Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayatima girdiğin gunden beri hayatim degisti kendimi prenses gibi hissediyorum sayende. Iyiki iyiki pesimi hic birakmadin beni ikna ettin iyiki seninle evlenmisim seni cok seviyorum kocisim canim ela gozlum hayatimin senden oncesini hatirlamiyorum gercekten diyorumki o yokken ne kadar sıkıcı ve bosmus hayatim ,surekli ama surekli beni mutlu etmek icin yaptigin fedakarliklari dusundukce aglamak geliyor senin melek oldugunu dusunuyorum gercek olamassin...

içine sıç*yım senin de yapacağın işin de diyemedim ya diyemedim olur öyle demekle kaldım beceriksiz ..

- 1 Yıl
– 12 Ay
– 365 Gün
– 8760 Hafta
– 525600 dakkika
– 3153600 saniye
– Her gün
– Her gece
– Her saat
– BEN HEP SENI ÖZLUYORUM

yar yine başım belalarda
senin için ağlıyorum.

Şuan bunu okumani ne çok isterdim. .
sana olan hislerimi hiç bilmeyeceksin. .
ben kızın. .
hiç istemediğin hiç sevmedigin kızın. .
daha karnindayken bile red ettiğin kızın. .
şuan 32 yaşındayım anne ve beni bu yaşıma kadar hiç sevmedin sırf erkek değilde kız olduğum için beni hiç istemedin bana hiç sarilmadin anne neden benim Günahım a girdin neden beni bu dünyaya getirdin ..
komşu teyzeden farkın yok benim gözümde. .
annesizlik cook büyük bir acı hele annen yanindayken annesiz kalmak. .
neden uzaksin bana anne hala öyle. .
ben evlendim Evimin hanımı oldum beni aradığında bile 5 dakkadan fazla surmuyor konuşmamız sen çok yabancisin anne. .
kalbimde derin yaralar bıraktın içimi Yaktın. ben 70 yaşıma gelsemde hep içimde kalacak bu acı. .neden bana sebeb oldun madem sevmeyecektin beni neden doğurdun. .
avazim çıktığı kadar bağırmak haykırmak isterdim sana NEDEN NEDEN NEDEN YAAAA...

Görmeyince göresin,görünce öldüresin geliyorsa 'kocandır'o demişler yaaa çok doğru demişler...Kocişkom seni çok özledim lakin yanımda olsan gene beni dellendirirsin

ben evlat acısının nasıl bişey olduğunu hayal bile edemiyorken, buradan tanıştığım ve çok sevdigim bir arkadaşım henüz küçücük olan bebeğinin acısını çekiyor. Rabbim sen sabır ver onlara, ne büyük acıdır bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…