Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aramızda yaşanacak, yarım kalan bir şeyler var...

Oofff anneee gel artık. =(
Görmeyeli 24 saat bile olmasa da seni aşırı özledim. =D
Mis kokun burnumda, bal teninin tadı damağımda... Çok feci seviyorum seni.
1 ay sonra sensiz yeni hayatımda nasıl katlanıcam düşünmek bile istemiyorum.

Çıldıracağım bir gün az kaldı... :)
Her lafımın altında bir şey aramayın çünkü yokkk... Ararsanız kendi kurduklarınızı bulursunuz sadece.
Vallahi insanlardan nefret ediyorum bazen. Birine patlayasım var.

Tam unuttum diyorum. Bitti.
Ama her seferinde yine kendini hatırlatıyosun..
Hayır değsen,içim yanmayacak..

bir sene önceydi seni son görüşüm, ayrılıp da "arkadaş" olarak buluştuğumuz o son gün... askerlik öncesi. arkadaş arkadaş sohbet edip alış-veriş yapıp, sen giysileri denedikçe aynalardan birbirimize bakışımız, gider ayak "sen benimsin" dercesine öpüşün... tüm vedaları ağlatan vedamız. tam yokluğuna alıştım derken dün fotoğrafına bakışımla başlayan sabah arkadaşımın bizim şakımızı paylaşmasıyla devam eden ve en kalabalık metrobüs duraklarından birinde beklerken metrobüste seni görüp seslenmem ve hemen inmenle devam eden o muhteşem tarifsiz gün... bugün. şaşkınlıktan dizlerim titriyordu. hasretten... üstelik İstanbul'da bile yaşamıyordun nereden bilecektim senin İstanbul'a yerleştiğini? 1 bardak çayı 45 dakikada içmek de nesi? rüya gibi gülüşünle neden baktın dolu dolu gözlerimin içine. neden sarıldın onca insanın içinde "bu kadın benim sevdiğim" dercesine, bırakmadan? hala tüm "iyi ki"lerim senmişsin, gördüm, anladım.
seni karşıma çıkaran tesadüfe, kadere binlerce kez şükür.

Herşey bir yana da sana boşuna tapmıyorum be adam..
Sen benim dünyam falan değilde,ancak saç telinden tırnak diplerine kadar tapındığım tanrım olabilirsin bu kişilikle!

yepyeni yuvamızda uyuyoruz artık
eksik çok şeyimiz var ama biz huzurlu, mutlu ve heyecanlıyız

benimle inatlaştın. savaştın savaştın savaştın resmen kendini yedin tüm akrabalarını arkana aldın ve bana saldırdında ne oldu. BEN KAZANDIM . az önce eşimle güzel bir kahvaltı yaptık ve onu işe uğurladım. giderken bana sarıldı ve hiç bırakmak istemedi:) sen şimdi orada burada ve evinde yalnız kaldığında ağlarken ben eşimle tatillerde geziyorum ve çok mutluyum. çatla kaynanacığım:)

beni hep böyle güzel sev emi?
senin sevginde dinleniyor huzura erişiyorum..
canım kocam hayatımı anlamlandırıyorsun.

kendini akıllı sana egoist.. istesem seni dünyaya rezil ederdim şuraya adını yazsam gelip dava mı açacaksın ah ah eğer ben kötü biri olsam varya yapardım mahkemede de senin bana yazdığın mesajları gösterirdim.. adam olamayıp adamlık taslamanda ironik yani hadi hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…