyetimle susamam benim yaşadıklarımı yaşaman için dua edicem ,için kor olsun, herkesten sakla gözyaşlarını, konuşmak iste ama yapama ,boğazında göğsünde hep bi ağrı olsun bir düğüm olsun ki yutkunama, kimseler duymasın diye kafanı yastıklara basarak ağla, ağlamaktan şişen gözlerini kimse görmesin diye sakla, için kan kussun ama sen güçlü gözükmeye çalış yalandan gülümse insanlara, eri benim gibi günden güne, her gece rüyalarında gör beni, şizofren gibi bi an olsun aklından çıkmayayım düşünn düşün, yüzüm gülüşüm gözlerinin önünden gitmesin, yemek yiyeme düşünmekten üzüntüden , yediklerin ağlayarak geri çıksın ama kabulleneme benim olmayışımı kabulleneme, güvenini, inancını, umudunu,huzurunu kaybet. ve bi daha hayata aynı şekilde bakama, seni kimsenin benim gibi sevmeyeceğini, benim gibi bakmayacağını anla ve yan sende benim gibi .bunların hiçbiri kötü söz değil, sadece benim yaşadıklarımı anla, benim yaşadıklarımı yaşa ,canımı yaktığın yerden yanman için dua edicem, hakkımı helal etmiycem aslaa !!
ayy bayıldım tamda hissettiklerim dilediklerim daha güzel anlatılamazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?