Nasıl da kandım aptal gibi.Nasıl da güvendim ki ben sana.En çok bana kızacağım.Sana güvendiğim için kızacağım kendime. Keşke seninle tanışmasaydım keşke.Elimden ne geliyorsa yaptım.Bu ilişkiyi ayakta tutmak için son kozumu da sana karşı,seni çok severek oynadım.Olmadı,seni aradım suçlu oldum.Ben senden sadece biraz yanımda olduğunu bana hissettir istedim.Seni sıktım mı?Ağır mı geldi bu kadar sevilmek?Kaldıramadın mı?Ulan vicdansız,senin vicdanın var mı be?Senin için bu dört duvarın arasında ağlarken yanımda mıydın?Bir arayıp sordun mu?Bir kere nasılsın dedin mi lan bana? Sen bizim için ne yaptın? Bana ben sevdim gibisinden süslü cümleler kurma. böyle sevgiyi...Sen benim tırnağımı etimden kopardın,canımdan can aldın benim.
Sanki senin için çok önemliymişim gibi davrandın.Beceremedin o ayrı bir mesele.Haklı oldum,gururumu ayaklar altına alıp özür diledim,haksız oldum yine özür diledim.Tek korkum benden gitmendi.Onu yaptın sen.Yapmasan olmaz zaten.Yap ya,yapmasan ölürsün. Ben hep sana geldim,tek çaremdi sana gelmek.Ben ne kadar geldiysem sana,sen o kadar uzaklaştın.
Ben senin bıraktığın izleri taşıyorsam kalbimde,canım yanıyorsa senin yüzünden,gelip bana ben yapamıyorum,ben artık yokum diyemezsin.Böyle bir lüksün yok.Ben kendime acıyorum senin yüzünden.Beni istemeyen birisini sevmişim günlerce, aylarca, yıllarca.Kızma bana be,kalbime söz geçiremedim işte.