Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözlerin,gözlerin idam fermanım gibi be adam. Sanki bir cellat geçirmiş urganı boynuma. bir tekme ya sadece bir tekme sonrası boşluk.Bir tekme sonrası sensizlik. Ama ya o gözlerin. Ben gidersem o gözlerin ne olacak. Bilirsin ben gözlerinsiz yapamam. Bir ayyaşın içki şişesi gibi gözlerin. Baktıkça sarhoş olmalıyım. Müptelayım o gözlerine bağımlınım. her idam mahkumu kendi sonunu kendi yazar ya. Bende kendi sonumu gözlerinde yazdım işte adam. Bir tekme ya sadece bir tekme sonrası düşeceğim yer gözlerin olsaydı eğer binlercesine razı olarak kendi ellerimle geçirdim bir dar ağacına o urganı....

Aslında seninle karşılaşmak ve bunları karşına geçip söylemek çok kolay... Kolay ama değil seninle 2 kelam etmeyi, aynı sokaktan yan yana geçsek eşime ihanet sayarım...

Herşeyimi aldın elimden zamanında.. kandırdın, aldattın, ağlattın, parçalandım... Küçücük meleğimi almıştın elimden zorla, tehditlerle... Omuzuma dövmesini yaptırmıştım onun hatırasına... Rabbim o dövmeye birebir benzeyen bir melek nasip etti bana biliyo musun ? bana demiştin ya seni terkederken, benim param var, iyi bir konumum var, ben çarşıya çıktığımda boğaz manzaralı restaurant tercih ederim, sen simit cafe lerde oturur yersin, beni kaçırıyorsun elinden demiştin. Ama duydum ki, o konumunu kaybetmişsin, yaka paça atılmışsın neredeyse tecavüzden yargılanacakmışsın da, paçayı zar zor kurtar mışsın... O şirketten kazandığın paralarla kendine lüks bir restaurant açmışsın da, onu da batırmışsın... hiç bir işin rast gitmemiş benden sonra...

Oysa bu günleri haber vermiştim sana o zamanlar, Rabbimin adaleti topaldır, yavaş ilerler ama mutlaka bulur seni diye, gülmüştün bana,alay etmiştin. git fastfood restaurantlarda, simit cafelerde çürüt hayatını demiştin.İnan bana ben halen simit cafelerde geziyorum ama ya sen... Şimdi alışabilecek misin simit cafelere...

Giderken sana demiştim ya, seninde 1 kızın var, Rabbim onu da ileri de senin gibilerle karşılaştırsın diye. Bana şiddet uygulamıştın bedduanı geri al diye... İçin bu konuda rahat olsun... O beddua içten değildi... Her zaman dua ediyorum rabbim hiç bir kız evladını senin gibilerle karşılaştırmasın diye... Ne benim evladımı, ne de senin evladını...

Son düzenleme:
Böyle suskun olduğuma bakma, zamanı gelince misliyle ödeticem sana.

Ben yaramaz ogrencilere kizarken neden beni tekmeliyorsun kizim?
Tam o anda bir gulumseme geliyor bana.
Senin sayende hicbir otoritem kalmayacak sanirim.

Ve durumum stabilken bi anda oturup aglayabilecek kadar beni dengesizlestiren hormonlarim rica ederim lan yapmayin, etmeyin, bozuluyorum ha.

Ah be cicim ya ateşle oynadın sen =)))
Boyundan büyük işlere kalkışmayacaksın sonra kabak sana patlar böyle korkudan ne yapacağını şaşırırsın
Hadi bakalım yol al

Sorun bende degil sendeymis.Benle anlasamazmis gerizakali sevdigim insan kafasinin uyusmadigi bi insanla hic anlasamaz zaten yine bos beles konusuyorsun.Altini dolduramadiginiz cumleleri duymaktan sikildim.Histerik manyak seni offf

"I wish you could be with me, in these last days, when i am still hopelessly poor."

