Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben her seni arayışımda şimdi seninle uğraşamam diyosun ya umarım pişman olmazsın bir gün

Öyle insanlar var ki hayatımızda;
kimisi insana hayatı zehir eder,
kimisi şiir eder..

Her şeyin doğrusunu sen bilmiyorsun, senin dediğin her şey son şey değil veya öyle bilmen gerçek olduğunu kanıtlamıyor. Cevap vermiyorum, çünkü saçmaladığın zaman buna eşlik etmek istemiyorum. Uğraşmak istemiyorum, hepsi bu...

Hayatım tepetaklakta olsa varlığın şükür sebebim olur. Ben neden senin için böyle olmadım acaba? Ya da sen nasıl benim için böyle olabildin?
En mutsuz anında , herşeyden seni sıyırıp mutlu edemeyeceksem neden birlikteyiz ki?
Sana ulaşamadıkça, duvarlarını aşamadıkça kendimi yetersiz hissediyorum.

Pazartesi olsa da teyzenle seni görmeye gelsek bebişim...

gece bitsin ve lütfen şu canımın acısını durdurucak bi açıklama yap...

ya sen benim kurabiyem kumralım! şu hayatta tek derdimiz senin içinin soğukluğu yalnızlığıyken beni kendinden uzaklaştırıp sonra hayatına koymak için baş tacı edip yine o ıssızlığından hiç bıkmaz mısın? gülmek sana bu kadar yakışırken hemde . Ben beni sevmiyor deyip kendimi senden uzaklaştırırken sen hep beni utandırmak zorunda mısın.? o güzel uyuyuşundan öperim en zıttım en ruh ikizim en acayibim :)

Yazmaz, anlaşılabilmek için kurullan cümlelerdir.
Anaşılamacak kadar yüsek fersefi cümleler kurmaksa kişinin egosudur...

Aynı evi paylaşmak gibisi yokmuş. Bir kez daha anladım ne kadar özel olduğunu...

Ben senin yanında oldum seni bırakmadim. Doğumdan sonra 20 kilo verdim her gün biraz daha eriyorum uzuntuden. Daha iki aylık olan bebegime yetemiyorum. Sırf yaptiklarin senin elinde değil diye sırf hasta olduğunu dusundugum için senin yanında oldum. Stresten üzüntüden sutum kesildigi halde vicdan azabı ceke ceke sana destek oldum.

Ama artık umudum kalmadı sana dair. Ne hastalığını kabul edip tedavi olmak istedin ne de değişmek için çaba sarf ettin. Hala "benim yanımda ol" diyorsun. Sen ne beni ne de oğlumu hak etmiyorsun. O kadar caresizim ki. Su an boşanmaya kalksam en ufak stresin hayatlarına mal olacağını bildiğim iki anne var. İkisi de hasta ikisi de olume çok yakın. Devam etsem oğlumu buyutecek takatim yok seninleyken. Ben ne yapayim sen soyle. "Beni birakma" diyorsun sadece. Ben kendimi bıraktım haberin yok...

ne olurdu yüzüne karşı diyebilseydim sen nasıl bi mantıksızlık içinde yaşıyorsun diye ne olurdu sanki

Ya yeter artik yaa su siparis verdigim 34 kitabi gonder artik, aptal kitap sitesiiiiiiiiii sana bidaha siparis veren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…