Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni zar zor ikna ettin bu ilişkiye sonunda vazgeç diye miydi? Sen ki benim en güvendiğimdin. Sözünden dönen taş olsun diyordun ya şimdi ne değişti neden eskisi gibi bakmıyosun bana. Eskisi gibi ol be aşk gözlerin parlasın bana bakarken. Ben sensiz kötüyüm...

Artık evine gitsen, kocanın başında dursan diyorum. Senin yüzünden evime gidemiyorum eşimi göremiyorum! Eşim geldiğinde de bizi rahat bırak. Zırt pırt bizi aramayın gelin demeyin ve mümkünse siz de gelmeyin. Zaten 10 gün vaktimiz var bize zehir etmeyin. Bizi bu 10 gün rahat bırakın!

Eyy gonul niye imkansizi istersin hep,
niye seni sevmeyeni istersin,
niye yorarsin kendini gelmicek adam belli seni sevmeyi birak bi baskasi icin aci cekiyor hala onu bekliyosun.
Ahh be cok mu sey istedik bu hayattan vefa istedik,kiymetimiz bilinsin istedik,sevilmek istedik acaba cok mu sey bekledik.
Deger gormek bu kadar mi zor bu kadar mi sevilesi insanlar degiliz.
icimizde kopan firtinalar var kimse durduramiyor.
Bi tabuttayim sanki cikis yok her yer karanlik,issiz,huzur yok,hicbisey yok bi tek sey var o da aklimda ki sen...

18 yıllık dostluğu mahvedensin sen.
Ben ne haldeyim. Hadi mutluluğuma sevinmedin de bari acımda yanımda olabilseydin...

Hani hep demiştim sana ya işte bu son mesajm diye ama dayanamayıp defalarca yazmıştım. Ayık söyledğim cümlelern nasılsa br anlamı yok brkez ve son kez de sana sırf seni unutmak için içtiğim kafayla yazmak istedim.Bu gerçekten son mesajım . farkettim de insan kırıldğında daha fazla yanarmış canı. ve insanı sadece sevdiği kişi kırabilirmiş. beni en çok kıran üzen şeyde her halinle sevdiğin insanın, karşına geçip sevdiği kişinin onun sevdiğin yanlarından biri olan kırları beğenmiyormuş deyişiymiş. her halinle sevdiğin adam canını yakarmış işte. koskoca 55 gün ya adınla başlayan adınla biten her gün daha fazla sevdiğim 55 gün. bazen resmlerni açıp doyasıya baktğm bazen ellerimle rsimlernde yanağını okşadğm br mesajınla yüreğimi attırdğn 55 gün. Her an dilimden adının döküldüğü 55 gün. hiç br zaman keşke demedim ben senden yana. keşke sevmeseydim demedim. iyi ki sevdim dedim.iyi ki sevdim seni iyi ki tanıdım. iyi ki kalbime sızan sen oldun.ama ben sendn sonra yemin ediyrm br daha sevmemeye. son olarak kalacaksın kalbmde. şu gün unuturum da diyemeyeceğim sana. bende blmiyorum ne zaman unuturum seni. ne zaman her ezan okunduğunda dualarıma katmam adını ya da ne zaman rüyalarımda dokunmam yanaklarına, kokunu içime çekmem. Çok dua ettim beni sev diye ama olmayınca olmuyormuş. Yapacak birşey yokmuş. Ve ben yoruldum olmayacak bir sevdayı beklemekten yoruldum. Acaba bugün yazacak mısın diye beklemekten yoruldum. ama sanma ki seni sevmekden yoruldum.benim en güzel yaptığım şey seni sevmek. sen benim 22. yaşımın son demleriydin. Zor oluyormuş insanın sevdiğine veda cümleleri yazması. ben gitmesini bilmezken şimdi senden gitmek için yazıyorum bu cümleleri. Canım demeni sevdim. yavrum demeni sevdim. kıskançlıklarını sevdim. hiç olmadığım kadar ait hissettim ben kendmi sana. oysa tek bir zerrem dahi sana ait değildi biliyordum. varlığımın da bir önemi yoktu yokluğumun da. bu yüzden en güzeli tamamen gitmek olacak. en azından seni attığım mesajlarla sıkmamış olacağım artık. Sevdim işte ben ya çok sevdm. biliyorum unutamam ama olması gereken bu. umarım çok mutlu olursun . Kendine dikkat et olur mu aksatma doktora gitmeyi. Sigarayı bırakmayı da unutma. Yeni yılın şimdiden kutlu olsun. Dilerim ki yeni yıl dilediklerini sana getirsin ve o güzel gözlerindeki ışığı söndürmesin. Hoşçakal...

