Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boş yere kırdın beni değermiydi sence

Ama gene de herkes sevdiğini öldürür,
Bu böyle bilinsin

beni iyi anlamda şaşırt, etkile.
öyle çok aşık olasım var ki...
keşke doğru kişi sen olsan.
heyecanla bekliyorum.

Yine içmişsin , dibini bulmuşsun , niye sonumuzu iyi getirmedin?

Böyle şeyler yazıyorsun, sonra gel de sen kaldır bakalım!

Ben sensiz nasıl uyunur unutmuşum sen bensiz nasıl uyudun hemende yaaa gıcık :)) nalet bi insansın ::)))

Hala anlayamıyorum iki sevgi nasıl taşınır kalpte bir ömür.
Bu kadar anlamsız buluyor, sinir oluyorum bu duruma dilerim başıma gelmez, nasıl biriyle mutlu olunur ki böyle, nasıl yakın olunur ona, hep ara ara nükseden bir yarayla, kapanması lazım.

Aramızdaki mesafeyi kalbim kabullenemiyor...
Hiç alışkın değil bu kadarına...

Biz daha dün liseli bebelerdik okuldan kaçıp parklarda buluşurduk ne zaman büyüdük de anne baba adayı olduk

ve 1 ay sonra tam tamına 7 yılı devirip 8. Yılımıza giriyoruz vay be herifim

MaşaAllah bize yaw

Ruyamda bana benden vazgectin mi fiye sordun vazgectim dedim imali bir sekilde tebessum ettim.
Vazgecmemem icin bi sebep yoktu ki bi sebebim yok ki
Sacimi koklayarak optun sarildin beni gordugune sevinmis gibiydin ben anca bunu ruyamda gorurdum zaten
Bu kadar cok sevınce hep ruyamızda goruyoruz zaten

bazen kuru gürültü olduğunu dusunuyorum

Alttan girdin usttun ciktin didindin ugrastin goruselime ikna ettin sozlestigimiz saat geldi ve sen uyuyosun, ben de giyinmis uyanmani bekliyorum. Cunku kerizlik

Niye sildiysem yedeği kontrol etmeden!
O okuyup durduğum güzelim yazıların gitti...

O ayakkabılarımı çalan şere*siz hayranı Göreme hemi ulan 170 lira be bir ay giyeydim bari bu hamile kadına yapılacak iş mi ya tamda ihtiyaç zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…