Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sana güvenemiyorum, güvensem her şeyi yaparım, seninle her şeye varım ama niyetini anlayamıyorum. sana inanmaya bu kadar hazırken...

"Sevgili olmayalım biz.. Tüm gün konuşalım, hep birbirimizi özleyelim ama Sevgili olmayalım. Balık tutalım sonra tuttuğumuz balıkları geri dökelim denize. Birbirimize karışalım, kıskanalım, kavga edelim, küselim, barışalım ama Sevgili olmayalım ne olur. Beraber gelecekle ilgili hayaller kuralım, saatlerce telefonda konuşalım, Sinemaya gidelim, Sahilde el ele dolaşalım ama Sevgili olmayalım biz. Sen başka kızlarla, Ben başka erkeklerle konuşmayalım. Tek biz olalım ama Sevgili olmayalım. Bak Sevgililer hemen ayrılıyor, Aşklar hemen bitiyor. Sen hemen bitme, hemen gitme. Benim ol ama Sevgilim olma... "
"Boşversene biz aşık olmayalım birbirimize.
Konsere gidelim biz, Maça gidip küfür edelim..
Uçurtma uçuralım ya da, kumsalda uzanıp deli gibi içelim.
Gecede yıldızlara bakalım mesela..
Bisikletle gezerken yağmur yağsın, sırılsıklam olalım..
Benimle kek yap, balık tutalım sonra tekrar denize atalım.
Boşver aşık olmayalım biz..
Aşk korkutucu !
Beraber eğlenelim en iyisi,
Ama hep benimle uyu.."
Y.E.

O kadar saf bir duruşun var ki "her şeyi bilerek yapıyor; maske takıyor." dediklerinde inanmamıştım.
Ama bugün olanlar sayesinde uyandım.
Kendime geldim.
Ne kadar ucuz olduğunu gördüm.
Tek amacın sahip olamadıklarına kavuşabilmiş insanları en acı şekilde yaralamaya çalışmak.
Zeka belirtisi barındırmayan suratına bakınca kalbinin pisliğini göremediğim için çok aptal olduğumu düşünüyorum.
Bunca vakit anlamadım. Bundan sonra yüzünde saf ifade olan insanlara karşı daha dikkatli olmam gerektiğini öğrendim.
Son olarak işlerinin yolunda gitmemesine ve insanların seni sevmemesine hiç şaşırmamak gerektiğini de çözdüm.
Bir daha karşıma çıkarsan seni bir böcek gibi görürüm sadece. Zavallısın =)

Çok uzun bir zamandan sonra bu sabah gördüm seni bizim sokakta.
Nasıl koşup boynuna atlamamak için tuttum kendimi bir bilsen?
Yapmadım ama yapamazdım sende biliyorsun ya işte.
Sende gördün beni biliyorum. Sende benim gibi hissettin mi? Ne olur hissetmiş ol.
Bari aynı anda aynı şeyi isteyen iki yabancı olalım.

Oyle mutluyumki sizin gibileri haytimdan def ettim diye. Nesef alamaz olmustum yahu surekli dert surekli sıkıntı bi gidin bi kaybolun.

Mune sitede gördüğümüz sorunlar vs. olabilir ama bunu direkt sizinle alakalı olmadığını gayet biliyorum, ben sizi seviyorum. ^_^
Bu şarkıyı da size armağan ediyorum. ^^

Bir an bile olsa beni sevdigini bileyim... O kadar sevdim ki seni hayatimda ilk kez birini bu kadar sevdim karsilik beklemedim onun icin bu kadar icten dua ettim. Beni sevmeyecegini bildigim halde seni cok sevdim aylardir. Insallah bir omur mutlu ol kara gozlum.

Kaynak saçların rüzgarda bi o yana bi bu yana savrulsun.! Topuklu ayaklarinla yere yapış! Çok sinirlendirdin beni bugunnn

Allah seni bildiği gibi etsin..

Gezmeyi ben de severim de, çok fazla gezenti bir gün evde duramayan sürekli dışarıda rahat insana da çok ısınamıyorum galiba, ya da başka bir sebepten bu hoşnutsuzluğum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…