Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
patron zanneden kişiler sizden nefret ediyorum kendi yapmış olduğunuz saçmalıklar için beni suçlamanız ayrıca egonuzu tatmin etmeniz acınası ki cevap vermeyeceğimi yada sineye mi demeliyim bilmiyorum çekeceğimi düşünmnüş olmanız büyük bi hata ben şu zamana kadar kendişm geldim ben bu kadar kendim büyüdüm hiç kimsenin etkisi olmadan ben başardım size hakkımı yedirmem

Benim oturduğum semtten, benim her gün geçtiğim yerden sen sevgilinle önümden geçip gittin. Bir dönem benimle, benim için geçtiğin yerleri artık başkasıyla geçiyorsun. Ben cesaret edemediğimden yüzüne bakamadım acaba sen bakabildin mi? Öyle kahroldum ki acın içimi deli gibi yaktı. Bir zamanlar asla düşünmeyeceğim şeyleri yaşıyorum artık. Seninle kurduğumuz hayaller çoktan tarih olmuş bugün anladım. Hakkımızda her şey hayırlısı yine de...

En yakın zamanda güzel bi eğlenceye katılalım içelimm sarhoş olalımmmm sarılalımmm sevgilimmm

Seninle tanistigim güne lanet olsun.sana hic merhaba demeseydim..beni hic anlamadin..o kadar çok istedim ki beni anlamani..çaresizliğinn ne demek olduğunu bilemezsin

Nerede başladıysak oraya döndük. Orada burada sayfama mesaj yazacağına burada sor ne soracaksan. Yine de şunu bil, dostlarını yolda bulduklarına tercih edenlerle konuşacak bir şeyim yok benim.

Ne mi yazardım. .....bana CANINİ VERİR MİSİN DERSE......EVET.....DİYECEK KADAR ÇOK SEVDİĞİMİ. .....ama bunu duyan bir erkek için hiç bir cazibem olmayacağını bildiğim için bunu ona asla söylemem. O kadar da gururum var canım. ......niye mi çünkü bir gün beni üzdüğünde ki erkekler bunu sık sık yapar. bunu söylediğime pişman olacağımı biliyorum da ondan.......

senden başkası yok aklımda da gönlümde de ortağının ailesinin beni eklemesi hatta senin deyiminle sülalesinin eklemesi hiç bir şey ifade etmiyor.

Ah anneciiimmm sen misafir eve de yemek gotursun diyee benim o canim 6li tabaklarimdan birini verdin yaaa sanki evladimi benden alip verdin ahh o tabak bana geri doner mi

Son düzenleme:
İyi ki seninle evlenmişim.
Ben karnımda, sen kalbinde büyütüyordun bebeğimizi.
Ben kadınım ağladım, sızladım, kahroldum.
Sense hep gözyaşımı sildin, elimi sımsıkı tuttun, sardın, sarmaladın.
Canım kocam, iyi ki varsın mavim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…