Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle bir rastlantı oldu ola ki okudun.

Net ol.. Adam ol... Sözünle özün bir olsun.

Konuşmamak cevap değildir. Sen kendini ifade edemediğin için yaptığın korkaklıktır. Sessiz kalmak cevap değil. Zamandan kazanmak ilgiyi kendinde tutmaktır. Cevabın olsa verir tekrar tekrar karşı tarafın aklını karıştırmazdın.

Sen ilgi bekleyen bir " Fino "gibisin. Ancak hırlamayı bilirsin.. Sıra konuşmaya gelince sadece bakarsın.

Söz sukutsa, susmak altındır. Sen bunu gerçek zannetmiş zengin olacağını düşünmüş olabilirsin ama ne çare o sadece bir deyim. açıklaması kavgada susabilirsin ancak başarılı olursan senden değerlisi yok. Yoksa cevap vermen gereken yerde susarsan ... Ne diyebilirim ki...

Tek gercegim kizim, yasama sebebim, sebepli sebepsiz gülüslerimin sahibi, yüregimi sizlatan, bakisinla beni hayata baglayan, seni tahmin edemeyecegin kadar cok seviyorum.
Kafami cevirip ne yapiyorsun diye baktigimda bana bakip gülümserken görüyorum ya seni, iste o anda herseyi unutuyorum, tüm dünyayi sirtlanacak kadar Güclü hissediyorum kendimi.

henüz dünyaya gelmedin bebeğim ahh gelsende büyüsünde okusan babanın seni çok isteğini.benim seni nasıl beklediğimi umudumuz olduğunu sana nasıl ihtiyacımız olduğunu seni şimdiden ne kadar çok sevdiğimizi istediğimizi bir bilsen.belki sen büyüdüğünde ben burdaki şifremi unutmuş bile olabilirim ama gel be yavrum artık.

senin başkasınla mutlu olabildiğin dünyayı napayım? değmez bu dünya avuç açmaya bile değmez

Sinirimi bozuyorsun sen ne hakla nasılll o p.. Ler Yüzünden benim çocuklarıma vurursun niye azarlıyorsun o sinirine öfkene hakim ol bi bu sinirle tuttuğun orucuçtan ne anladım ben hadi Allah kabul etsin . Etsin inşallah

Ekmek gibi ellerin var sıcacık, seni niçin sevmeyeyim

O kadar karmaşık ki nereden başlasam bilmiyorum..
Bitti mi? Bana hiç öyle gelmiyo..
Şu durum çok fena.. Karışık..
Off...

Senin gibi dostum oldugu icin cok sansli hissediyorum kendimi ey guzel insan sevdigin kadar seviliyorsun ve kalbim tamamen sana ait Allahimin en guzel hediyesi iyiki varsin sen herseyimmm...

Kıskanıyorum evet kıskanıyorum.
Ama buna hakkım yokken nasıl söyleyebilirim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…