Çok karmaşık duygularım bir sürü şey dönüyor beynim de kızgınlıklarım kırgınlıklarım yorgunluklarım birbirini sıralıyor çok kırgınım sana ama yine de çok çok seviyorum o bebek yüzüne bakıp o yeşil gözlerinle bana bakıp bir gülümsemen yetiyor buzlarımı eritmeye ne olur du sende benim gibi saklamak yerine nişanlı zamanında ki bol bol sevdiğini söyleyip hissettirsen çok ihtiyacım var buna
Çok karmaşığız yahu. Bir gelip yalnızlığımı gideriyorsun bir gidiyorsun alışıyorum sonra yine geliyorsun yine aynı şey. Yoruldum eksildim ama tam bitmemiş(çok uzak da sayılmaz).
Ama görüşebilmek isterdim gerçekten, fakat maalesef imkansız şuan...
Maalesef demem de bencillik aslında, neyse işte, dedim ya karmaşığız.
birine değil ama ellerimi açıpta KUSURSUZ OLAN RABBİME EDECEK Bİ DÜNYA DUAM VAR BENİM.
"biliyorum bazen kendime engel olamayıp yapmamam gereken hataları tekrarlıyorum çok büyük şeyler değiller ama ben yinede sonrasında sana dua etmekten utanıyorum ALLAHım sanki basiretsizmişim gibi hissediyorum işte
sen bağışla beni.
kafamın içinde karmakarışık olan ne varsa sen düzlüğe çek.
sen ki hiçbir geceyi sabahsız bırakmayansın benide bu kör karanlıktan kurtar.
içimde düğüm olmuş bu sorunu sen çöz.
sana bırakıyorum ALLAHIM bu işi senki en doğruyu bilensin hayrınla sonuçlandır.
ve yine bırakıyorum biliyorum sen sana açılan gönülleri geri çevirmezsin.bunun hafifliğiyle hamd olsun"
affet-bağışla
Yeter artık bir ses et be adam. iyiyim de en azından bu kadar merakta bırakmak hoşuna mı gidiyor. kızmayacağını bilsem ortağına mesaj atıp seni soracağım.
Sen beni duzgun sevemedin az sevdin ki banada soyledin uzuldum baska birsey oldu vazgectim senden ...ama rahat degilim huzursuzum mutsuzun boslukta hissediyorum zaman zaman sende benim sana yaptigimi hic haketmedin ama inan bana benim bir sucum yok hersey aniden oldu beklemedigim sekilde oldu ...simdi ortaya ciksan biraz bana kizsan yine gidersen git desende sana kizsam dun aksam demisligin var fakat beni kesmedi neden?cunku alistim alttan almaya bu sevgi denen sey insanda gurur falan birakmiyor dilerim attigim adima deger suanki durumum ha seni kaybettim evet ama zaten nezaman kazandimki
Ya madem bi hissiyatin yok yada var acilacak cesaretin yok.. Bilmiyorum neyse ney..ne diye bakip bakip duruyon o zamn bide gozlerini ayirarak hortlak gormus gibi amacin ne ya..
Gün gelir bir bakarsın ki bi adam senin tüm dünyan olmuş. O adam senin yüreğini attirabilen tek kişidir artık. Aşık olmamak için ettiğin tüm yeminleri yikip geçerek sızmıştır. Kalbin ondan başkasını girmez artik. Diğerlerinden en büyük farkı kalbine sızması olur o adamın. Cok seversin delicesine tüm dünyayı karşına alacak kadar çok seversin o adamı. Sadece adı bile kalbini attırmaya yeter aslında. Beklersin bir umut oda sevsin diye sevmeyecegini bile bile. Ve sırf ona daha yakın olabilmek için iki kelimelik sohbetler bile mutlu olmana yeter. O dersin aşk dersin her şey onu ifade etmeye başlar her şey onu anlatmaya başlar senin için. Canından öte seversin işte. Ask olur can olur.