Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah kıskancım ahh :) 60 kusur yaşındaki adamı bile kıskanıyorsun ya ne diyeyim sana vallahi kahkahalarla gülüyorum dünden beri :)

Gözükmüyosun be güzelim okadar hiçsin yani kapiş.

.... mesaji simdi gördüm.. Kazen öncelikle bu icten dilediğin tüm sozlerine teşekkür edeyorum..Nice mutlu senelerimize..yeni paylaşımlarla birbirimizi bilgilendirecegimiz ,dertlesecegimiz konularla yeni yilimiz daim olsun..

Sen ne yapmaya çalışıyorsun neee?????
Çok garipsin ya.
Ne kadar uğraşırım bilmiyorum.
Her an tekmemi yiyebilirsin.
Eğer alışamazsam sonumuz kaçınılmaz olacak. Sabrediyorum şu an.

Bakma bana oyle karagozlum gel artik beraber yuruyelim bu yolda hadi bir cesaret .

Sensiz olmuyor gülüm..gülüm
Sensiz olmuyor iki gözüm..
Sensiz olmuyor hasret dinmiyor..
Vurgunum sana deli gönül..

Senin kadar geniş olsaydı keşke şarkı bilgim. Bulurdum uyanından bir tane atardım.

Hem ağır geliyor bu sevda. Hem daha çok seveyim istiyorum seni. Yetmiyor bazen bende ki bu sevda. Daha da çok seveyim istiyorum işte. Sevdikçe adın daha da çok kalbimde yer alıyor. Sanki bir boşluk kalmış gibi tüm hücrelerime daha da çok sızmaya çalışıyor.Bazen tüm dünyaya haykırırcasına sevmek istiyorum. Bazen de sadece susarak bende kal istiyorum.Ama her an her dakika daha da çok sevmek istiyorum seni. Mesela arada yaptığın küçük huysuzlukları seviyorum. Ufak tefek kıskançlıklarını seviyorum. Çünkü az da olsa sana ait hissettiriyor ya kendimi bütün kıskançlıklarını çekmeye dünden razı oluyorum işte. Her şeye rağmen yeniden yeniden her doğan güneşte daha çok sevmek istiyorum işte.

Ve biliyorum ki her an her dakika daha da çok seviyorum seni.

11.12015 19.22

Sen benim dünyamsın annemsin canımdan ötesin..Rabbim senin acını göstermesin bana yılma annem daha çocuklarımı seviceksin

artık ne zaman bu ilacı alsam sen aklımda olacaksın.
umarım aklımda olmakla kalmayıp yanımda da olursun.
yarını iple çekiyorum.

Sonra susuyorum daha hicbirsey konuşamadan. Soyleyemeden susuyorum. Ve yine icimde hüzün yine mutsuzluk. Birde bakıyorum ki sabah olmuş yeni bir gün başlıyor hadi artık unut.

Annem babam ve kardeşimi öyle bırakmak üzdü be. Hala düşününce gözüm doluyor. Ama sonuçta biz aile olduk ve buna alışmam gerekiyordu alışamadım...

Napcam ben seninle ? Sesimi de çıkaramıyorum üzülme, kırılma diye..
Allah sabır versin yoksa bunun sonu kavga

Artik eskisi kadar aklıma gelmiyorsun.Eskisi kadar acimiyor canım sanki ya unutmaya başladım ya da alistim.
Her cümlen, her kelimen ne kadar inkar etsen de ona,sen onu istiyorsun dönsün istiyorsun.
O birgün gelir diye hayatına kimseyi almak istemiyorsun. O yüzden de ilk iş benden kurtuldun.
Bana en çok destek olman gereken zamanda köstek oldun.Saol sayede bi de aşk acisi mevzusu çıktı basıma kavramı toparlayamiyorum.
Hepsi mi yalandı elimi tutusun,sarılışın,opusun hicbirinde mi hiçbirşey hissetmedin.Doğru belki hissederim diye yapmıştır dimi bunları öyle demistin.Bu bile canımı acitmadi ona asiktim dedin ya canımı en çok o yaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…