Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benle sosyete pazarına gelen kocam..
sana bayılıyorum biliyorsun mu?

gerçi yüzüne de ya da mesajla da söyleyebilirim de, yüz göz olup ekstra kavga çıkarmaya gerek yok.
seni seven kafama .....çıyım! Allah seni bildiği gibi yapsın.amin

canım arkdaşım hergün her aradığımda her yazdığımda bana diyorsun ya ben yaşar mıyım ,ben iyileşir miyim?
kahroluyorum diyecek kelimem yok hep düğümleniyorum ve hep aynı şeyi tekrarlıyorum tabiki geçecek abartıyorsun.
arkdaşım canım arkdaşım bana bakıp gözlerimde yalan arıyorsun diye bakamıyorum gözlerine sanki medet bendeymiş gibi bakıyorsun bana ,söylediğim kelimeleri didikliyorsun.
beni nolur bu kadar çaresiz bırakma vücudunun her bölgesinde yayılmakta olan kanserle savaşmanı bilmek kadar seni teselli etmekte çok zor.
ben çok çareisizm canım arkdaşım çok üzgünüm

Banafa yardım edin.sevgilim bi FAcw açmış ve hep yabancı ciplak kızlar var sizce ayrilayim mi

Nasıl da kandım aptal gibi.Nasıl da güvendim ki ben sana.En çok bana kızacağım.Sana güvendiğim için kızacağım kendime. Keşke seninle tanışmasaydım keşke.Elimden ne geliyorsa yaptım.Bu ilişkiyi ayakta tutmak için son kozumu da sana karşı,seni çok severek oynadım.Olmadı,seni aradım suçlu oldum.Ben senden sadece biraz yanımda olduğunu bana hissettir istedim.Seni sıktım mı?Ağır mı geldi bu kadar sevilmek?Kaldıramadın mı?Ulan vicdansız,senin vicdanın var mı be?Senin için bu dört duvarın arasında ağlarken yanımda mıydın?Bir arayıp sordun mu?Bir kere nasılsın dedin mi lan bana? Sen bizim için ne yaptın? Bana ben sevdim gibisinden süslü cümleler kurma. böyle sevgiyi...Sen benim tırnağımı etimden kopardın,canımdan can aldın benim.
Sanki senin için çok önemliymişim gibi davrandın.Beceremedin o ayrı bir mesele.Haklı oldum,gururumu ayaklar altına alıp özür diledim,haksız oldum yine özür diledim.Tek korkum benden gitmendi.Onu yaptın sen.Yapmasan olmaz zaten.Yap ya,yapmasan ölürsün. Ben hep sana geldim,tek çaremdi sana gelmek.Ben ne kadar geldiysem sana,sen o kadar uzaklaştın.
Ben senin bıraktığın izleri taşıyorsam kalbimde,canım yanıyorsa senin yüzünden,gelip bana ben yapamıyorum,ben artık yokum diyemezsin.Böyle bir lüksün yok.Ben kendime acıyorum senin yüzünden.Beni istemeyen birisini sevmişim günlerce, aylarca, yıllarca.Kızma bana be,kalbime söz geçiremedim işte.

CANIM EŞİM BU AY SONU 31.07.2007 'DE 8.SENEMİZ DOLACAK..

SENİ İLK GÜN Kİ GİBİ O İLK GÖRDÜĞÜM AN Kİ KADAR SEVİYORUM..CANIM EŞİM BEBEĞİM.. MELEĞİMİN BABASI.DERT ORTAĞIM.. ALLAH SENİ BANA ÖTEKİ TARAFTA DA EŞ EYLESİN DERSİN HEP..

ALLAH İNŞALLAH ÖTEKİ TARAFTA DA SENİ BANA EŞ EYLER . SENİ ÇOK SEVİYORUM.

çok mu kırıcısın ne..! daha ılımlı olabilirsin.

Lütfen Alıntı yapıp sohbet etmeyiniz.
Burası sohbet için açılmadı.

Bu atamalarda da olmadı.Zaten belliydi.Ama sen olsan daha kolay olurdu bence,şu an olmanı isterdim.

Bugün erken döndüm,resmen vicdan azabından öleceğim.Ne olur bu gece evde yalnızlığını düşüne düşüne harcamak yerine güzelce uyu.Sabahta çık git halana yaa... Bu kadar üzgün olmana dayanamıyorum.

keşke gerçekten bu yazdıklarımı görebilseydin .. gerçekten dostluğumuzu bir hiç uğruna harcamadan önce benimmle konuşsaydın..nedenini bile bilmiyorum hala benden sessizce çekip gidişini hatırlıyorum.. tam 5 sene oldu ama dün gibi aklımda söylesene artık neden gittin .. yazık ettin be güzelim neyse hayatında mutlusundur umarım ama şunu bil eski günlerimizi gerçekten çok özlüyorum keşke o günlere geri dönebilsek ...

Kendi hastalikli dusuncelerin yuzunden bizi zor durumda biraktin ya yaziklar olsun sana

Bakalım daha ne kadar dayanabileceksin? Kapıya gelen çiçekten bahsetsem anında yazarsın eminim Başımın etini yersin zaten kıskançsın çok, bunu göze alamadım şuan. Sahi sen yollamadıysan kim yolladı? Tahmin etmeye çalışıyorum da bilemedim Sen yollamadın ondan eminim de, nerede sende o incelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…