Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizi hiç düşünme sen emiii...
Ben senin hakkını korurum senin eksiğin ne ki deee..
Sonra da mıy mıy mıyyyy..
Var mı lan erkekliğin kitabında lafından dönmek..
Aklın varsa topla kendini.

Sevgili Komşum ayı;
Dün akşam kapina dayanan polisleri ben gönderdim. Bir daha eşine dayak atmaya kalkarsan yine gönderirim. Geçen sefer hamile idim ve dokuz aylık oldugumdan senin ağzını gözünü parçalayacak takatim yoktu. Seni uyardim. "Ben senin karina benzemem soluğu karakolda alırsın." dedim dinlemedin.

Kış uykusu vaktin geçmiş sayin ayı. Bak ben pek normal bir insan değilim. O sebepten korkmuyorum senden. Bal mi yersin armutla mi sakinlesirsin bilmem. Kafani merdiven basamaklarına surterim. Hele bir kere daha duyayim "baba nolur anneme vurma " cümlesini. Bir kez daha duyayim o masumların sesini . yılların birikmiş psikopatligini senin üzerine bosaltirim.

Sana bir sürü para döküyorum aptal psikolog. Bi cevap bile vermedin bana. Ne olur yani bu his beni sardi diyorum bir sefere mahsus soruma cevap versen. 2 gündür toplanamadim işte. Sadece basit bir soru. Neden oyle baktın diyorum. Acima duygusu ile bakip bakmadigini merak ediyorum sadece. Nasıl bekleyeyim 14 gun daha. Halbuki seni sevmiştim bana ismim ile hitap edince mutlu olmuştum. Al işte gitti mutluluğum. İnşallah sende kkya uyesindirde okursun yazdıklarımı. Zaten tanirsin o zaman beni.

Üzüyorsun beni,yoruyorsun.Hazır değil miydin bilmiyorum yoksa sadece odun musun kalas mısın? Tahammül edemiyorum şu an sana ,beni çook büyük hayal kırıklığına uğrattın.

Farzedelimki kocacığım burayı okuyorsun.. Kadınlar kulübünde ne işin var yahu..
Farz etmek bile tuhaf geldi

Hani sana yazmadığımı mesaj atmadığımı görüp belkide çoktan kendince triplere girmeye başladın ya mavişim merak etme ben çok güzel planlar yapıyorum. bütün suskunluğum ondan yoksa çokta özledim seni

Ben seni şeker almaya gönderdiğimde kakao, nişasta, damla çikolata, olips, kola gibi birbiriyle gayet alakalı şeyler alıp da lazım olur diye düşündüm aşkım diyen kocam, şekere ne gerek vardı aslında şeker olan sensin zaten

Senden hiçbir şey istemiyorum benden uzak olman yeterli
Ne kadar uzaksın okadar huzurluyum

Bi tabuttayim sanki cikmiyorum ara sira araliyorum ama yine basa donuyorum.Yapamiyorum gunesi buldum sandim ama yok sanirim sona yaklasiyorum.Mutlu son,dogru insan yok.

♡SEN BENİM;

yarım kalan cümlelerimsin. Hiç söyleyemediğim, söylemediğim o sözlerim.

hiç ısınmayan ellerimsin. Hiç unutamayan, unutmayan o kalbim.

eksik kalan yerimsin. Kapattığım pencereler, güneşlere çektiğim o perdelerim.

hiç sevmediğim sessizliğimsin. Kaybettiğim yolum, korktuğum karanlık, hiç tutamadığım o yeminlerim.

terkettiğim şehirlerimsin. Düştüğüm çukur, uzanan ellerim hiç tutunamadığım o gidenlerim.

kovulduğum cennetimsin. Ellerim, yüzüm, sövdüğüm aydınlığa hiç açamadığım o gözlerim.

♡H♡

Keskelerim... Pişmanliğim...Hiç bakamadıgım sağ tarafım...
Keşke bakislarina karsilik verseydim diyorum keske... ama bikemedim ki.. beni sevebilme ihtimalini hic düşünmedim.. onca kisiye ragmen ihtimal veremedim... icimin cız edisini gelmediginde seni arayan gozlerimin nedenini kalbimdeki carpintiyi ayni ortamda bulununca yasadigimbo garip gissi anlayamadim... ben aslinda kendimi anlamamisim ki seni anlayayim.. ne olur affet beni... keske sen biraz cesur olsaydin.. susmasaydin.. konussaydin .... ikimizde sususunca baslamadi bizim masalimiz.... kim bilir ne dusundun hakkimda... ben yanliz değildir dedikce sen de oyle demissindir belki de.. ama kimse olmadi snsin benim ilkim biricigim.... simdi seni ariyor gozlerim her gittigim yerde... her yaptigim harekette seni dusunuyor nefesini kokunu ariyorum... ah simdiki aklim olsa diyorum.. ama sende anla ne olur cok acemiyim.. ama simdi gel desen gelirim tum pismanliigmla keşkelerimle ve 3 yildir icimde besledigim sevgimle.... ben hala caresizce bekliyorum.. keske gercekten yazdiklarimi görüyor olsan...KEŞKE S♡F¿

Sen var ya iyi ki varsın. Şu yalan insanların arasındaki tek gerçeksin. Benim en büyük şansımsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…