Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bütün gece bekledim,
Yine sabah oluyor.
Belki sen gelirsin diye ışıkları söndürmedim.
Yeni doğan sabaha hezimetim oluyor..
İçimde Hatıralar delik deşik, mektupları okudum seçip seçip.
Karanfili kokladım senin için, odam hasret kokuyor.

Gönül sayfamda canım açık seçik senin adın yazıyor.. //Halide'm

Ailenin cehaletini anlarım da insaniyetleri de yokmuş. Bir kere olsun ya ben ya onlar demedim ama onlar hep dedi ve sen koşa koşa gittin . Bilmediğim koca bir şehirde bir ton prosüdürlerle uğraştım, 3 günde 2 şehir değiştirdim, zaten naif olan bedenim iyice tükendi ama sen yoktun. Sadece formalitede evli hissetmeye başladım kendimi ve artık sorgular oldum sana olan sevgimi. Evet hala seviyorum seni ama ben tükeniyorum, sana olan inancım da tükeniyor sevgili kocacığım. Ben tamamen tükendiğimde sakın ola üzülme zira bana hiç kavuşamadığın ortada .

çok çok özür dilerim baba.. Tırnağımın kırık oluşunu önemsemedim. Senin altını alırken bana yardım edeceğini akıl edemedim. Nasıl çarptı ellerimiz, senin cildin ne zaman kağıt oldu öyle yırtıldı. Derin uykundan uyamdırdım acıyla. O kadar üzgünüm ki Çok özür dilerim baba. Keşke bunları okuyabilseydin. Hala ağlıyorum. Rahatlamalıyım diye buraya yazıyorum kimse anlamadı. Umarım çaresizliğimi sen anlamışsındır babam. Seni seviyoyorum...

Yıllar önce bir salaklık uğruna seni terkettiğimde bir daha hiç kimsenin bana senin gibi bakmayacağını farkedememiştim. Ayrıldığımızda en az bnim kadar ağlayan insanlar oldu, nasıl olur diye... Bana kızıp o kızla evlendiğini ve hala beni deli gibi sevdiğini öğrendiğim günden beri ağlamaktan uyuyamıyorum. Elimde telefon numaran hala varken sırf o kıza kötülük etmemek için susmak... Karşına geçip seni hiç unutmadım, sensiz hiç yapamadım demek çok isterdim. Tıpkı orada yazdığın gibi gelsen herşeyinle kabul ederdim seni.. Ama artık çok geç ikimiz için de... İkimizi de bu cehenneme mahkum ettiğim için özür dilerim, en yakın dostum, tek aşkım...

Her beğenip aldığın şey için ısrarla başkalarının fikirlerini sormana gerek yok, zevk meselesi.
Tamam bazen kararsız kalınca sorarsın ama sürekli sürekli.. Bir de etkileniyorsun olan fikrini belirtene oluyor.

Her saniye çalışıyorsun değil mi? Bir 'Nasılsın' dahi yazamıyorsun değil mi?
Çok inandım gerçekten.

Senin yanımda olman gerekir be adam! Karşımda değil.

Abla aklıma rahmetli dedeciğim geldi.. Alıntılamadan duramadım, Alzheimer'dan kaybettik. Annem de senin gibi bakıyordu dedeciğime.. Biz de benzerini yaşadık bir gün annem yanlışlıkla canını yaktı. Nurlar içinde yatsın, okudukça gözüm doldu. Size de Allah şifa versin..

Kurban olurummmmm burnumdan gitmeyen kokuna canım bebeğimmmm teyzesinin birtanesiiiiii güzel kızım benim. Rabbim şansını da yüzün gibi güzel etsin canımın içiiiii 5 dakikada bile nasıl özlüyorum bir an önce yarın olsun mıncıklayayımmm ablişkom görmeden öpeyimmmmm hırpalayarakkk

Şimdi kimiz, bilmiyorum.
Kiminle uyuruz..
Kime sarılırız kendimizden kaçıp.
İçeriz,
Ben sarhoş olurum.
Biraz seni unuturum,
Sonra kim olurum, bilmiyorum.

