Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor, onlardan kalbime sevda geçmiyor. Ben yordum ruhumu biraz da sen yor, çünkü bence şimdi herkes gibisin.

ayy bayıldım tamda hissettiklerim dilediklerim daha güzel anlatılamazdı

Seni Herşeyden Ama Herşeyden Çok seviyorum Kocacım iyiki Hayatımdasın Ve ömrümün sonuna kadarda yanımda ol
Nefesimsin, Ömrümü Verdiğimsin

Herşeyi boşver,herşeyden kaçalım yine eskisi gibi..

Pişman sayılırım ama şişmiştim gerçekten!

Hep ben suçluyum hep ben hatalıyım zaten.1 kelimeyi yanlış duydum diye dinlemeyen trip atılan ben oluyorum.gerçi ven haklı olsam da durum aynı.sıkıntıdan yatamayan uyuyamayan ben oluyorum sadece.her şeyi illa dile getirmek mi lazım yani anlamadım.senin kusurlarını örtmeyi çok iyi bilip hoşgörülü davrandıkça sen bana tam zıttıyla geliyorsun hep.yoruluyorum artık

hayatta hiçbir yere gelememiş,birşey olamamışsın,başkasının arkasına saklanmışsın hep,ailen bile seni istememiş sevmemiş,sende yok diye kıskanmışsın hep,iki duvar arasına sıkışmış bir hayatın var ,acıyorum sana.Ama başka yüzlerinin arkasına saklandığın gerçek yüzünden sen bile korkuyorsun,çünkü sen de biliyorsun; ne kadar elit takılmaya çalışsan da bu, duvarların arasına sıkışmış, pis kokuşmuş beynini ve cehaletini asla değiştirmeyecek.

Son düzenleme:
mis kokulu bal kocam, evlenmeden önce her ne kadar,evlenınce aşk biticek korkusuyla senınle yuva kursamda.. artık o korkularımın ne kadar ahmakça oldugunun farkındayım... benım oldugun için sana minnetarım, benı herzaman cok sevmene cocukmusum gıbı üstüme titremene agzımdan cıkmadan anlayıp sanıyesınde isteklerimi gerçekleştırmene saygına,aşkına,herkezden koruyup benı hayatının merkezı yapmana çok minnetarım.. sen en guzel sözleri hakeden tek kişisin ıyıkı benımsın ıyıkı senınım ıyıkı 2 yıl once imzamızı attık.. bana cennetı yaşatan adam kızımız artık haraketlenıyor karnımda sen bana koşup sarılınca...

Bir kere de hatani anlasan ben ayip ettim deyip ozur dilesen. Halbuki laf isitecek hicbir sey soylememistim o gun. Biktim senin egonla ugrasmaktan, hep 'ben hakliyim benin dedigimdogru' tavirlarindan. Karsindaki hakli olsa bile haksiz duruma dusurmekten inanilmaz bir zevk aliyorsun ama, ben her defasinda saygimi kaybediyorum.

Uzuluyo muyum hmm uzuluyorum desem fazla olur. Bu durumlara alistim dogrusu. Hani bikac haslanmanin ardindan cay bardaginda dudak payi birakmaya baslarsin dudaginin yanma riskini azaltmak icin. Ben de hep cadi riski birakiyorum yola cikmadan. Gorunce topukluyorum. Cunku benim supurgem yok birebirde onlarla savasamam. Senin uzulmene uzulmedigim icin beni tas kalplilikle sucluyosun anladigim kadariyla. Bi kalbim oldugunu hatirlayip incitmemek icin gerekli eforu sarf etseydin beni bunlarla muhatap etmezdin. Debelenmedin desem yalan olur ama bogulduysan oncesinde cirpinmis olmanin faydasi yok. Ve ben faydaci bi insanim. Bana zarari olan kimselerle muhatap olamiyorum birtanemm ozur diliyorumm byebye diyorumm

Son düzenleme:
ben senin düşmanın değilim ki ben sana istesem de zarar veremem. sebebi de belli...

bu aralar böyle bi triplerdeyim sana şımarıklık yapıyorum sanırım
bi problem de yok ama.. arada bi geliyolar bana böyle biliyorsun
seni çok seviyorum benim canımın yarısı, perşembe yeni evimize yeni mobilyalarımız gelecek
sanki yeni evlenecekmişiz gibi.. kafa dengi olmamız, her konuda ortak bi karara varmamız bizim şansımız

Beş karış suratınla insanları kendinden uzak tutuyosun , eski hocamız gibi asla olamazsın. olmayacaksın da..
bütün birim olarak senden nefret ediyoruz bil istedim!!

o klimayı inada açıp abdest almaya gitmek nasıl bir zekanın ürünüdür Allah aşkına! Tamam , bu espiriydi,bir kere yaptın,bu ısrar ne anlamıyorum . İçeriyi buz gibi yaptın çok saol, zaten oruç tutarken hiç üşümüyorum mu diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…