Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz ne güzel uyurken ben de hala uykudan eser yok.. İstemiyorum arkadaş evde hele ki bu donemimde yatılı kimseyi ve birde bana yardımcı oluyorsunuz. Daha çok yoruluyorum evde biri varken ((((

"Bi insan sevdigi birinden nasil bu kadar cabuk nefret eder" diyosun, tek kelime yazmayacak kadar umrumda degilsin ne nefreti ya :d

Hmm Ne zaman oldu sevgi sozleri duymayali! Bayagı Uzun bir zaman! iyi hissettirecek biseyler soylemene cok ihtiyacim vardi kadin dedigin sevildigini bilmek ister bunu biliyordun beni goklere cikarip sonra orda ellerimi biraktin. halbuki seviyorum öluyorum diyerek oltaya getirmistin omurluk seviyorum diyordun cabuk vazgectin :) cok canimi yaktin sevgin bitmiş olabilir bunu anlarım ama onurumu gururumu kirdin bu neden ? kalbnimden cikip kosarak uzaklastin isabet oldu!! BENIM cok bisey degildi istedigim zor zamanlarimda yol arkadasimi yanimda gormekti varlığını hissetmek istedim bu istegim cok geldi senin gibi bir kazmaya. Gormemek icin gozlerimi kapamistim 13 yil oldu ve birgun bir baktimki Artik beni sevmedigin buyuk harflerle tam onumde duruyor sende bil bende senden gectim gidebildigin kadar uzagimda ol aylardir ayni evde iki yabanciyiz ne aciki beni donusturdugun seyden sende memnun degilsin . Bravo ugrasların sonuc verdi artık bende sevmi-yo-rum seni !! keşke biraz saygı biraksaydin onuda sokerek dökerek aldin allah seni kahretsin seni senin gibi biriyle sinasin sana cok kizginim bilki sana hakkim helal değil

Sana yıllar vermek bana çok koydu açıkçası yıllar veripte bigün olsun odunluğundan vazgeçmemen varya aslında bana kendimi çok aptal hissettirdin doğum günümde iyiki doğdun bile demedin ya helal olsun ya

Oysa rüya o kadar gerçekciydi ki kalktıktan birkaç sonra farkına vardım yokluğunun.

beni ortağına anlattığına sevineyim mi kızayım mı bilmiyorum. ama o ortağnı ilk gördüğüm yerde boğazlıcam beyfendi az kaldı

Dünyada bi benim kocam mı kalmıştı ,4 sene kene gibi yapıştın, virüs gibi kanımıza işledin, şeytan gibi aramıza girdin. O benim Kocam, nikahlı eşim, çocuklarımın babası, ben onun eşiyim , nikahlı karısı , çocuklarının annesiyim, senin sıfatın neydi? hiç düşündün mü? Şu anda ve ölüm bizi ayırana kadar benim yanımda , olması gereken yerde.

Ne kadar odun olsanda iyiki kocamsın iyiki evlenmisim seninle canımın taaaaa içi

Vazgeçince yine bir yerlerden çıkacak mısın acaba? Hoş söz falan verdin ama bakalım, bir yanım konuşmak istiyor ama artık yoruldum da bu gitgellerden, alışınca yine çıkma ortaya.. Doğrusu böyle devam etmesi gibi görünüyor. Zaten "şuan için" böyle, doğru olanı yapıp mutlu olmaya bakman lazım.
Çok yanlış yaptın en son, ve yaptım.. Böyle olmaz zaten artık, olmamalı...
Gözümde değişmemeni istiyorum ama.. Bilmiyorum, bir yandan yanlıştan sonra nasıl bakmam gerektiğini kestiremiyorum, bir yandan değişmeni engellemeye çalışıyorum sanki.
Neyse.

Bu neydi simdi??????
Anlayan beri gelsin yasasin karmasa kendimipislik. Gibi hissettirdii ha sonuc iyi amma once geri adimi ben ataydim iyiydi...hep ilerimi gidercegiz birazda gerileyelim hem ne semis hz.Sems bazen arkasini donup bakmasi lazim insanin nereden geldigini unutmamak icin

Şu mübarek günde dileğim yaşattıklarını yaşa,tükürdüğünü yala. Ve! At gibi giden it gibi döner unutma :)

Kusursuz koca yoktur.. En iyisi bile, çaydanlığın altını geceden sabaha açık unutup, kendi hayatını, sizin hayatınızı, başkalarının hayatını tehlikeye sokabiliyor.. 10 saat altı açık çaydanlık Sakar balık

beni anlamaya çalışsan keşke...

bu kadar mı zor anlamak anlaşılmak...

fedakarlıklarımın farkında değilsin hadi bunu geç...

ya içime akıttığım göz yaşları ne olacak....

umarım özrünü dilersin ama içim kırıldı bi kere..

acıyor işte...

Biliyorum aradan bir sene geçti, senin de benim de farklı hayatlarımız var. Ben şu an mutlu gibiyim, sevdiğim ve tarafından sevildiğim bir bey var ama bu içimdeki huzursuzluğu bitirmiyor. Çok özlüyorum be seni, arkadaş olarak mı birey olarak mı bilmiyorum ama seninle bir kez sohbet edebilmek için neler yapmazdım... Moda'da bir bankta seni tek başına ağlatan sebeplerin türevi beni uzun bir süre yalnız başıma sigara içerken ağlattı. Parfüm kokun, seni çağrıştıran şeyler hep yanı başımda. Keşke tamamıyle hayatımdan çıkartabilsem seni. Kara bir büyü gibisin, içim acıyor bazen. Zaman'la biter desem de zamanla geçen tek şey zaman...

Askim, cok özledim seni. Huysuz, aksi biri oldum su günlerde. Gel artik yaa, gecmiyor sensiz günler. Bu ocak ayi bitmezki sensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…