Opemedigim yanaklarini oksardim avuçlarima doldurduğum öpücüklerimle. Yanimda olmayışına inat resmini oksardim usul usul arka fonda bir şarkı çalarken. Dudağımin kıyısına gelirdi de göz yaşlarm sen sanki karsimdaymiscasina agladigimi gorme diye silerdim acele acele.

Ah ah anne ve baba
2 sene oldu gorusmuyoruz yuzunuzu gormuyorum bunun sebebini cok iyi biliyorsunuz bana yaptiginiz haksizliklar.
Ben esimle bebegimle mutluyum.
Bir sahip cikamadiniz bana.
Olsun ben cok mutluyum tamam bir yanim hep eksik olucak esimin ailesine imrenerek bakiyorum onlada anne baba degilmi ?
Peki ya siz anne baba misiniz?
Her gece sessizce goz yasi dokuyorum bogazim dugum dugum oluyor suan oldugu gibi.
Siz mutlu mesut hayatiniza devam ederken benim icim ciz ediyor olsun be anne olsun be baba buyudum ben bak anne oldum ve siz buna sahit olmadiniz. Benim en kutsal hallerimi goremediniz..
Gormeyin de zaten bu saatten sonra ben bana yaptiginiz kazigi unutmam unutmuycam hoscakalinn...
Bensiz hayatinizda mutluluklar dilerim insallah kendinize guzel bir kiz evlat bulursunuz...

Ya sen olmasaydın?
Güzel günlerin geleceğine dair ufacık umudum varsa sebebi senin hayatımda oluşun
Sen ne güzel insansın
Canım sevgilim

Şimdi geçen zamanın üzerinden dönüpte geriye baktığımda ne kalmış ki arkamda. Ellerim bomboş şimdi. Soğuk bir odada tavan ile arkadaşlık ettiğimin kaçıncı gecesi inan ki bende bilmiyorum. Oysa tek bir farkı vardı bu gecenin. Gidişindi bu gece. Gitmelerinin ilk günüydü. Yüreğimdeki boşlukla savaştığım ilk geceydi. Alıştırdim kendimi yokluğuna gidişine sanıyordum ama öyle değilmiş işte. Alışırsın diyorlar sahi alışmak 3 hece 9 harf kadar kolay mı? Yokluğun ölümün diğer adiymis megerse. Ama her şeye alıştığımız gibi ölüme de alışmıyor mu insan oğlu. Her şeyin bittiği gibi aşkta bitiyormus. Belki daha güçlüyüm artik. Benden geçip giden bu aşk beni yıkamasa da savas yaralarımi sarıp daha güçlü olacağım düşmana karşı. Düşman mi? Seni benden alan zaman tüm düşmanım değil miydi zaten ? Alismak zorundayım belki de yokluğuna. Gelmeyeceğini bile bile bekleyip her gün yarama yeniden kanatircasina tuz basmak yerine kabuk tutmasını sağlamam gerek belki de. Ölümün diğer adı yokluğun öldürmedi işte beni. Kanıyor gidişinden bıraktığın tüm yaralarım. Ellerimle sunduğum kalbimin yerinde şimdi koca bir boşluk var. Sahi şimdi ben nasıl seveceğim yeniden birini nasıl kalbimi bir başkasına vereceğim. Bilmiyorum aslında bunu. Cevapsız sorulardan binlercesi ve yine boşver cevapsız kalsin diyorum kendime.Zaman geçmeli bir an önce ve ben alismaliyim yokluğuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…