Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burada olsan evi otel niyetine kullanırsın sadece heralde, bir an durmazsın :)

Canım babam..Evini bugün çiçek bahçesi yaptık..Komşunun evine de bakım yaptık biraz, çok bakımsız bırakmışlar..

Annemlerden önce geldim, sonra döndüm..Baya konuştum seninle..Duyuyorsun, görüyorsun dimi beni babam?
Beni öyle görünce üzülüyorsun biliyorum ama elimden gelmiyor ki başka bişey..Çok özledim..Çok..Zaman her şeyin ilacıdır diyorlar..Zaman geçtikçe daha çok zorlaştığını es geçiyorlar..

Çok yattın, kalk diyorum sana..Elinden tutup kaldırmak istiyorum..Yapamıyorum..Son günlerinde beni yanına sokmayan o cücük hemşireye hala sövüyorum..Gözlerin açıkken öpüp koklayamadım ya seni, içim hala kırgın..

Babacım çok özledim ben seni..Nasıl alışıcaz ya, biz nasıl alışıcaz yokluğuna

Bayramın mübarek olsun yoldaşım..Her bayramda, ameliyathaneye giderken "bayramlıklarımı giydim, gidiyorum" deyişin ve gülümsemen gelecek aklımıza..
Mekanın cennet olsun, kabrin nurla ve ışıkla dolsun..Nimetle ödüllendirsin rabbim seni babam..

Son düzenleme:
sen hayatımda tanıdığım en boş insansın ne anlarsan anla ne yaparsan yap ama şunu unutma sakın bir gören duyan var Allah seni bildiği gibi yapsın bin pişman kapıma gel inşallah tek dileğim bu Rabbimden!

Whatsapp ta nasıl habersiz çevrimiçi görülüyor biri bana düzgünce anlatsa şunu. Aaa...

kalbimi kıra kıra
bıraktın bir hatıra
günahını yalancı
dudaklarında ara...

İstisnasız hergun dua ediyorum biliyor musun? Allahım ahimin ondan çıktığını bana gormeyi nasip et diye. Benim gormem lazım çünkü. Ahım çıktığında aklına bile gelmem belki. Beni unutmuş olursun kim bilir. Bide bunun ustune Allah beni zor sınavdan geçiriyor olarak dusunursun. Tamda o zamanında denk geleyim ki. Kayaya tosladiginin farkına var diye. Gecmisimde yaptiklarimin cezasını cekiyorum diye Dank etsin beynine. Ha benim doktugum her damla yaşa kim sebep olduysa hepsinden çıkar inşallah!

bayramda elini öpmek ne güzeldi öyle ya çok mutlu oldum ya ben niyeyse senle bayramlaşmak ne güzelmiş öyle
yalnız o harçlık vermedeki ısrarın beni inanılmaz gıcık etti bide üstüne telimi yaptıracak para kadar vermeye kalkman saf mı sandın sen beni sevgilim sence alırmıyım o parayı

Amacın ne anlamıyorum?
Senin "o" olduğunu bilmediğimi mi zannediyorsun?

Hayır bide takmıyormuş havaları falan..

nolurdu çıkıp gelsen gönül bahçem solmadan
söyle nasıl yaşarım sen yanımda olmadan
hasretinle yıkılsa yansa bu gönül
belki ağlar ama bekler bir ömür...

Allahım çok mutluyum ya sonunda yatağıma girdiiiiim yoğun ve yorucu günün sonunda...şimdi kendimi daha çok mutlu etmek icin uyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…