Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin bu yazdıklarımı okuyabilmen imkansız o yüzden rahatlıkla yazabilirim, haklısın, içimde bir çocuk var hala, zamanında yaşayamadığı çocukluğu yaşamak istercesine şımarıklıklar yapıyor, sen olgunsun, mantık senin göbekadın ama ben öyle değilim. Ben üzgünsem anlarsın, hastaysam bilirsin, kızgınsam sezersin, mutluysam mutluyumdur çünkü ben duygularını saklamayı bilmeyen biriyim. Ailem bu hayyata benim en büyük yaram biliyorsun, herkesin kendine göredir yaşadıkları ve ben de yaşadıklarımı kendime ağır buluyorum, yorgunum.
bana en çok kızdığın şeylerden biri samimiyetim, sıcak kanlı bir insan olduğum için insanlarla arama mesafe koyamadığım için tanımadığım birinin derdi ile bile dertlenip üzülebildiğim için kızıyorsun ya bana, kızma. Yokluk nedir iyi bilirim ben benim hayatımda yok olan en büyük şeydi sevgi, ben severim insanları, rengine, kimliğine bakmadan severim, derdi derdim olur üzülürüm kendimi parçalarım belki derdine derman olacak bir çözümüm yoktur ama bir anlığına bile olsa derdini unutturup yüzünü güldüre biliyorsam ben de mutlu olurum. Ben sevmeyi seviyorum, şimdi okusan bu sözümü uzun süre küsersin biliyorum ama ben seni de SEVİYORUM, sana rağmen. Artık tanıyoruz birbirimizi, geçmişimizi biliyoruz ve bakıyorum da sende kendine göre zor ve eksik imkanlarla büyümüş, sıkıntılar çekmişsin ama sen hiiç yalnız kalmamışsın bu yüzdendir ki sen insanların değerini bilmiyorsun.
Kimse gitmemiş senin hayatından, hiç eksik kalmamışsın sen, bunları sana defalarca anlattım aslında biliyorsun çocukken iki kardeş yapayalnız aylarca yaşadığımızı biliyorsun, kardeşimi hem çok sevip hem de bu kadar anlaşamamamın nedeninin de bu olduğunu söyledim sana çünkü o daha 4 yaşındaydı bense 8, aylarca kanbağımızın olmadığı insanların evlerinde yemek yedik, annem hastaydı, hastanede yatıyordu, babam çalışmak zorundaydı ve bizimle ilgilenecek "akrabamız" yoktu, insnın çocukluğuna dair anılarını hatılayıp mutlu olması gerekirken, ben anılarımı rüyalarımda kabus diye görüyorum.
Yazmaya başlarken bunları okuman imkansız dedim ama ben zaten bunları sana tek tek anlattım.
10 yıldır hayatındayım, 10 yıldır tanıyoruz birbirimizi ama ne hikmetse çözemedik şifrelerimizi, kırgınım sana. Benden hep senin istediğin gibi biri olmamı bekliyorsun ama ben buyum, artık 30 yaşındayım anneyim ve sen kendi evladımla bile aramda mesafe olsun istiyorsun oysa ben korkuyorum, annem gibi evladımı zamansız bırakıp gitmekten korkuyorum, eksik yaşamaktan kızımın hatıralarında hep eksik kalmaktan korkuyorum.
Sana hep derim ya dilerim hiç canın yanmaz diye, yanmasın da, hayatıında hiç kimseye değer vermemenin nedenini bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki o da birini kaybedince anlıyorsun ki hayatındaki herkesin değeri farklı, herkesle aynı şekilde anlaşamaya bilirsin ama onların hayatında olması bile bir değer bence. Sevmeyi dene, hayatı sevmeyi insanları sevmeyi ama önce kendini sevmeyi dene, yoksa bu hayat şuankinden daha da zor olmaya başlayacak senin için de bizim içinde.
Hayatı çekilmez hale getirmektense yaşanır bir hale getirmeyi dene...
sana rağmen seni seven BEN...

Sen benim herşeyimsin be ne kadar kızsamda küzsem de senden başka kimsem yok ki benim

Off nerdeyse 1 ay olucak ayrilali bendeki huznun yerin hala ayni cok acizce ama bekliyorum.Bi tanisan severdin beni aslinda,senin icin yaptiklarimi gormezden gelmeye calistin.Sana verdigim degeri anlamamak icin direndin kafan cok karisik biliyorum.Ben senin gozyaslarini sildim seni nasil sevmem be oglum.Soylemem neyi degistirirdi sende bilmiyorum biseyleri degistirmeye yetseydi gurur yapmaz soylerdim.Seni seviyorum ve cok ozledim ne olur bi sansimiz olsun.Ne olur sende de az da olsa bisey olsa gurur yapma hayat cok kisa ve benim sana ihtiyacim var.

