Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaa şu sitenin yöneticilerine sesimi duyuramıyor muyum?
Bakın işte kiblemekten yoruluyor insan.
Bir derdim var'a olmaz bu konular neden anlamıyorsunuz?
Millet alıntı yapıp konuşuyor yine. Mahvettiniz site yönetimi buraları!!
Nezih bir semt gibiydi bu ve" şu anda aklından ne geçiyor" topiği.
Şimdi vasat altı bir mahalleye dönüştü sayenizde.

Kadir gecesinde hakka yurudun. Seninle tanismak nasip olmadi. O masmavi su gibi gozlerin hala aklimda. Oglunun dugununde seni gordugumde dedim ki masallah ne kadar guzel bir kadin. Sadece bir kac sene icerisinde nasilda eriyip bitmissin. Hasta yataginda bile mis gibi kokuyordun cok sevdigin oglunun, rabbim izin verdigi surece yaninda olucam. Belki de acilarin dindigi icin mutlusun. Rabbim taksiratini affetsin insallah

Ben senin ailene hatta sulalene nasil guzel davraniyorum, sen benim ablama bile gelmek istemiyorsun, yazik.
Bencilligin bu kadari da olmaz. Ben senin icin yasadigim sehri ailemi birakip geldim buraya. Ne kadar nankorsun...

yine bana kıyamayıp yine dayanamayıp affetti beni güzel yüreğin..
zaman zaman şımarıklıklar yapıp haddimi aşsam da seni çok seviyorum kocam.
en çekilmez hallerimi çekip bana katlandığın için sana milyonlarca kez hayranım..

Çocuğum olucak, bana benzeyeceğini düşündüğün ve sana umut olacağını Dediğin o varlık şuan içimde ..
Sana diyemedim belki de asla diyemeyeceğim yıllar sonra karşılaştığımız da birbirimize bakıp gülümseyip geçeceğiz yanımız da o ufaklıkları görünce , tahmin ettiğin gibi zor geçiyor Frida'ya benzetirdin böyle olursan korkma sen daha güçlüsün derdin direniyorum . hastanelerden artık korkmuyorum en son seninle yattığımız hastaneden daha iyi buradakiler evimde üstelik hastanenin karşısın da . Biliyorum bana yalanlar söyledin ama ben hepsine inandım giderken veda etmemeni bile anladım. Sen bana yoldaş derdime ortak oldun , sevgili olsak senden nefret ederdim belki bunları düşünemezdim bile şuan sen beni tam orta da bıraktın , birdaha kimseye böyle oyun oynama ve lütfen kimseyi Bırakma böyle .

Ve bi heyecan daha asılsız, basit hatta basit ötesi çıktı. Olmamasını tercih ederdim.

Bu sefer alttan almadım bitti ..Zor bi insansın hep sen haklısın hep sen doğrusun demi..işte şimdi hep sen haklısın çünki ben yokum artık.. beni kaybettin. .

Ya nasıl bir karaktersizsin. Kardeşim dediğin insanların yaşındaki kızların fotolarını beğeniyor ve ekliyorsun. Iyi ki bitmiş. Iyi ki seni içimde bitirmişim. Hiç pişman değilim. Ne kadar karaktersiz olduğunu sonradan anladım. Allah beni senden kurtarmış meğerse. Senden çok daha iyi biri var. Ve beni o kadar güzel seviyor ki. Hayatımda ilk defa bu kadar güzel seviliyorum. Sende layık olduğun sana yakışan şeyleri yap. Beynin nar tanesi kadar ve o kadar çalışıyor. Dua Et seni adam ettim. Yoksa suan nerde ne yaptığın hangi parkta kaldığın belli olmazdı. Bana yaptıklarının hepsini çekeceksin benim içim rahat. Allah büyük.

Babacığım seni çok seviyorum. Rabb'ime şükür ki iyisin.. Kocaman sarılacağım sana geldiğinde..

Seni intikam için üzüyorum ama sen bunu bilmiyorsun cımbızla laflar arasından küçük şeyleri alıp birleştiirip kötü senaryolar kurup bunlara kendini inandıran ve senin kahrolmana neden oluyorum . insan sevdiğini yerden yere vururmuş sen yanımda olmadıgında ben başka bir ben oluyorum beni affet . bana karşı o kadar açıksözlüsün ki sana çok güveniyorum ama bu açıksözlülük de beni mahvedyor yıpratıyor sana belli etmesemde seni geçmişinden bile kıskanıyorum . bu kadar dürüst olman beni kötü düşündürüyor. kötüye inanıp kötü düşünüyorum bize nazar değiyor ya da aramızaki şeytanla her gün savaş veriyorum sadece sen olacaksın hayatımda inadına sen. bana hep açıksözlü ol açıklarını bulayım ya da buldugumu sanayım sana soramamayayım ah şu ego. Şafak 25

Seni okadar cok seviyorum ki Paris .
geri döndüğümde aklım sende kalıyor.

Allah seni bildiği gibi yapsın, keşke hiç tanışmasaydık. Attığın kazıklar hala boğazımda, unutamıyorum bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…