Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun.Burayi okudugunu bile farzedemiyorum. Artik hayatta degilsin cunku. Guzel kardesim derdim sevgili degil, derdim senin artik yanimda olmaman. Yasasaydin da yine yan yana olsaydik. Bana yine ya sen ne zaman evleneceksin, bana ne zaman sira gelecek deseydin. Yasasaydin da asik olsaydin, sevseydin ben de seni guzel guzel evereydim.
Ben hic evlenmeseydim de sen yasasaydin ve mutlu olaydin.
Zamanla hafifler diyorlar ölüm acisina. Zamanla hafiflemiyor ki, zamanla daha da agirlasiyor. Kalbimde bu aciyi tasimak oyle zor ki. Son zamanlarda daha bir yogun ruyalar goruyorum. Seni kurtarmaya calisiyorum, olmuyor olmuyor hic basaramiyorum. Sana dokunamiyorum bile. Agliyorum sonra, hickira hickira ruyamda. Aglayarak uyaniyorum.
Sen yanimdasin saniyorum, ölmedin saniyorum. Oyle isterdim ki kabusmus bitti demeyi.
Asil kabus uyaninca basliyor.
Yarim kalan o kadar cok sey var ki. Biz yeni abla kardes olmaya baslamistik. 25 yilin acisini cikaracaktik. Yeni bir baslangic yapacaktik. Aklimdaki buydu sana soyleyecektim daha. Hala ölmeden onceki kavgam aklimizda. Cok bagirdim sana, cok kizdim. Kizginlikla sozler soyledim. Cok pismanim oyle pismanim ki. O gunun aksamina gozlerini kapadin ve bir daha acmadin. Hic konusamadik. Yanindaydim hep, elini tuttum. Hissettin mi bilmiyorum. Hic affetmeyecegim kendimi. Sana iyi bir abla olamadim. Ama inan bana kizdigim anlarda bile seni dusunerek kiziyordum.
Keske daha fazla caba sarfetseydim.
Cok ozluyorum seni. Saf ve temiz cocuk yuregini. Gulusunu, ismimi cagirisini. Aslinda hic buyumeyisini. Cok ozluyorum, gun gectikce daha cok ozluyorum. Gozlerim kapida oluyor yine, sanki gelecekmissin gibi. Icimde hic dolduramadigim bir bosluk birakarak gittin. Cocuklugumun buyuk bir parcasini kopararak gittin. Artik asla eskisi gibi olamayacagimi biliyorum. Korkuyorum gozlerini, yuzunu, sesini unutmaktan...
Cok seviyorum seni ablacim, cok ozluyorum. Nolur ruyalarima gelmemezlik etme.
Ahirette rabbim bizleri bulustursun insallah.
Hala canimsin...
Allah rahmet eylesin sizede sabırlar versin canımBurayi okudugunu bile farzedemiyorum. Artik hayatta degilsin cunku. Guzel kardesim derdim sevgili degil, derdim senin artik yanimda olmaman. Yasasaydin da yine yan yana olsaydik. Bana yine ya sen ne zaman evleneceksin, bana ne zaman sira gelecek deseydin. Yasasaydin da asik olsaydin, sevseydin ben de seni guzel guzel evereydim.
Ben hic evlenmeseydim de sen yasasaydin ve mutlu olaydin.
Zamanla hafifler diyorlar ölüm acisina. Zamanla hafiflemiyor ki, zamanla daha da agirlasiyor. Kalbimde bu aciyi tasimak oyle zor ki. Son zamanlarda daha bir yogun ruyalar goruyorum. Seni kurtarmaya calisiyorum, olmuyor olmuyor hic basaramiyorum. Sana dokunamiyorum bile. Agliyorum sonra, hickira hickira ruyamda. Aglayarak uyaniyorum.
Sen yanimdasin saniyorum, ölmedin saniyorum. Oyle isterdim ki kabusmus bitti demeyi.
Asil kabus uyaninca basliyor.
Yarim kalan o kadar cok sey var ki. Biz yeni abla kardes olmaya baslamistik. 25 yilin acisini cikaracaktik. Yeni bir baslangic yapacaktik. Aklimdaki buydu sana soyleyecektim daha. Hala ölmeden onceki kavgam aklimizda. Cok bagirdim sana, cok kizdim. Kizginlikla sozler soyledim. Cok pismanim oyle pismanim ki. O gunun aksamina gozlerini kapadin ve bir daha acmadin. Hic konusamadik. Yanindaydim hep, elini tuttum. Hissettin mi bilmiyorum. Hic affetmeyecegim kendimi. Sana iyi bir abla olamadim. Ama inan bana kizdigim anlarda bile seni dusunerek kiziyordum.
Keske daha fazla caba sarfetseydim.
Cok ozluyorum seni. Saf ve temiz cocuk yuregini. Gulusunu, ismimi cagirisini. Aslinda hic buyumeyisini. Cok ozluyorum, gun gectikce daha cok ozluyorum. Gozlerim kapida oluyor yine, sanki gelecekmissin gibi. Icimde hic dolduramadigim bir bosluk birakarak gittin. Cocuklugumun buyuk bir parcasini kopararak gittin. Artik asla eskisi gibi olamayacagimi biliyorum. Korkuyorum gozlerini, yuzunu, sesini unutmaktan...
Cok seviyorum seni ablacim, cok ozluyorum. Nolur ruyalarima gelmemezlik etme.
Ahirette rabbim bizleri bulustursun insallah.
Hala canimsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?