şeker eski sevgilim..
sana hep hayran kalıcam sanırım hayata karşı duruşuna netliğine falan falan seni hatırladığımda bile güçleniyorum..
seni ilk tanıdığımda hiç ciddiye almamıştım hatta ben bunla hayatta anlaşamam falan demiştim ama o kadar güzel değer verdiğini hissettirdinki sana hayran kaldım zaten çokta yakışıklısın seni görsem gönlüm erir gider sen benim gönlümün karlıdağısın..
evet ben hatalıydım farkındaydım ama sende çok gaddarmışsın pehh ama dediğin her kelimenin altına imzamı atarım umarım bidaha seni hiç görmem sevgiler hep seviceğin aşkın...
Bana 'Tanrıçam sana tapıyorum ' diyosun ya o an içimde kelebekler uçuşuyorr =))
Buluşma günü gelse artık baya güzel geçecek gibi duruyor .
7 yıldır birlikteyiz ama heyecan hiç bitmedi
Özellikle bu defa aşırı heyecan ve mutluluk var içimde bebeğim !
allah cezanızı versin kalpleri kötü üvey anneler!... çocukların,insanların hayatına sırf babaları istedi diye geliyor sonra o zavallı cocukları istemıyorsunuz dışlıyorsunuz... sonra türlü dayaklar işkenceler ...
Baştan olmazdı bizimkisi çok zorladık...Pişmanım.Kendi ayaklarımın üzerinde durabilecek biriyken sana çok taviz verdim ve bunu misliyle ödüyorum.Kim olursan ol gülüşlerimi sana feda etmemeliydim.Sevgiye ilgiye muhtaç bıraktın..Ama artık eski ben değilim..Beni çok yalnız bıraktın ve yalnızlığa fazlasıyla alıştım..Hedeflerime ulaşacağım ve o gün geldiğinde artık sen benden ilgi dileneceksin..Ama çok geç artık..Her şey için çok geç..Seni kafamdan sildim..