Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olayı nasıl da büyüttün annecim ya =(
benim meleğim. mis kokan annem... gerek yoktu bunlara.
istediğinizi biliyorum ama ben evlenmem o insanla. sevemiyorum ki.
hayal kurmak serbest tabii ki; fakat umutlanmayın.
aşık olmak istiyorum ben önce. =(
yine de sizin için bir fırsat daha vereceğim. bakalım.

seni bir gram bile sevmiyorum ve istemiyorum sana olan saygimda yok artik
hani diyorsun ya ben hak gecirmiyorum diye, sen haksizligin alasini yapiyorsun be iki yuzlu varlik

senin gibi dost olmaz olsun..bende bundan sonra senin anladığın dilden konuşacağım yalnız. sinsi sinsi iyi gününde yanında olup kötü gününde toz olacağım..yaptığım iyiliklerin karşılığı bu olmamalıydı. hiç mi dost gibi dost kalmadı bu devirde?

Ozür dilerim annem. Affet beni. Anlatamam sana yaşadıklarımı. Anlatabilsem... Keşke hayatimi nasıl mahvettigimi ne kadar ağır şeyler yaşadığımi seninle paylasabilsem.

Ben onu yarı yolda birakamam. Bilmedigin o kadar çok şey var ki. Gözlerimin içine bakip yalvarır gibi "kızım neden bu kadar içine kapandin anlat ne olur" diyorsun ya anlatırsam kaldiramazsin annem. Ben sizin için sustum. Hala da susuyorum. Biliyorum günün birinde tukenicem. Umarım bunu gormez ve şahit olmazsin. Bak artık ben de bir anneyim. Biliyorum evlat için nelere katlanildigini. Biliyorum ölümü bu kadar çok isterken "peki evladım ne olacak benden sonra" sualiyle bencillikten nasıl arinildigini.

Annem ben hiç iyi değilim.Yaşadığım her şey benim seçimimdi. Kaldirabilirim sandım. Hayatı mahvolmuş yalnız ve hasta birini iyileştirebilirim sandım. "Benim tek umudum sensin" diyerek aglayan bir adamın aşkı hastalığını yok eder sandım. Yanildim. Hayata olan minicik bağımi da o koparıp aldı benden. Kaldiramiyorum artık annem. Ne olur anla beni ve anlatmami bekleme.

Senin beyin kanaması geçirdiğin o gün ameliyat kapısında beklerken verdiğim tüm kararlardan Vazgeçtim ben. Hayatimin geri kalanından da Vazgeçtim. Anlatırsam yasayamazsin ki sen. En ufak sıkıntıda baş agrilarinla uğraşırken ben nasil sebep olurum hayatına. Bencil ve soğuk oldugumu söylüyorsun ya, ben sen yasa diye kendimi olduruyorum yavaş yavaş. Duymak istediğini söyleyeyim. Evet evliligim verdiğim en yanlış karardı. Ama ayrılırsam yaşananları, konuşulanları kaldıramazsın. Bu yüzden bana anlat deme. Seni anlayamayacagin kadar çok seviyorum.

Ah kıyamam böyle dönemlerimde beni çekmek zorunda kalmana o kadar üzülüyorum kii gün sayıyorsun bitsin diye biliyorum ama napimm gergin oluyorum haliyle sana da yansıtıyorum affet sevgilimmm

Sitenin en muzip lakapli uyesi ne yaptin sen Cok kotu oldum okurken hemen dua edicem Allah cc uzun.omur versin annene sanada sabirlar diliyorum

Sen; dudağımda yarım kalmış cümlelerin,
tamamlanmış hali idin be adam.
Sen; gözlerimin yolda kalma sebebiydin
be adam.
Sen; sevgimin en güzel sahibiydin
be adam.

Benim güzel kızım,meleğim...
O minicik boyunla, cümle kurmayı bile zar zor becerebilen dilinle söylediklerin benim yüreğimi yakıyor...
Ben seni bırakıp işe gelmeyi hiç ister miyim bebeğim.İnşallah büyüdüğünde göreceksin,yaptığımız her şey senin için...
Nolursun uyanık olduğun zamanlarda benim arkamdan hıçkırarak ağlayıp,ben çıkar çıkmaz da anneannene "Ben ağlamıyorumki. Şaka yaptım anneanne,bak ağlamıyorum" deme, kıyamam sana nolursunnn

O sözler sinirle dahi söylenmemeliydi. Sayende yalnızlığıma daha sıkı sarılıyorum.

Sende böyle yaptın ya o lafları söyledin ya
Birkez daha anladım Allahtan başka kimsem olmadığını

İçindeki kötülüğü görebiliyorum ve seni sevmiyorum

Sen ne tuhaf, ne dengesiz bir insansın. Bir seni derdim karakterli düzgün insan diye. Sen de böyle cümleler kurup, böyle hareketler yapıyorsun ya diyecek hiç bir şey yok artık.

Hersey olabilirdik aslinda seninle,sevgili,dost,eş ama hicbisey olduk sayende.Soylememis oldugun sozleri duymak istiyorum.Pismanligini gormek istiyorum.Ne olur,ne olur,ne olur pisman ol lutfen.
Ben arayamam artik seni yazamam da ama sen ara,yaz gurur yapma.

Nefesim demiştim iki cihanda da beraber olalım diye çok dua etmiştim ama sen hiçbir şeye degmezmissin.
Uzaktan bakınca adama benziyordun.Tanidigim güne de lanet olsun. Bi insan bu kadar ucuz olmamalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…