Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yahu be adam koca gece hor hor hor.. tamam şikayetçi değilim de; sonra neden geç yattin dion.. Bu aralar ne oldu sana bilemedim ki..

Ne çıkmaz sokaklar gördüm,,,ama en çıkmazı seninle girdiğimdi emin ol..düşün ki düş sokağnda bi çıkmaza giriyosun ve sonu ayrılık oluyo,yalnız ikimizinde çıkmaz olduğunu bile bile girdiği bi yol,çıkmak istemediğimiz bi zaman..şimdi 'aldırma olur böyle şeyler' dese de insanlar,aldırıyorum inadına,mükemmel olamıycam bunu da biliorum,ezelden beri böyle olmuş bu..kimi deniz koymuş adını,kimi küçük bi su birikintisi,kimi bir parça gök..sonra bi şiirden düşmüş olmalı bunlar deyip,bir araya getirdğimde sen çıkıyordun karşıma,ne çok söyliycek sözüm vardı oysa..şimdi bir bir gizli gizli kimseler duymadan görmeden ufacık cümleler kuruyorum,söyleyemediklerimin hatırına.hatrı kalmasın diye..kalan o kadar şeyin yanında..gibi gibi yaşanılan güzel anlara tebessümle,sen ve senin gibi tüm bedeniyle gülümseyen herkese bundan sonraki tüm geceler için iyi geceler ve tüm sabahlar için günaydın diorum.. UYARI: yoğun müzik eşliğinde yazılmıştır..

Niye negatif yüklüyorsun bana, şevk bırakmıyorsun. Neden? Noldu şimdi? Bir tanıyamadın beni...

Gecenin bir yarısı
-şefkate ihtiyacım var benim
-saçımı okşasana
-Beni seviyor musun? de...
Ertesi gün benim gönderdiğim mesajdaki bir kelimeyi kendine göre yorumla ,beni ağlat...
Çok dengesizsin çokkk...

zaman geçiyor ya daha çok canım yanıyor. Sensiz bu kadar zaman geçtigine inanmak istemiyorum. ve zamanın sensiz geçecegine.. başkasını sevecegime, öpecegime, başkasının ellerini tutacagıma... inanmak istemiyorum. kapatıyorum gözümü, sanki ben görmezsem kötü şeyler hiç olmamış gibi olur diye. ben görmüyorsam yoktur diye.
senin bana en iyi ögrettigin seyi yapıyorum, beklemeyi, sabretmeyi... keşke ögretmeseydin, geri dönmeyeceksin ki sevgili, geçen zamanı geri getirmeyeceksin, yazık olan bizi diriletemeyeceksin

kılkuyruk, kendini bir halt sanıyorsun ama hiç bir halt değilsin.

Yazmak istiyorum sana ama yazmamam da lazım..
Garip çelişkiler içindeyim.

Bu aralar seni o kadar cok ozledim ki sen ozlemedin mi beni huysuzlugumu cocuklugumu kiskanmami hicmi birini ozlemedin mi o kadar cok canim aciuor ne tuaf canimi acitanda sensin gecirecek olanda sana o kadar kizginim kirginim ki ama bi o kadarda kiyamiyorum en cok ne zoruma gidiyor biliyormusun o kadar yangindan , denizden, afetlerden ciktik gectik sagsaglam tam huzura erecegimiz vakit mutlu olacagimiz vakit mutsuz olduk hala parmagima bakiyorum yuzuk varmis gibi senin hayalini kuruyorum gel bi ses ver bi haber gel be allahin cezasi ölüyorum ozleminden ne olur gel

İstiyorum ama o kadar olmuyor..
Hoş olsa da şimdi bir şey değişmez..
Aksine çok acı çekerim.. Kaldıramam...

"Dilerim Allah'tan yaptiklarinin pismanligi ,yapamadiklarinin keskeleriyle dolu bir hayatin olur benden sonra.."

Sözünü tutman çok önemli.
Ama tutmamanı da istiyorum.
Ve burnuma güzel bir koku geliyor, bu iyiye işaret değil.
Nasıl bir karmaşa bu
Yok abartıyorum sanırım.

Santim santim ördüğüm güvenimi tek bir davranışınla yerle bir edebileceğini söylemiştim. Ben farklıyım demiştim. Resmen enkaz altındayım. Sana ördüğüm güvenin enkazında. Ezip geçtin beni, ne kadar üzülebileceğimi bildiğin halde hemde. Beni mi seviyorsun yani şimdi? Yalancıyı ..

okuma yazma bildiğinden bile tam olarak emin değilim ama yine yazayım içimde kalmasın

sen kendini bu kadar övme bırak el övsün

çünkü böyle yaptığında iticilikte nirvanasın

sana seni anlatamam isyan edersin demek istiyorum Ferhat Göçerinde şarkıda dediği gibi şaka gibisin sen be!

o eski halimden eser yok şimdiiiii

Nasıl bu kadar kötü düşünebiliyorsun devamlı?
Ne yaşadın bu kadar?

Gereksiz gördüğüm şeylerde masraftan kaçmam pintilikse evet pintiyim. Ufak tefek heveslerimi, gerçekten çok istediğim bir şeyi de yapıyorum yani uygunsam ama gerçekten gereksiz ve fazla görünüyorsa yaparsam saçmalamış olurum.
Abartıp sonuç olarak muhtaç kalmaktan iyi. Bir şekilde kafamda düzen oturtmak istiyorum, birikim de istiyorum. Dikkat etmesem yine bir sürü laf. Bu seferde amma israf yapıyorsun olur. Ben uygun davranıyorum olabildiğince ama sen başka şeyler düşünüyorsun bence, yine kafanda kötüye çekiyorsun bir şeyleri

Bu kadar ibadet ederken içindeki bu vesvese,sürekli başkaları hakkındaki kurguların niye???

Ben sana doğruyu ögretmekten yoruldum arkadaşım...

Ne diyeyim gittiğin yol yol değil...Seni Allah affetsin!!!

Arkadaşım azcık çık gez erkek erekeğe maça git beni bir tek başıma bırak ya 5 sene boyunca 1 tık değişmez mi insan. Doğrusu değiştin ama az daha değiş ya ne oluuuuurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…