Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Verdiğin sözlerin hiçbirini tutmadin sen koca bi yalancisin asla inanmıyorum sana

Seni sevmenin ne lanet bir şey olduğunu bilsen, sen bile kaçardın kendinden

Cok saf buldun heralde beni. Ama yemin ederim birgün gözümü yumcam agizimi acicam üstüne bitanede patlaticam ... Sonrada aaaa nolduuu kiiii seytan mi carptiiiiii diyeceeeeem

Neden kıskancsın bu kadar? Sen lisede gezip dolaşırken sevgili yaparken ben hep ders çalışıyordum, üniversitede hep ders çalıştım, okudum, okudum, okudum... Sen yine gezdin dolaştın, beni hep gözetledin, kıskandın... Hiç sevgilim olmamışken son sınıfta sözlenmemi kıskandın, bulduğum eş adayını kıskanıyorsun, ben hak ettiğimi düşünüyorum her şeyi. Senin gibi sevgiliden bu sevgiliye koşmadım, hep ders çalıştım allah sana akıl fikir versin, senin gözlerinden korusun. Ben ve benim gibi çalışan herkese yardım et rabbim.

Geciyor.. Gececek zaten biliyorum. Hicbir aci kalici degil cok sukur. Iyilesiyorum..

Kiloma, yememe laf ediyorsun ya hani. O an koca bir SANA NE demek istiyorum. Benim hayatım, benim vücudum, büyüyen benim göbeğim, benim basenlerim SANA NE.

Off yarim mi kaldik simdi ne ne yapiyorsun ne ediyorsun bilmiyorum.Ama seni ozluyorum cok ozlemeye basladim.Yazamiyorum,ariyamiyorum elimden gelen bisey yok.Herseyim olabilirdin hicbiseyim oldun.Birazcik olsa da bir umut gorseydim bizim icin sonuna kadar mucadele ederdim ama yapamadim.Umut yoktu cunku ben vardim,sen yoktun...

Ozur dilerim pikachu insaAllah beni affedersin sen iyi bir insansin seni cok sevdim (insan ve kisilik olarak) Allah cc tum dualarini kabul etsin ve sanirim bir daha donmiycem

Merhaba
Sanirim benim için "O" eşim.
26 yıldır nefesimi nefesine denk ettiğim 2 evlatla pekistirdigim ve sonunda görünmez adam olduğum evlilikte nekadar sevgisiz, yalnız ve ilgisiz bırakıldigimi soyledigimde rahat batıyor sana cevabını aldığım kişi.
En ağır gelende yılların armağan ettiği çatlak, çizik,kilo hernevarsa sanki onda hiç yokmuscasina beni beğenmeyen o adama hala salakca tutkun olmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekleye bekleye şiştim, sonuç ne artık bileyim, ne hissettiğini söyle adam gibi artık.

GUZEL YUREKLI ADAM... iyi ki varsin. 12 senedir iliklerime kadar bana aşkı yaşattığın icin sonsuz tesekkurler caniçim insallah ömür boyu bana hep böyle aşkla bakarsın.. SENI COOOOOKK SEVIYORUMMM

bence dünyayı kurtarsa kurtarsa acık acık konuşmak kurtarir. Icinden ona yazmak geciyosa yazin, söylemek istediginizi söyleyin. Onu dersem boyle dusunur, sunu yazarsam hoslandigimi anlar gibi pazarliklara girdikce hayatinizi yanlis yöne cekiyosunuz. Anlasin ne olacak? Kaybedecek ne var? Gurur önemli evet ama mutsuzluga sebep oluyorsa dur demeli. Kendiniz için yapın bunu!

Bazen O na söyleyemessin soylememen lazimdır en dogrusu budur icindede biriktiremessin dokersin içini buraya

Çünkü yapacak birsey yok

tamam pes cidden pes senin gibisini daha önce görmedim ben Allah senle yaşayanlara sabır versin

Akşam küçükparka gitmeye ne dersin bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…