Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tanrım önümdeki bu engel ne zaman kalkacak ? Bunun için de bir kaç yıl beklemem gerekecek mi ?

senden nefret edıyorum... tez zamanda yerlere yapışacağın günü iple çekiyorum... allah süründürsün seni benden beter durumlara düş inşallah

Ahh ah, görünce sinirlerim zıpladı birden. Hafızamdan silinseniz keşke eski dost(!!!!!)larım.

Bana suprizler yapiyosun yaa bayiliyorum.. hic beklemedigim anda beklemedigim seylerle bana geliyosun yaa askimsin canimsin senn iyiki varsin benim canminiciii... sukurler olsunki gec oldu ama sonunda buldum seni..

beter ol.... allah en yakında layığını versin iğrenıyorum senden

ben seninle bir kuru ekmeği bölüşmeye bile razı olurdum

seni ilk gördügüm günü cok iyi hatirliyorum arkadasimlaydim ve sen kopegimi sevip oynamistin..iste ogünden sonra aklimdan cikmiyorsun aylar oldu ama cikmiyorsun iste. Köpegi severken ve tanidigin arkadasimla kisacik sohbetten sonra bile nekadar iyi kalpli biri oldugunu hissetmistim. O kisa ama tatli sohbet esnasinda arada banada bakip konustugunda icim isinmisti sanki günes vuruyordu bana dün gibi hatirliyorum. Dükkaninin nerde oldugunu biliyorum ama gelemiyorum sirf görmek icinde olsa gelemiyorum cünki korkuyorum elim kolum titrer diye Oysaki bu tür hareketleri hic kendime yakistiramiyorum ilk defa böyle oluor ama sonucta dedigim gibi aylardir aklimdan cikmiyorsun.. off..

en zor anımda çekip gittin, sana en çok ihtiyaç duyduğum anımda.
oysa ki ben kimse yokken senin yanında, sen kendini kimsesiz hissetme diye ta nerelere senin için gelmedimmi...
en azından giderken 2 kelime olsun karşıma geçip de konuşabileceğin birisi değilmiydim giderken?
sevseydin gitmezdin. kıyamazdın.
sonrada mutfağım kirli benim dedin.
keşke kirli de olsa mutfağın, bana açıkca tüm kirini olmasa da bir kısmını benimle geçen dönemde anlatsaydın, en azından sen gittikten sonra evet gerçekten kirliymiş diye bilseydim.
oysa şimdi sadece, benim en zor zamanımda göz yaşıma göz yaşı kattın, ve tek kelime etmeden yılları çöpe attın gidişinle.
herkes özgürdür gitmekde...
gitmenin de bir adabi vardır ama!
korkak gibi kaçarak, karanlıklara salarak olmamalıydı.
benim sana tek duam yaşattıklarını bir bir yaşaman.
yaşamanı istiyorum ki, anla yaşattıklarını. güzelini de acısını da.

seni çook özledim aşkımm .sende özledin mi acaba beni ?sana süprizlerim var .

Seni artık kaale almıyorum baby
boşu boşuna yırtınıp durma

Eski bizi çok özledim bana kıyamayan mutluluğumla mutlu olan adamı çok özledim.

Benim bekarligim niye senin ceneni yoruyor kardes. Sanane yahu benim medeni durumumdan.. cok icinde varsa evlenmek buyur meydan senin evlen kuzum tutan mi var

İşte ast-üst hürmet işleri bana göre değilmiş. Saygıyı bunlarda aramıyorum ve gerçekten alışmadıkça bir insana yapamıyorum, içimden gelmeli. Küçükken neyse de artık aman efendim canım efendim yapmak, korkmak etmek zor geliyor :/ Pf. Doğal ve saygılı olunamaz mı yani cıvıtılmadıkça, ekstra şeyler olacaksa da zamanla olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…