Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanki bişiler duymak istedin.. Ama diyemedim..

4 yilin 2 yılını kuserek gecirdin ya bravo. Bu bir rekor olmali. Soyle nereye kadar ?

Seni intikam için üzüyorum ama sen bunu bilmiyorsun cımbızla laflar arasından küçük şeyleri alıp birleştiirip kötü senaryolar kurup bunlara kendini inandıran ve senin kahrolmana neden oluyorum . insan sevdiğini yerden yere vururmuş sen yanımda olmadıgında ben başka bir ben oluyorum beni affet . bana karşı o kadar açıksözlüsün ki sana çok güveniyorum ama bu açıksözlülük de beni mahvedyor yıpratıyor sana belli etmesemde seni geçmişinden bile kıskanıyorum . bu kadar dürüst olman beni kötü düşündürüyor. kötüye inanıp kötü düşünüyorum bize nazar değiyor ya da aramızaki şeytanla her gün savaş veriyorum sadece sen olacaksın hayatımda inadına sen. bana hep açıksözlü ol açıklarını bulayım ya da buldugumu sanayım sana soramamayayım ah şu ego

Hayatımda tanıdığım en mükemmel insan sensin sevdiğiiiiiim.
Yıllardır benimle oluşun , bana bakışın hiç değişmedi biliyorum. İyi ki benimsin .

Hayatimi tam anlamiyla cehenneme cevirdin daha bu yasimda 3 yilimin sadece aci ve aglamayla gecmesine sebep olan sensin. Mecburi ayrilik kacinilmazdi farkindaydim. Ama olgun olan sendin neden bana bunu yaptin neden beni atese attin bu iliskiyi baslatmak icin ugrastin? Evet evet kendini bana bu kadar asik eden sendin. Yoksa saf ben boyle bir seye cesaret edemezdim.
Ama kabul bu ask dunyanin en buyuk aski olmali. Hatta askin otesinde henuz tanimlanmamis bir sey hissettigim. Boyle buyuk bir aciyi tarif etmek cok zor. Eskiden karsilikli oldugunu dusunuyordum ama uzaklastikca seninkinin bu kadar buyuk bir ask olmadigini dusunmeye basladim. Keske daha uzun sure beraber olsabilseydik icimde kalan o kadar cok sey oldu ki.. Senden sonra kimse olmadi kimseyi sevmedim sevmiycem de bunu biliyorum. Hayatimda bir gun biri olacaksa onu bir parca aldatmis gibi hissedicem hep. Ya sen? Mutlu degilsin o kadinla ama cocugun var artik.. Artik sana seni ne kadar sevdigimi itiraf etmekten de cekiniyorum.. Butun hayatimi yaktin ya.. Benimleyken ilerisini dusunmeyip aramiza mesafeler girince neden bir anda olgunlasmaya karar verdin? Seni asktam cok daha buyuk hislerle seviyorum, hastalikli gibiyim kimse anlayamaz brni eminim. Kimsenin boyle seyler hissetmedigine eminim ama alisiyorum artik.. Eskisi kadar canim yanmiyor hissizlesiyorum.. Yok olmus gibi hissediyorum bazen.. Umarim cok mutlu olursun, bebegin hayirli bir bebek olur hep yaninda olur. Sevgilin icinse ayni iyi dileklerim yok. Tek istedigim gecirdigimiz gunlerini hissettiklerini unutma. Yine gorusucez hayatimiz boyunca gorusucez istemesek de zaten.. Kendine iyi bak. Biraz da beni anla..

keşke görsen şurayıda şu dediklerimi okuyabilsen ama sen hiçbir zaman göremeyeceksin ama olsun ben diyerek rahatlatıyorum kendimi bir nevi sen hayatımda tanıdığım en karaktersiz dengesiz kendini beğenmiş insansın Allaha havale ediyorum seni!!!

Bunları sana söyleyemeyecem. Ama içimde kalırsa da fena olacak.
Sivasa gelmeni istemiyorum.
Hayatımda gördüğüm en odun vurdumduymaz ve ukala adamsın.

tanıdığım en yalancı en adi insansın şu dünyadda .
bilerek yapmadım diyorsun güya madem öyle biteceğini bile bile bana niye yaklaştın ?neden ?madem sevdiğin bir kadın vardı benle işin neydi adi herif ?
hep sessiz kaldım . hiç konuşmasım . hep sustum içime attım . sayende sinirli huysuz bir kadın oldum çıktım .yapayalnızım kimseyle anlaşamıyorum kimseye aşık olamıyorum . amacın beni mutsuz etmekti ve başardın .
bebeğin oluyormuş eşin paylaşmış çok mutlusun demek arkasından atıp tuttuğun o kadınla . sizin sevgi aşk anlayışınız cidden farklı . umarım senin gibi bir kocam olmaz ...bir gün bende konuşucam inan bana ..

Üzülmeni istemiyorum.
Bence iyi bir dostsun..
Fazla duygusallıktan sanki bunlar... Bilemedim...

Böyle düsünmeyim diyorum, insandir diyorum, yazik diyorum ama yoook yookkk cok Aptalsiniz.... Genetik sanirsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…