Aslında seninle karşılaşmak ve bunları karşına geçip söylemek çok kolay... Kolay ama değil seninle 2 kelam etmeyi, aynı sokaktan yan yana geçsek eşime ihanet sayarım...
Herşeyimi aldın elimden zamanında.. kandırdın, aldattın, ağlattın, parçalandım... Küçücük meleğimi almıştın elimden zorla, tehditlerle... Omuzuma dövmesini yaptırmıştım onun hatırasına... Rabbim o dövmeye birebir benzeyen bir melek nasip etti bana biliyo musun ? bana demiştin ya seni terkederken, benim param var, iyi bir konumum var, ben çarşıya çıktığımda boğaz manzaralı restaurant tercih ederim, sen simit cafe lerde oturur yersin, beni kaçırıyorsun elinden demiştin. Ama duydum ki, o konumunu kaybetmişsin, yaka paça atılmışsın neredeyse tecavüzden yargılanacakmışsın da, paçayı zar zor kurtar mışsın... O şirketten kazandığın paralarla kendine lüks bir restaurant açmışsın da, onu da batırmışsın... hiç bir işin rast gitmemiş benden sonra...
Oysa bu günleri haber vermiştim sana o zamanlar, Rabbimin adaleti topaldır, yavaş ilerler ama mutlaka bulur seni diye, gülmüştün bana,alay etmiştin. git fastfood restaurantlarda, simit cafelerde çürüt hayatını demiştin.İnan bana ben halen simit cafelerde geziyorum ama ya sen... Şimdi alışabilecek misin simit cafelere...
Giderken sana demiştim ya, seninde 1 kızın var, Rabbim onu da ileri de senin gibilerle karşılaştırsın diye. Bana şiddet uygulamıştın bedduanı geri al diye... İçin bu konuda rahat olsun... O beddua içten değildi... Her zaman dua ediyorum rabbim hiç bir kız evladını senin gibilerle karşılaştırmasın diye... Ne benim evladımı, ne de senin evladını...