Aşkım herkes senin mükemmel olduğunu düşünüyor. Hatta tam şu anda bdv a senin ile ilgili beni mutsuz eden bir şeyi paylaştım. Herkes hâlâ seni savunuyor neden?!?

Ben buraya bir değişiklik yapıp sevdiğim kişiye deilde,hayatımı karartan çocukluğumu benden çalan bir ş......size yazıyorum biliyorum okumayacak okuyamayacak ama okusaydı daha ağır olurdum. Sadece ş....z dedim ve sustum. Küfür kullanmak istemedim o.... çocuğu desem annesi haketmiyor onuda diyemedim. Yani her zaman ki gibi yine hafif cümleler kurdum ve yine ben içimden konustum. Neyse eğer sen burayı okusaydın. Bana çocukluğumu mutluluğumu oyunlarımı gülümsememi ailemi özgürlüğümü yani benden aldığın herşeyi geri ver derdim. Huzurumu geri ver derdim. Ver hadi versene veremessin niye çünkü sen ş.....z aşağılıksın. Pardon unuttum birde çok paran var senin herşeyi yaparsın sen. Ben daha 11 yaşımdaydım. Sokakta oyun oynar okuluma gider gelirdim. Peki ya şimdi ne bir okulum var ne çocukluğumda güzel anılarım nede mutluluğum. Ver benim hayatımı sadece hayatımı deil çaldığın herşeyi benden 11 yaşımda aldığın herşeyi. Veremessin demi. Veremessin . benim oyunlarım yarım kaldı çocukluğum yarım kaldı hayallerim yarım kaldı. Kim suçlusu sen , ama hala cezanı çekniyorsun neden çünkü türkiyede yaşıyoruz ve artık Türkiyede tecavüz suç olmak yerine takdir edilen birşey olmaya başlandı. 11 yaşımda ben okul yerine yurda gittim yazı yazmak yerine dilekçe yazdım oyun oynamak yerine hastanelere parka gitmek yerine mahkemelere hayata tutunmak yerine günden güne ölmeye başladım evet ben ölüyüm öldüm ben yaşayan ölüyüm. Şimdi ver ver benden aldığın herşeyi ver öldürdüğün ruhumu ver çocukluğumu ver gülüşümü ver huzurumu ver özgürlüğümü veremessin çünkü sen bir ş.....sin Allah belanı versin

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahim sen konuyu biliyorsun,beklenenler dönsün,sevdiklerimiz de bizi sevsin,pisman olsunlar,bizi uzunler cezalarini bulsunlar,keskelerimiz olmasin,pismanliklarimiz olmasin...
AMİN

Sen var ya bunca zaman ne yaşadıysan hepsini haketmişsin .
Hep göz yaşı dökerdin bana seninle dostken ben ne zaman mutlu olacağım diye ağlardın .
Sana mutluluk haram cicim bu güne kadar kimin ahı vardı üzerinde bilmiyorum .
Bundan sonra benim ahım üzerinde şu dünyada bi gün yüzün gülmesin .

Ben gidiyorum ama sen gel gel gel ...Allahim cc yarabbim neden girdim o siteye niye donus yaptim girmez olaydim...sukurler olsunki uzuntuyu bastiracak dualar biliyorum ...Ya Latif...

Son düzenleme:
Tum hucrelerim.seni ozledi...senin icin oldururum....istegim seninle.mutlu.son degil mutlu sonsuzluk..artik yoksun bu sehirde sehir sensiz ben sensiz...ve birkac ingilizce cumle....

Bunlari hatirladin mi? Bana karsi cok kibarsin sevgime saygin var farkindayim soyledim.sana iyi.birisin ve kizamiyordum simdi.aklima geliyorda... APTAL seni sen olarak gercekten seveni fark edemedin ya da ettinde kiymet bilemedin ama.ben hadiimi bildim.

kocayla hafta sonu kaçamağı..
hiç giyilmemiş şahane çamaşırlar,
yazın yakan kışın donduran saten gecelikler de tamam.

benle ilk gecesini geçirecekmiş gibi heyecanlı bi adam..

Beni üzdun canima okuyup gittin baskasiyla evlendin nasil vicdanin rahat bi sekilde onun koynuna girebiliyorsun ? Nasil askim canim bitanem diyebiliyorsun? Nasil bi pisliksin sen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…