Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evliliğimiz boyunca alkol almamak için verdiğin söz kadar içtin beni umursamadın. ben gün geçtikçe daha fazla tahammül edemez oldum. seni ve herşeyi idare etmekten de bıktım. ben ailemden uzağa geldiğim şu şehirde yapayalnız bıraktın . senin için ne çok fedakarlık yapmışım. geleceğe dair ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım . sen böyle devam ettikçe ben ne kadar daha dayanırım onu da bilmiyorum.şu anda bile ben gözyaşlarına boğulmuş şurada derdimi anlatacak kk dan başka kimse bulamazken sen alkolden sızmış bi şekilde ceset gibi uyuyorsun karşımda . yazdıklarımı bir okusan ne güzel olurdu, hoş anlamazdın ki ne dediğimi . anlayacağın dilde söyliyeyim o zaman YAZIKLAR OLSUNN SANA YAZIKLAR OLSUNNNN !!!!!!!!

Çok sevdiğim sevgilim. İyiki seni tanımışım. Bugün 17.ayımıza giriyoruz, seni hep sevdim. Lise zamanlarımdan beri hep unutulmaz aşkım oldun, ama kısmet şimdiyeymiş, sensiz geçen yıllarımın acısını şimdi nasıl çıkarıyorum. Oysa ilişkinin başlarında ne kadar da çekimserdim, yine seni kaybetceğimi düşünerek, yada birkaç aydan fazla sürmezse eğer diye düşünerek. Buraya sayfalarca şey yazabilirim. İnşaAllah evleneceğim kişi sen olursun, ve bütün bu güzellikler bizimle gelir. Seni çok seviyorum, hep hayatımda kal.

Şimdi sen çorba almaya sitem ederek gidiyorsun amma ben sana yılbaşı için müthiş bir hediye aldım yavrum az önce

Başımıza gelen iyi ve kötü her şeyi aramızdaki bağı güçlendirebilecek hale getirebildiğin için
Hiç inanmadım aşkın her türlü şeyin üstesinden geleceğini öğrettiğin için
Asla anlayamayacağını bilsen de bazı konularda beni en azından denediğin için
Çok teşekkür ederim.
Hayatımdaki en büyük şansımsın.

Canım Askim yavrumuza babanın ismini koymayı hiç istemiyorum. Benim oğlum.. Ve ben babani sevmedigim içim değil.. Gerçekten ismini koymak istemedigim surat yapıyorum sana..

Golü attık oh be dedim
Sonra ilk golü yedik olsun beraberlik de yetiyor ne de olsa dedim
Sonra ikinciyi yedik olsun biz tekrar 2-2 yaparız dedim
Sonunda üçüncüyü de yeyince yuh be dedim

A Beşiktaş sen bize neeettin?
Her seferinde aynı senaryoyu yazmayı nasıl beceriyorsunuz yaw?

Sakin sakin sakin suizan cok buyuk gunahtir halkimi ne odeyebilirsin nede helallik alabilirsin artik gerisini sen bilirsin

Sen burayı okuma akşam eve gel öyle sürpriz konuşmaları yapalım...

Daha bunlar iyi günlerin bekle buraya bir çizik attım beyefendi o gün geldiğinde "Ve bir gün herkes elbet yaşayacak. Ya aldığı duaları. Ya aldığı ahları." sözünü hatırlatırım.

Her tartismamizda bir yıldır bana begenmiyorsan güle güle tarzında cümleler söyleyip duruyorsun sonra sinirle deyip özür diliyorsun inadimi bilmiyorsun gidersem bidaha n.. dönerim diyesim var ama işler iyice çıkmaza girer susuyorum

Canim kocam seni dinlemedigim icin cok ozur dilerim. Yine kendim ettim kendim buldum. O market alisverisine yalniz gitmeyecektim. Hadi gittim tum ayin alisverisini yapmayacaktim. Kollarim kopuyor!

amma sevilmedik be..
O yazdigin cumlelerin bi tanesinin benim icin olmasini o kadar cok isterdim ki.
Ya sen ne yaptin bize boyle ya ne yaptin bana boyle kirdin doktun yarim birakip gittin.
Cok acizim biliyorum ama elimde degil oluru vardi olmadi ya ona yaniyorum.Onu hala unutamiyorsun ne kadar inkar etsen de hala bekliyorsun umarim istedigin gibi olur hersey beddua edemiyorum sana mutluluklar diliyorum.
Sen bensizligi sectin ne eksik geldi neyim fazla geldi bilmiyorum.Ama sen herseye ragmen cok ozelsin benim icin onu biliyorum.
Seni seviyorum...

Güzel günleri ne zaman görecegiz..?

Cehenneme kar yagdigi zaman mı...
Masal dinlemek iyi hoş da , hep aynı masalı anlatiyorsun be canım..

Güzel günler de bizi görecek mi

Beyinlerimiz savaşsın isterdim,
Ama görüyorum ki silahsızsınız bayım.

hafızamı kaybetmek istediğim zamanlar oluyor. yoksa öyle boş vererek falan olacak iş değil ''unutmak''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…