Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu kadar duygusal olmasan, bu kadar kolay bağlanmasan..
İmkansızların peşinden gittin hep, uzun süre.. Ben dahil...
Sanırım gerçekten çok tecrübe yaşayacaksın.. Dilerim yaşamazsın...

senı sevıyorum ama bırde arada su uyuzlukların olmasa daha da asık olcam ama neyse artık

Yoruldum hemde çok. Hassas olduğum dönemde bizim için en hassas konuyla ilgili nasıl böyle bir şey yaparsın. Eğer yalan olacaksan çık git hayatımdan da vaktimi alma. Empati kur anla dürüst ol yaa offf kafayı yicem!

Ya ben seni çok özledim ya Kokunu özledim nefesini özledim gözlerime bakışını gülüşünü sesini herbişeyini özledim ben ya

Evleniyorsun demek...
Ne beddua etmek, ne de mutluluk dilemek geçiyor içimden sana.
Sadece pişmanım, çok pişmanım sana harcadığım yıllar için, içimdeki ümitlerimi, sevinçlerimi hatta hayallerimi bile çalmana izin verdiğim için pişmanım. Senin için herkesi karşıma aldığım için pişmanım. Seni sevdiğim için, sana güvendiğim için çok ama çok pişmanım.
Şimdi birlikte kurduğumuz hayalleri başkasıyla yaşıyorsun. Ne denir ki... Yaşa.. Bu saatten sonra kimle ne yaşarsan yaşa...

Bu arada beni gördüğün her yerde kaçıyorsun, yolunu değiştirip, olduğun yeri terk ediyorsun ya. İşte o an yanına gelip suratının ortasına bir tane patlatmak istiyorum...

Benden başka seçimin olmadığı için bana arada iyi davranıyorsun çünkü yanlız kalmaktan korkuyorsun.o kadar değer verdiklerinin seni bir gün yüz üstü bırakabileceğini anladın çünkü...senin yanında hiç ayrılmıcam dediğime sakın inanma...Kimi çok sevdiysen git ona..Beni sevgiye muhtaç ettin...git çok sevdiklerin seninle olsun...
Benim hayallerimde sen yoksun..

Bir şey olacağı yok da, hani olma ihtimali vardıysa da biraz olsun, yok oldu...

Yıllardır birlikte yaşıycaz diye hayalini kurduğumuz şehirde iki yabancı gibi yaşıyoruz şimdi..ne zorluklarla geldik buralara..dün oralara işim düştü bizim tekeli,pub'ı,kızları gezdirdiğim yolu ve kursa gitmek için bindiğim durağı gördüm içim nasıl cız etti..seni asla asla asla affetmicem artık

ararsan hesap falan sormadan yanına koşucam . bunu biliyor musun ?bilmiyorsun .

neden sürekli annen ne derse o benim niye dediklerimin bir önemi yok üstünede gelemiyorum sorun olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…