Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cıkssss olmamış bence...
Bu canım, güzeller Güzeli konular bir derdim var'a hiç yakışmamış...
Naçizane Kazen

Beni üzdügün kadar üzül ne bir eksik ne bir fazla hic unutma aklindan hic cikmayim cunku sana ahim var sana 3 senemi verecegime öküz alip egitseydim simdi iki ayaginin ustunde takim elbise giymis bir sekilde duruyor olurdu ama salaklik bende 3 sene neyine güvenip te beklesiysem sahi niye ayrildiniz diyenlere cevabı n ne oldu cok merak ediyorum ha bu arada annen bi taraflari a kina yakmayida unutmasin iste yukselecek oglunun onunu kapatan biriai yok sen mal gibi calis ailen asalak gibi sirtindan gecinsin

ben soguk bir insan degilim, sadece duygularimi pek gösteremiyorum
ama bil ki mutlulugum sensin
gece uyandigimda senin yanimda yatiyor olmani bilmek bana huzur veriyor

Beni uzmek icin surekli cok mutluyum cok huzurluyum her sey yolunda diye baski yapiyordun ama gercek bugun ortaya cikti. Ama sunu bil ki hayatimin hic bir doneminde senin kotulugunu istemedim, isteyemem de... Rabbim bunu kalbine islettirsin insallah.

Sana anlatmak istemiyorum

seni tanığım güne lanet olsun... ne olur sen cek git hayatımdan gurursuz adam ,yada ben zaten gidicem...

sana yazacak o kadar lafım vardı ki hiçbirini diyemedim ya nasıl battı içime bilemezsin ama Allaha havale ettim seni

Hiç beklemediğim anda aradın. Fırsatı değerlendiremedim ağzıma geleni saydım sana. Çok pişmanım. Lütfen beni görmezden gelme. Kimlerin etkisi ve baskısı altındasın bilmiyorum. Kıyma bize dön bana lutfen

Evet yarıyolda bıraktım evet haksızım ama sende biliyorsun baskı vardı çok üstümde gitmem gerekiyordu gittim ne olur artık sende git ne olur !?

İllla benim yönlendirmem mi gerekiyor aşkım ,bunu yap şunu yap diye.Çok üzülüyorum görmüyor musun neden hızlandırmıyorsun bazı şeyleri.Sana birsürü seçenek sundum birini neden seçmiyorsun,üzerine düşmüyorsun.Ağlamaktan gözlerim şişti artık,hayatla olan bağımı koparmak istiyorum,sen beni görmüyorsunn duymuyorrsunnn .Çok kolay bir operasyon halbuki şimdiye kadar yaptırsaydın belki muradımıza bile ererdik,nasip tabii..artık yeteeeeeerr diye bağırmak istiyorumm .İnançlarım zedelendi,rahat nefes alamıyorum,çalışmak istemiyorum,yasamak istemiyorum...

Konuşmadan anlasın ben dedikten sonra bi Önemi yok

yasin..benim yıllar sonra kafamı karıştıran.beni benden alan.ruh ikizim.hayalim...seni çok seviyorum ve dilerimki bana nasip olursun..dilerimki o çift yüzükler ikimizin parmağına girer....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…