Beni sadece bir telefonla terk ettin ama kacirsigin sey sana bin basiyordu slk sey. Ki bu güzellik dahada kendine bakti. Hem böle güzel hem zeki hem de özel kızı bok bulursun artik. Neyse zaten bu sene sinava hazirlaniom hani tınımda dahide olaman artik. ( bu arada ne halt etsem die.bi konu acmistim bu konuyla ilgili yinede naparim bilmiom önerilerinizi bekliyorum.)
sevgılı görümceciğim senin boğazına yapışıp ümüğünü sıkmak istiyorum aynı zamandada ALLAH a havale edıyorum seni.ınsallah en kısa zamanda 10 görümceli bir aileye gelin olup denizzzz aşırı memleketlere telinle duvağınla senı yollamak nasip olur banada :) tüm mutsuzluk dileklerimle :)
Yeni yeni yemek yapmayi ogrendigim bu donemde kk yarısmalari cok faydalı oldu fotograflı oldugu ve tarifler ayrıntılı anlatıldıgı icin cok iyi oldu hem farklı sunumlar hem de cok lezzetliler
Büyük laflar eden sensin adama boşan diyorsun. Sen boşan. Hatta keşke çalışsaydın da baştan boşanaydınız. O da tam olarak neden bilmem ama bi zamanı bekliyor gibi belki de. Ya da bu saatten sonra yalnız kalmayım diyor ya da senin için büyük tepkilerin hasta olma ihtimalin için, baya sabrı var. Öbür türlü de şuan boşansan üzüleceksin, o gidebileceğin yerlerde de huzur yok çünkü.
Ama büyük laflar çok dırdır gerçekten haksız gösteriyor dışarıdan insanı.
sen Allahımın hediyesimisin bana dostum kalbim sevginle dolup taşıyor her günü senle geçirmek beni öyle mutlu ediyorki tek sözünle mutsuz olan ben bir anda mutlu oluyorum Allahım hep korusun seni kocaman bir sevgiyle bağlıyım sana hep benimle ol hep seninle olacağım iyi ki varsın kalbinin güzelliği yüzüne vuran insan...
Sana nasıl içim soğuyacak bilmiyorum. Başına bişey gelse vicdan azabından ölürüm farkındayım. Ama içimdeki en kocaman yaraların sahibi sensin hiç geçmeyecek olanların.