Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün buluşmalıyız. =(
Hayallerimi söndürmeyin.
Çağırmayın şu adamı artık. Bu akşam benimle olsun. Lütfen lütfeeennn ;,((
Artık bi karar vermem lazım tamam mı devam mı diye... =/ çok zor şu gönül işleri.
Umarım nokta değil de noktalı virgül koyarız bu gece. Hayırlısı.

Gripli ve asi...
Bu halde bile nasıl çekici buluyorsun beni pes be adam!

Gercekten bu kadar tatlimisin yoksa bana mi öyle geliyor hala anlamis degilim

Burdan sivilcelerim size sesleniyorum allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah kör kuyulara düşüpte geberirsiniz inşalaaaah

Ne olur onun bunun lafina sozune kanipta bizi mutsuz .huzursuz etme.

Anneanneeeeee her akşam tv de izlediğin hacıları , hocaları dinlemekten çok sıkıldımmm
Psikolojim bozuldu

Bir gün beni bu kadar kırdığın için pişman olduğunu görmek istiyorum.

Uzun zaman oldu buraya yazmayalı..
Unutmanın sonsuz hafifliği üzerimde.
Bu sana son yazışım. Okur musun bilmiyorum.
Mutlu ol sağlıklı ol uzak ol.Umarım seni asla görmem. Lütfen çıkma karşıma.
Sanırım kaza geçirmişsin. Üzüldüm. Umarım önemli bir şeyin yoktur.. Ama seninle ilgili en ufak bir haber dahi duymak istemiyorum artık.

Canım İyi geceler dedin ya sen iyi geçecek bu gecem :) her canım diyişinde eriyorum be adam :)

Iyi ki seninle evlenmişim iyi ki yıllarca bizden umudu kesmeyip bizim için mücadele etmişim ve iyi ki senden olma çocuğumuzu taşıyorum
O kadar çok ayrılmaya kalktık ki iyi ki kopamamışız ikimiz de biliyorduk evlenince çok mutlu olacağımızı ve yanılmadık çok şükür
Sevgililik bize göre değildi

Hele ayaklarıma kapanıp bunun altında cennet var diyorsun ya
İnşaAllah bebeğimizle beraber de çok mutlu bir aile oluruz

Anneden nefret ediyorum hayatım. Önceden nasıl kendi annemin yerine koyup o kadar çok sevmiştim hala inanamıyorum. Asla beddua etmiyorum allah ikinizi ıslah etsin. Gün gelirde benim haklılıgimi gördüğünde umarım çok geç olmaz. Bağıra bağıra ağlamak geliyor bazen içimden. Bir insan bir insandan bu kadar nefret eder mi ya. Daha doğrusu edebilir mi¿ BANA ANNENI SAVUNUYOSUN YA O ZAMAN ICIN NELER GEÇİYOR BI BILSEN KORKARSIN BENDEN! KÖTÜ BIR DEGILIM AMA BENI KÖTÜ HISSETTIRDINIZ....

Hafta sonları vardı.
Çocuksu bir mutlulukla beklediğim hafta sonları. Çoğu kez kırgın uğurladığım hafta sonları.. Ama yinede beklemekten vazgeçemediğim hafta sonları..
Benden önce uyanırdın bazen o tarifi olmayan güzel yanım hafta sonlarında..
Annesiyle gezmeye gidecekmişte, kaçırmış hissine kapılırdım işte tamda o zamanlar. O çocuksu burukluğu bilirsin. Hava kararır. Gün biter. Sanki dünyayı kaçırmışsın hissi çöker küçücük kalbine.
Bugün hafta sonunu beklemiyorum. Hafta sonunu beklemek diye bi şey yok bugün benim dünyamda.

Artık seninle paylaşmaktan vazgeçtim. Mutluluklarımı, huzursuzluklarımı, başarılarımı, güzellikleri, kötülükleri, gözyaşlarımı, hikayelerimi... Uykuların bölünmüyor bazı geceler artık.

İçimde biriken ''sen''lerim vardı benim. Bugün sesleniyorum, çoktan karışıp gitmişler nefesimi verirken ben, benden uzak gökyüzüne.

Dün tanıştığım kim varsa bugün senden daha tanıdıklar... O kadar yabancısın. O kadar uzak. O kadar beklenmeyen, o kadar istenmeyen...

Yağmurları severdim. Kış akşamlarını severdim. Geceleri severdim. Yıkık dökük evleri severdim. Senli günler vardı bi zamanlar, bugün anımsamakta zorlandığım, o günlerde, sevilmeyecek her şeyi en içten severdim.

Gelme artık. Bir büyü vardı. Rengarenk bir sihir. Onu uğurlayalı çok oldu.

nasıl içime işlediyse bu korku ya da ezilmişlik hissi_?

sebebi nedir?

korkularımın_?

o rüyaları görmemin sebebi nedir_?

Uzun bi aradan sonra ruyamda gordum seni beni optun sonra ben benle konusmadigin zamanlar da konustugun birileri oldu mu dedim benden kosarak uzaklastin.
Ruyada bile kavusamadim sana kosarak uzaklastin sansa bakk

burayı okuyacağını farzediyorsak gidip yüzüne söylemek daha iyi...

Şu an kendimi pizza reklamındaki 'pardon ayılık oldu' diyen ayıcık gibi hissediyorum

Ya sen nasil tatlis birseysin böyle Gicik oluyorsun demi böyle dedigimde Üzgünüm askim gicik etmesi hosuma gidiyor zira daha bi tatli oluyorsun Hadi itiraf et aslinda seninde hosuna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…