Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık ne tahammül edebiliyorum nede istiyorum seni.

elini tutmak, seni koklamak, boynuna sarılıpda o huzuru içime çekmek...
bilemezsin. zaten anlatamamda. kelimeler bile yetersiz bende yaşattığın hisse

birgün biticek biliyorum. ama doyasıya işte, birde ölesiye seviyorum .

Aşkım itiraf ediyorum
sen başka kızlara dik dik baktığın için bende başkalarına bakıyorum dik dik ve yine devam ediyorsun

Sayende kendimden nefret ediyorum senden de soğumaya başladım
Sana olan bu kara sevdaya böylesine balta vurdugun için mutlulugumuzu bozduğunun farkında olmadığın için birgün çok pişman olacaksın ve cok gec olacak

Sayende mutsuzlugun dibine vurdum şu an

bazen beni anlamamana tahammül edemiyorum. laflarının nereye gidiceğini bilmeden beni kırıp dökmene dayanamıyorum. en son tatildeyken yaptığını unutmadım unutmucam da sırf kavga çıkarırsın korkusuyla sana sormaya korkmaktan nefret ediyorum. bunca şeye rağmen yinede seni seviyorum...

ulan gel şu işi halledelim.
imkan olmasa bu seferde bahane o olurdu.
her türlü imkan, mekan, zaman var..ee allahtan bela mı ıstıyorsun yaa
allahın kualası

ulan bir gün o kabugunun tepesine balyozu indireceğim.
ben anlamam bayramdan sonra elimizdeki elmasları youtube kardeşe emanet edıcez.

Anne keşke biraz saygın olsa bana, özel hayatıma olmaz mı?
Mesela cüzdanımı çantamı benden habersiz karıştırmasan?
Telefonun şifresi olmasa bir de bilseniz ikiniz de karıştıracaksınız.. Arayana bile hemen bakıyorsun.
Artık biraz saygı lütfen.
Kimle konuşuyorsun mesajlaşıyorsun...
Şimdi söylersem bunları olayı çok başka yere çekeceksin ama bir gün kavga da etsek değişecek bu durum.
Bir yerden sonra bu durum daha fazla canını sıkıyor insanın, çok şükür kendimi bilen biriyim, bunu anlatamıyorum...

Bir gün bana muhtaç olacaksın ve o gün sana sırtını çeviren ilk insan ben olacağım ve bundan pişman olmayacağım aksine büyük zevk alacağım

Canımı sıkan da sensin, canım da...
Bir nev-i hem yara bandı, hem yarasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…