Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanı ona dönmek istemiyordun ne bu tornistan havaları,yalaklanma,yaranma çabaları sana artık adıyorum gerçekten çok aciz gördüm de bu kadar aciz görmedim.
Bu kadar mi gurursuzsun sen,madem onsuz yapamacaktin niye ayrıldın.
Niye bana umut verip benim duygularıyla oynamaya çalıştın.
Allah çok büyük yaptığın adiligin bedelini odersin umarim surun canım surun inim inim inle onun umrunda bile degilsin.

Napalım, resimle idare ederim ben de
Ama hesabını sorarım elbet, bilirsinn

Özledim seni...
Ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.
Beynimi uyuşturuyor özlemin...
Çok sık birlikte olmasak bile
Benimle olduğunu bilmenin
Bunca zamandır içimi ısıttığını
Yeni yeni anlıyorum..

Can Yücel

derdin ne senin, niye insan içinde tersliyosun beni ilkte değil bu. görünüşte iyi geçinen bi gelin görümceyiz ama bi dökülsek neler çıkar kimbilir. 9 yıldır iyi geçindiğimiz yeter, birazda gerçek gelin görümce olalım belki hayatımıza bi şenlik gelir malını falan kıskandığım yok ama sırf beni terslediğin için. hayrını görme, yırtılsın, sökülsün fermıarı bozulsun ama senin olmasın. giyeme onu

Sabahın beşine kadar nerdeydin diye sormuyorum , nasılsa gece telefonunu kurcalar öğrenirim , İnşallah tahmin ettiğim gibi değildir

Senin yaptığını başkası yapsa, bu huyu başkasında görsem çoktan silmiştim düşünmezdim bu kadar.
Şimdi niye böyle? Hem de onca yıldan sonra.

seni özledim şimdiden. =)
aramızdakiler derinleştikçe sevgim artsa keşke.
çok istiyorum. ^^
heyecanla bekliyorum. =)))))))))))

Mümkünse beni ara ara banlayın
Cuma - Cumartesi - Pazar' a denk gelmesi tercihimdir
Bi hayli işimi gücümü gördüm

Şuan aşırının aşırısı mutluyummmm
Sevgilimle ara verdiğimiz dönemde bizim için süper bi tatil ayarlamışş yaaa
Herşeyimsin sen benimmm

O hikayedeki sensin, hikayeyi zaten anladım da karakterdeki isimden de çok belli..
O acı da kimin için belli...

ne de güzel geçiyor seninle zaman senin de dediğin gibi hiç ayrılmayacağımız zaamanlar gelse keşke artık biran önce

arkandan kızdım ama geçti neyse ..
şimdi oturmuş watsaptan yazışıyoz iyi mi.
hayat..

hiçbir şey anlamadım ben bu işten. söyleyecek sözüm yok.
sadece bakıyorum öyle. düşünebileceğim bir şey de yok.
durdum. sustum.
bu durum hoşuma gitmiyor.

hastanede misin hala? nöbetin mi var? nedir?
dün geceden sonra saçmalık bu!!!!!!!!!!

Bildiğimi bilmediğin tek şey kaldı , yazıklar olsunki biliyorum , kahrolsunki biliyorum , bu bana yapılırmıydı , keşke tek bir sebep söyleseydin ....

Eger bugun benimle kalsaydın 4. Yılımıza girecektik . Sana sımsıkı sarılacak iyi ki doğdun sevgilim iyi ki iyi ki diyecektim . Ve sen kocaman kollarınla beni saracaktın . Iste o zaman ben dünyanın en güçlü kızı olacaktım . Ama sen bunlar yerine tüm kemiklerimi kırmayı seçtin hem de binlerce km öteden . Bugun nasildin ne yaptın bilmiyorum . Tek bildiğim kabullenemedigim şey artık tokat gibivuruyor yyüzüme sen artık benim değilsin . Biz yokuz . Yarın sensiz bir güne uyanacagim . Hoşçakal sevgilim . Hoscakal bizim gözleri senin gibi kahverengi uzun kirpikli olacak oglumuz . Hoşçakal cok sevdigim kokun . Hoscakal onunla ...

Sabır istiyorum yokluğuna dayanmam için..
Zor alışıyorum zaten, bir de olmayacak şeyler getirmesinler aklıma..

Uyanıkken sen uyurken sen hiç aklımdan çıkmıyorsun ki? Saplantı yaptım belki ben seni ama bu durumdan kurtulmak istiyorum artık

Dilerim Allahtan bin pişman olursun , vicdan azabından yaşamını devam ettiremezsin , söylemiştim ama yine söylüyorum benden aldığın tüm paraları hastalığında harcarsın , işine gelince annem hasta annem hasta diye etrafta dolaşıyorsun ya dılerım daha beter olur, paramı ve takılarımı isteyince bana bir sürü iftira attın ve yalanlar söyledin ya hepsini hayatında yaşarsın inşallah. karşına senden daha çingene birini çıkarsın Allah'ım.

ALLAH ım sen fesat, kıskanç,zalim insanlara fırsat verme inşaallah ...

ben mutlu oldukça; hayatım yolunda gittikçe; Rabb im bana yardım ettikçe insanlarda hat safhada fenalık seziyorum..

ne acı başkasının mutluluğuna katlanamamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…