Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana "Boş ver! Yüksek Lisans ile uğraşacağına, sevdiğin bir bölümü oku ikinci lisans olarak." deyip sen neden doktoraya başladın? Yoksa öğretim görevlisi mi olacaksın?
Yakışır.

E egunal hamile olduğunu bile bilmiyordum. Sanırım "anne" olmuşsun.
Bir tesadüf ederi öğrendim. Aşırı sevinçliyim, şaşkınım, mutluyum.

Güle güle büyüt prensesini. Allah bağışlasın.

Sana nasil ofkeliyim. Bizi nasil bu hale getirirsin? Nasil bi salaklik yaptin? Ne kadar geri zekalisin.

Farzedeyim ki sen burayı okuyacak olsan heralde seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anlamış olursun. ama burayı okuman için buraya girmen gerek. girme bence çok bayan var kıskanırım ben aman diyim olduğun yerde kal

Gözlerin,gözlerin idam fermanım gibi be adam. Sanki bir cellat geçirmiş urganı boynuma. bir tekme ya sadece bir tekme sonrası boşluk. Bir tekme sonrası sensizlik. Ama ya o gözlerin. Ben gidersem o gözlerin ne olacak. Bilirsin ben gözlerinsiz yapamam. Bir ayyaşın içki şişesi gibi gözlerin. Baktıkça sarhoş olmalıyım. Müptelayım o gözlerine bağımlınım. her idam mahkumu kendi sonunu kendi yazar ya. Bende kendi sonumu gözlerinde yazdım işte adam.Bir tekme ya sadece bir tekme sonrası düşeceğim yer gözlerin olsaydı eğer binlercesine razı olarak kendi ellerimle geçirdim bir dar ağacına o urganı....

Hayatimda ki butun erkekler hata yapip affedilmeyi bekliyor. Bense ilk I kac defa affedip, sonradan tekmeyi basiyorum. Uzgunum baba, ve uzgunum ex askim. Aptallik yapmayi aliskanlik haline getirmeyecektiniz.

Anneme ;

Nefes almak yaşamakmıdır anne?
Acı çekiyorum nefes alamam değil mi?
O halde ölüm acısız, Daha mı güzeldir ölüm?
Keşke diyorum, Hiç gitmeseydim oralara,
Keşke diyorum, Hiç gitmeseydim,
Yolumu kesmeselerdi dar sokaklarda,
Kavgalara girmeseydim,
Seni bu kadar üzmeseydim,

Bana negatif enerjiyi verdiğiniz vakit negatif enerji görürsünüz, çabalamam daha da çok çekilirim, hele ki nedensizse...

Bi gelsene bisi dicem
Tek kelimeyle nasil yikildin ki sen
Bana bi anlat hele?
Kumdan miydi kalelerin senin?

evliliğimiz boyunca alkol almamak için verdiğin söz kadar içtin beni umursamadın. ben gün geçtikçe daha fazla tahammül edemez oldum. seni ve herşeyi idare etmekten de bıktım. ben ailemden uzağa geldiğim şu şehirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…