Hayatimi tam anlamiyla cehenneme cevirdin daha bu yasimda 3 yilimin sadece aci ve aglamayla gecmesine sebep olan sensin. Mecburi ayrilik kacinilmazdi farkindaydim. Ama olgun olan sendin neden bana bunu yaptin neden beni atese attin bu iliskiyi baslatmak icin ugrastin? Evet evet kendini bana bu kadar asik eden sendin. Yoksa saf ben boyle bir seye cesaret edemezdim.
Ama kabul bu ask dunyanin en buyuk aski olmali. Hatta askin otesinde henuz tanimlanmamis bir sey hissettigim. Boyle buyuk bir aciyi tarif etmek cok zor. Eskiden karsilikli oldugunu dusunuyordum ama uzaklastikca seninkinin bu kadar buyuk bir ask olmadigini dusunmeye basladim. Keske daha uzun sure beraber olsabilseydik icimde kalan o kadar cok sey oldu ki.. Senden sonra kimse olmadi kimseyi sevmedim sevmiycem de bunu biliyorum. Hayatimda bir gun biri olacaksa onu bir parca aldatmis gibi hissedicem hep. Ya sen? Mutlu degilsin o kadinla ama cocugun var artik.. Artik sana seni ne kadar sevdigimi itiraf etmekten de cekiniyorum.. Butun hayatimi yaktin ya.. Benimleyken ilerisini dusunmeyip aramiza mesafeler girince neden bir anda olgunlasmaya karar verdin? Seni asktam cok daha buyuk hislerle seviyorum, hastalikli gibiyim kimse anlayamaz brni eminim. Kimsenin boyle seyler hissetmedigine eminim ama alisiyorum artik.. Eskisi kadar canim yanmiyor hissizlesiyorum.. Yok olmus gibi hissediyorum bazen.. Umarim cok mutlu olursun, bebegin hayirli bir bebek olur hep yaninda olur. Sevgilin icinse ayni iyi dileklerim yok. Tek istedigim gecirdigimiz gunlerini hissettiklerini unutma. Yine gorusucez hayatimiz boyunca gorusucez istemesek de zaten.. Kendine iyi bak. Biraz da beni anla..