Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gökyüzünün en güzel tonu toplanmıştı gözlerine. Ve ben ne zaman resimlerinde gözlerini görsem gökyüzü kucaklardi sanki beni. Ve bu yüzdendi belki de mavi gözlü bir adama asiksaniz eğer bütün gökyüzü onun gözlerindedir artık...

Aslinda sana karsi icim o kadar dolu ki ... Nerden baslasam bilmiyorum.
Benim babam beni hür yetisdirdi. Senin yaptigin baskiya aliskin degilim.
Annem babam bana hic bir sekilde baski kurmadi su zamana kadar ... Verdigim kararlara her zaman saygi duyup arkamda durdular. Ha secimlerim akillarina yatmadiysa benimle oturup beni anlamaya calistilar her zaman. Allah onlardan razi olsun.
Sen nasil olurda kendi istegini bana zorlamaya calisirsin? Sen kimsin ki? Senin isteklerin beni ne ilgilendirir be kari?
O kadar isterdim ki seni sevmek ah o kadar isterdim ki anlasalim ah o kadar isterdim ki beni kabullen ...
1 cm ogluna deger versen onu sevdiginden ayirmaya kalkmazdin.
Ayiramazsin da zaten cünkü ben onun alin yazisiyim. Allahin yazdigini sen bozamazsin sükür.
Allah basina bin bela veriyor, tükürdügünü yaliyorsun ama anlamiyorsun bile :) bu zamana kadar hep sustum. Sustum! Ama allahin adaleti en güzelidir cok sükür :) cekiyorsun. Biliyorum, hemde benden fazla.

Ama artik hersey icin cook gec. Benimle gücsavasina girdin ... Nasil kaybediyorsun, iyi izle! Ay yok kaybettigini biliyorsun yinede senden gururlusu yok ve bu son cirpinislarin

Beni nasil yerle bir ettiysen birazda sen yerlerde sürün!

Affetmek büyüklükse birak kücük ben olayim AFF ET ME YE CE GIM! :) Asla unutmam bana yaptiklarini.

En cok neden nefret ediyorum senden biliyormusun? Adaletsizce davrandigin icin birde beni benden aldigin icin. Hic bir zaman taktik kurup birsey planlayan insan degildim. Cokta direndim böyle olmamak icin...Ama baska cözüm yolu yokmus. Her zaman düpe düz bir insandim. Maalesef baska dilden anlamiyorsun ...

Seni bir daha görememek içimi acıtıyor
Herkesle şakalaşacak kadar samimi olup benimle olmaman özlüycem seni be adam keşke hiç görmeseydim tanimasaydim seni

O zaman belki icimde bu kadar yanmazdı
Dünde kalbimi çok kırdin keske onuda farkedebilseydin

Gecen haftabu sozume sadik olaydim iyiydi evet pkch sana hissiyatim aynen bu amma ben ne yaptiim dayanamadim sozumu.bozdum simdi kotu oldum.biirr masum cocuksu sevgi vardir ki boyleyimdim ama sen anlamadin resimlerimin hepsi kucuk.kiz yani oyuncak bebek ama sen anlamadin, gulleri seviyorum goncasindan cunku acilmamais masumiyettir ama.sen anlamadim,papatyalar beyaz ve temizdir yine anlamadin ki zaten anlatmayada.calismadim kizmakla kusmek arasindayim ikisinde hak etmiyorsun bunlar duygudur onemseme ifade eder buda.üücc ,beni hic ama hic anlamadin,dipnot sevdicenle sana mutlu olman icin dualar etmistim onuda hak etmedin buda....of yordun beni

Son bir avuntuyla hadi dedim belki gönlümü alır, belki pişman olmuştur söylediklerine, adım at belki koşarak gelir sana..
Ne büyük bir aptalmışım ben.
İçimde hiçbir şey bırakmadın.

Keyfinin kahyasıyım.

Hayatim sana hic soylemedim ama, ben bazen yalniz yasamak istiyorum. Seni sevmedigimden degil ama, bir yalnizlik sevdasi var icimde. Galiba bu evde huzurlu degilim.

Heee az kalmış bak yolu yarılamışız bilee, ne varmış ki sanki bu kadar dertlenecek..Ben bunları sana öyle bi zamanda hatırlatıcam kii... susuyorum şimdii...

Daha bir kaç gün öncesi havalarda uçuyordum, ayaklarım yere basmıyordu sanki. Ama sayende şu an daha sağlam basıyorum yere. Bu zamana kadar kendime çektirdiğim acılar burada bitiyor. Bugün fırsat buldukça tekrar ediyorum kendime "VAZGEÇTİM".. Ve artık hayal kurmayı da bıraktım, kutla zaferini, içimdeki umutları, inançlarımı öldürdün, iyiliğe, umuda dair ne varsa yok ettin. Yarın benim için yeni başlangıcın adımı olacak, bana değer veren o kişiye evet deyip yoluma onunla devam ediyorum bundan sonra... Sevilmek sevmekten daha güzelmiş, bunu bana öğrettiğin için teşekkür ederim. Yolun açık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…