Boyle bir gecelik mecburi ayrılık oldu da sen tek gece bile bensiz olamadın ya birtanem,canımın ta içisin. Hayallerimin ötesisin. Çok seviyorum seni hayat arkadaşım. Hep gozlermiz birbirimize ve bebebimize boyle sevgi dolu baksın. Sensiz beni bırakmasın rabbim... iyiki varsın. İyiki sevgimiz var iyiki bebeğimiz var. Seni çok çok çok seviyorum....

yatağımızdan soğuttun beni ey yâr... defâlarca seni mışıl mışıl uyurken...gerdeğe nezaman gireceğiz diye bekliyorum sekiz aydır.

korkarım beni kadın ve karın olarak görmediğin tek yer .. yatak odamız!

başardın ! kendimi kadından başka herşeye benzetemememi başardın! yine gecenin bir yarısı ve uykudan aldı beni bu duygu....bu boşluk duygusu? okadar mı çekilmez veya zevk alınılmayacak bir kadındım??? sayende özgüvenim yerle bir..!

kadın olunamamışlığın, karın olunamamışlığın duygusu... yoksa sen mi farkında değilsin...?

ben senin masbürtasyoncun değilim ki?
bir haftadır bekliyor bölgesel uyuşturucu sprey... dörtgün sonra hapa ara verme zamanım geldi...koca bir ayda bir kez bile denemedin ey yâr...denemedin beni kız olanlıktan karına döndürmeyi...başaramadın... taş idim ya...çatladım, kan ağlıyorum, sessiz çığlıklarımı duyma diye kanepelerde yatıyor...o canım yatağımızdan soğuyorum!

biliyormusun ey yâr...hani o senin mutlu ayrıldığın yatak odası hikayelerimiz varya?! hani bendeki o dolgun dudakların seni en bi sevdiğin yerinden mutlu ederken! hiç mi hissetmiyorsun şehvetten tir tir titreyen karınının daha o duyguyu hiç tadamadığını?

peki ne oluyor biliyormusun?

bekarken hiç yapmadığım kadar çok kendi kendimi mutlu ediyorum, sanırım benim durumumdaki her kadın öyle yapardı.

elimdeki mendille herdefasın lavobaya elimi yıkamaya gittiğimde, sen mutluluk yorgunluğu çekiyorsun ya...işte ben o an şehvetin doruğunda...dur emri verilmiş bir asker gibi kala kalıyorum...

o andan bana kalan hızlı kalp atışlarım, sevgine susuzluğum... haliyle sen işe gider gitmez... bende kendimi mutlu ediyorum, kendi imkanlarımla...bekarken hiç yapmadığım kadar çok mastürbasyon yaparak!! sinirden belkide...ardından kendimden utanıyorum!

hani bana sitem ediyorsun ya ey yâr?..fazla tatlı yiyorsun diye... fark ettin mi hiç... hep seni mutlu ettikten sonra tatlıya düşüyorum. ne yapayım...sinirden, tatminsizlikten yemeğe, tatlıya veriyorum kendimi.

sayende aynaya bile bakamıyorum...sıfır bir özgüven ve içnde bir dem kadınlık hissetmeyen taze bir gelinin var ey yâr...yalnız ve uykusuz! yorgun ve çaresiz...

güzel kardeşlerim çok özel ve bazende yatakodası sohbeti oldu...sizleri zorda koyduysam kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin.. ailem ve çevrem çocuk bekleyip yaş daha fazla ilerlemeden beklmeyin derken,..daha gerdeğe bile giremedik diye avazım çıktığı kadar bağıramayıp eşime karın et beni diye ağlayamadığım için ona söylemek istediklerimi böyle döktüm içimden...çok dolmuşum meğer...

lütfen beni kınamayın!!

Canim kocam bu yazımı okuyamayacagini biliyorum ama yine de yazmak istedim seni seviyorum. ... Thé imam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…