Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keşke bu kadar fedakarlık yapmasaydım, keşke paralamasaydım kendimi senin için. Pişmanım sana hakettiğinden fazla değer verdiğim için. Sevgimi haketmeyen bi adamsın, haketmeyen bi sevgilisin sen. Ama hiç merak etme, bende bildiğin gibi değilim artık. Masumiyetini yitirdin. Üzgünüm

Burayi okudugunu bile farzedemiyorum. Artik hayatta degilsin cunku. Guzel kardesim derdim sevgili degil, derdim senin artik yanimda olmaman. Yasasaydin da yine yan yana olsaydik. Bana yine ya sen ne zaman evleneceksin, bana ne zaman sira gelecek deseydin. Yasasaydin da asik olsaydin, sevseydin ben de seni guzel guzel evereydim.
Ben hic evlenmeseydim de sen yasasaydin ve mutlu olaydin.

Zamanla hafifler diyorlar ölüm acisina. Zamanla hafiflemiyor ki, zamanla daha da agirlasiyor. Kalbimde bu aciyi tasimak oyle zor ki. Son zamanlarda daha bir yogun ruyalar goruyorum. Seni kurtarmaya calisiyorum, olmuyor olmuyor hic basaramiyorum. Sana dokunamiyorum bile. Agliyorum sonra, hickira hickira ruyamda. Aglayarak uyaniyorum.
Sen yanimdasin saniyorum, ölmedin saniyorum. Oyle isterdim ki kabusmus bitti demeyi.
Asil kabus uyaninca basliyor.

Yarim kalan o kadar cok sey var ki. Biz yeni abla kardes olmaya baslamistik. 25 yilin acisini cikaracaktik. Yeni bir baslangic yapacaktik. Aklimdaki buydu sana soyleyecektim daha. Hala ölmeden onceki kavgam aklimizda. Cok bagirdim sana, cok kizdim. Kizginlikla sozler soyledim. Cok pismanim oyle pismanim ki. O gunun aksamina gozlerini kapadin ve bir daha acmadin. Hic konusamadik. Yanindaydim hep, elini tuttum. Hissettin mi bilmiyorum. Hic affetmeyecegim kendimi. Sana iyi bir abla olamadim. Ama inan bana kizdigim anlarda bile seni dusunerek kiziyordum.
Keske daha fazla caba sarfetseydim.

Cok ozluyorum seni. Saf ve temiz cocuk yuregini. Gulusunu, ismimi cagirisini. Aslinda hic buyumeyisini. Cok ozluyorum, gun gectikce daha cok ozluyorum. Gozlerim kapida oluyor yine, sanki gelecekmissin gibi. Icimde hic dolduramadigim bir bosluk birakarak gittin. Cocuklugumun buyuk bir parcasini kopararak gittin. Artik asla eskisi gibi olamayacagimi biliyorum. Korkuyorum gozlerini, yuzunu, sesini unutmaktan...

Cok seviyorum seni ablacim, cok ozluyorum. Nolur ruyalarima gelmemezlik etme.
Ahirette rabbim bizleri bulustursun insallah.
Hala canimsin...

Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin sizede sabırlar versin canım
Çok üzüldüm yazdiklariniza

şimdi susuyorum belki sende merak ediyorsun neden sustuğumu ama son 2 gün birtanem ondan sonra yine bıcır bıcır konuşacağım sna :) yine seni sevgime boğacağım ama şu 2 gün geçsin

Ben aslında kendime kızıyorum, kendimi enayi gibi kullandirdigim icin, merhametime ,vicdanima, sevdiğim insanlara güvendiğim için eee ne demişler enayilerden olmasa açık gözler açligindan ölürmüs, , cok ama çok üzdün beni 25 senelik arkadaşım ben senin dediğin gibi yeri geldi ana,baci, kardeş oldum bir daha nah bulursun benim gibisini yaslandıgin duvarı sen yıktın Allah bilsin
beterrrrrrrr ol

Cektigin acilar bugun itibariyle son buldu benim koca oglum.15 yil bana verdigin huzur icin tesekkur ederim.Simdi guzelce dinlen..Burnuma 10 yil once attigin pati izi hala duruyor.Baktikca hep aklimda olacaksin.Rahat uyu benim guzel kedim..

çok pasaklısın ya. =(
seneye aynı evde yaşamak istemeyeceğim seninle sanırım.

ne zor şey başkasının huylarına alışmak. =/
pis olmasan sorun yok da pissin. o yüzden sıkıntı oluyor.
hayırlısı diyelim.

Sen kardeş demeye bin şahit gereken insanlık dışı varlık
Senden nefret ettim sonunda
Sonunda basardın bunu o pislik karakterinle
Varsa yoksa kendini düşündün
Ne ailen ne başkası
Defolup gittin bi Adamla
Buna rağmen insanlık ettim ama sen ne anlarsın kı
Dun yüzleştim gerçek yüzünle
Ben sana onca emek harcarken sen sadece beni kıskanmışsın
Tüm hayatın boyunca benim sahip olduklarımı kıskanıp durmuşsun
Allahım bu Nasıl bir dert ki Can'ından bir parça dediğin insan seni hamile halinle bu kadar üzüp kirabiliyor
Hiçbir şeyi hakketmemişsin
Seni Allah a havale ettim
İnsallah birgun anlarsın ve pişman olursun
O günü tüm kalbimle bekliyorum

Sarki guzeldi ...de digeri cok duygusuzdu aa aferderesin tamda hissiyatini acikladi degilmi aslinda ?nasilda aptalim....merak iyidir belki soylediklerini dusunursun ???dusun bakalim bazi gercekler daha guzel birsekilde soylenebilir degilmi ?karsinda seni seven kalp varken...bu kalptir bodoslama girilmez kiriliyor...sonra yok ben duymadim yok ben anlamadim olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…