Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inatlaş bakalım benimle mavişim. nereye kadar sürecek bu inat. ve ben biliyorum ki kıracağım o inadını. hayır o bu değilde bir gün bir susacağım tam susacağım ama bilmelisin ki Bir kadın susuyorsa vazgeçmiş demektir..
oysa sen benim canımın ötesindesin. canımdan can bildiğim kanımdan da ötesin. damarlarımda dolaşan kan gibi yakınsın bana.

Aynı evde aynı çatı altında mutluyuz.mutlu muyuz mutlu gibi mi gorunuyoruz
Konusamiyiruz seviyoruz anlasamiyoruz
Ikimizde alttan alıyoruz kavga etmeyelim diye
Oğlum için mi sabrediyorum kendim için mi bizim için mi bilmiyorum
Sadece nefes almak kafami diblemek evet evet disari cikip hem kosmak hem bagirmak istiyorum evet tam olarak bunu istiyorum bana biraz müsade

Sana söz veriyorum bitanem. Hersey daha güzel olacak. Ben iyilesecegim ve sen hep mutlu olacaksın.

Bunun ince giyinmekle
Saçları kurutmamakla
Cereyanda uyumamayla yada uyumayla bak sinirlenince saçmalıyorum işte..
Biliyosun zaten aşk
Yok işte
Havanın derecesiyle
Mevsimin değişmesiyle alakası yokk
Sen yoksan ben üşütürüm

yüzüne diyemedim şuraya yazıp dökeyim bari içimi patlama noktasındayım çünkü
senin insan olmadığına dair şüphelerim var benim bak ciddiyim bu konuyu tartışmalıyız hatta kalbinin olmadığı yönündede şüphelerim var nasıl bi insan olduğunu keşke bi bilsen bi fark etsen o kötü karakterini inan bu benmiyim der tiksinirsin kendinden tıpkı benim tiksindiğim gibi

Nankorlugunle bogul pis gorumce.hayatimda kimseden nefret etmedim.kin beslemedim.2 ablanlada aram cok iyiken bu kadar ilimliyken iyi niyetliyken kendinden nefret ettirdin ve yalniz kaldin.abin bile yuzune bakmiyor simdi..huzuru bulduk lakin tatillerde memleketime geldiginde ayni ortamlarda igreniyorum senden.yuzunu gormeye tahammul edemiyorum..dik basliligin saygisizligindan huylaniyorum.sana onca yaptiklarimdan sonra yaptigin nankorlugu sindiremedim.ama ben gibi bir yengeyi kaybettigine yan hemi.birde bal gibi abini kaybettigine..hayatimda kus oldugum ve nefret ettigim tek kisi oldun.kutlarim seni

boğmak istiyorum seni vallaha bak ciddi ciddi boğmak istiyorum. böyle yanmda olsan o ellerimi güzel gırtlağına dolamaktan keyif alacağm

İlmek ilmek dokuyorum ben bu aşkı yüreğime,yüreğine. Belki de bu yüzden en çok kıymetini bilen ben olacağım senin. 40 gündür adının her bir harfini nakış misali işliyorum yüreğime. Yüreğim bembeyaz bir çarşaf misali, kırmızı aşk adını verilen ipliklerle adın yazılıyor.

Cok kotu bi haldeymisin sunepe haberlerini aliyorum.Bes beter ol hic uzulemicem senin icin yeterince uzuldum.Alınan ahlar nasıl da cıkıyor bak ölsen gitsen yoklugun farkedilmez.

insanların ani değişimlerine hala alışamadım alışamayacağımda anlaşıldı bana neden hala garip geliyor bu durum ben senin hiç değişmeyeceğini düşünmüştüm biliyormusun o kadar mükemmel duruyordunki çünkü

Anlaşıp anlaşamamak, ortak bir yol bulamamak ayrı mesele de tanıdığım kadarıyla kalbin temiz senin.. Belki gizlersin, ama bozma...

beynim çok saçma hareket ediyor bunun başka açıklaması yok benim gözümde sencede öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…