Bir sabah uyanırım,
Sen kesip atılmış bir organ kadar yok olursun içimde.
Adınla seslenirken şimdi her yeni doğan güne,
Sahi, düşmek ister misin gözüm kadar dilimden de?

Şimdi neredeyiz, bilmiyorum.
Kimler bulur bizi..
Biz kimlere ait hissederiz kendimizi.
Kimin saçlarının kokusunu seversin sen?
Beni kim dinlendirir göğsünde?
Ve bilmiyorum, ne yapılır sana benzemeyen bir adamın silueti süslerse hayallerimi bir gece!

Şimdi ne kadar uzağız, bilmiyorum.
Unutuyor olmanın bir adım gerisinde,
Sesin ne renkti hatırlamıyorum..
Ellerin sigara sarıyor mu yine?
Bir daha böyle sevilemeyecek olmanın telaşı düşüyor mu yüreğine..
Sevgisine sahip çıkamamışlığın haklı utancını duyabiliyor musun?
Gözlerini yumsan da sevişirken biriyle, yumabiliyor musun özlemini de?
Korkmuyor musun bebeğim,
Bir gün senin kokunu mezara gömecek kadar çok severler beni diye?
Her gün biraz daha ağıran saçlarına bak, görmüyor musun zamanın ne kısa, ömrün ne çabuk olduğunu..
Ne hızlı eskidiğini hayatın.
Ertelenmeyeceğini yaşlanmanın ve unutulmanın...
Anlamıyor musun?
Sahi seni unutursam kim olursun biliyor musun?
Kim terini siler gece yarıları elleriyle,
Kimin kaçıncı yarası olursun ya da kim yarasına sürer seni ilaç niyetine?
Kimin düşerken tutunduğu dal olursun, kim kırar seni kurtarabilmek için kendini?
Kimlerle aldatılır senin o allahsız güzelliğin?
Kimlerin gülüşüne tapmış olanlar, dudaklarını çürütür senin?
Kimlerin hayaliyle yanmış olanlara, su niyetine serpilirsin?

Sen ki benim,
İlk göz ağrım, ilk sevebilmişliğimsin!
Kimin hikayesine figüran olur, benim kahraman ilan ettiğim?

Hani ikimizin de çok sevdiği bir şiir var ya, onu okuyup öyle uyuyayım bu gece.
Belki şans getirir de yarına daha güzel uyanırız...

Unutmak diye bir şey var. Sen istediğinde olur. Kabullenirsen olur.
Unutmazsan geleceğine haksızlık yaparsın.
(Bazı istisna durumlar vardır, çok zor olan)

Davranışlarımı siz belirlersiniz..
Tüm içtenliğimi yanlış anlar farklı yorumlarsanız, şansları da kaybederseniz, arayın da bulun bir daha bakalım...

sana yazıp yazıp siliyorum bana geri dön demeyi ama yapamıyorum aramıza artık çok uçurum girdi. imkansız mı belki değil ama aldığım her nefeste olman canımı yakıyor. aptal mıyım evet senin için hala üzülmekle çok aptalım ama olmuyor sana bitanemm demeyeli 65 gün oldu. sesini duymayalı kokunu almayalı canım kocam benim doyamadım ben sana gözüm seni gördü gitmezsin sandım bilemedim hiç aklıma getirmedim. o kadar da cesaretsizim işte hep derdin güçlü ol korkak olma bak yine korkuyorum sana yazamıyorum burayı görme ihtimalinde sıfır ama o da bi ihtimal umarım yine benim alnıma seni yazar Rabbim ya da belkide senin için hayırlı olanı versin ben hep senin iyiliğinden yanayım sen beni yarı yolda bıraksanda ben seni duamdan hiç bırakmayacağım. seni çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…