Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zaman neler düşünüyodun keşke bilebilseydim diyorum..

Aramıza duvarlar ördün sanki eskisi gibi değilsin..Yoğunsun,sınavların var vs. Vs. Ama beni merak edemicek,halimi hatrımı soramıcak kadar yoğun olman mümkün mü Bunları sana söylesem söylerdim ama sen her zaman ki gibi birşey yok diceksin Ama emin ol senin yokluğunu hissediyorum..Burda tanıştık..Arkadaş olduk...Kardeş olduk..Sırdaş olduk..
Benden uzaklaşma merve nolursun

ne kadarda eminsin kendinden bu tavırların yeterince sevgi duymadığından mı yoksa beni bekler diye düşündüğünden mi yada o kadar yaptığın şeyden sonra gelecek yüzün olmadığından mı hala çözemedim tek bildiğim beni yordun yemin ederim yoruldum beklemekten bir umut ışığı aramaktan yoruldum be adam anla yoruldum napıyorsun amacın ne aklından neler geçiyor bilememekten yoruldum dualarıma sığındım Rabbimden istiyorum seni beni ayakta tutan dualarım yoksa çoktan yıkılmıştım ben...

Ya ne dengesiz biriymissin sen nefret ettim artik ...ne diye prim verdimki sana...hic muhatap alinmamasi gereken biriymissinde iste bende ne bileyim boyle.oldugunu yasayip goruyor insan ....demekki neymiss fazla kibar davraninca yanlis anlasilabiliyormussun...hadi canim Selamletle

Birakin gitsin yoran insani saygisizi ne yapacaksiniz...sinirim tepemde sizinde yazdiklarinizi gorunce insanin kendi geliyor aklina seven her yolunu bulur gelir

Sana karsi kalbim okadar kirik ki... Artik kelimelere bile dokemiyorun içindekileri... Boyle degildik biz Boyle değildin ....inan bana okadar cok özlüyorum ki eski seni...

Sana çok yüz verdik, çünkü seni çok sevdik. Ama sen ne kıymet bilmez, ne bencil, ne ruhsuz insanmışsın.
Yazıklar olsun seni yanlış tanıdığımız için bize!

Hala onu seviyor musun diyecem, yine hayır diyeceksin
Neden takip ediyorsun diyecem, mantıklı bir cevap yine veremeyeceksin
Kalbinde değil tamam da neden hala aklında??
Ben bitiyorum artık....

Aynı şeyi mi düşündürdü sana da?

Son düzenleme:
nasıl bir kalbi sevmişim ben zamanında bukadarmı kör olmus gözlerim seni sevdiğim için bana yazıklar olsun...

Seni ele sevirem ki...
Diyacahsan ki niye ?
Ne bilim işde ele !
Seni görende bir hoş olir,
Ölir, ölir, ölirem...
Ahşam olir, davar, nahır, mal gelir,
Komlar, ahırlar dolir.
Sayiram, sayiram biri esgik.
Bi daha sayiram,
Bir de bahiram ki tamam.
Ama üzülirem;
Diyacahsan ki niye?
Bennam işde ele!
Yassi olir,sekide eymek yiyeceğam.
Civil lavaşi dürüm edir, tam kıtliram,
Sen ahlıma gelirsen, boğazimda dügümlenir, yiyemirem.
Gene diyirsen ki niye?
İşde ele...
Anam örtileri serir...
Gendi gendimi yiyirem.
O da gidir, külli biçare galiram.
Gözlerim süzülir, uyuyacağım uyiyamiram.
Gafam garişir, yüregim sıhişir, yatamiram.
Gene diyirsen niye..?
İşde ele...
Guşluğa doğri daliram,
Hayal, hülya görirem, sanki yanımdasan.
Sevinir, sevinir bir hoş oliram,
Bir de ayıliram ki, yastığa sarılmışam.
Diyacaksan ki niye?
Amaaan, işde ele!
Sabah olir, horozlar ötir, gün doğir...
Gahiram tavuhlara, culuhlara yem verirem...
Culuhlari dutir dutir öpirem.
Onlari bile sene benzedirem.
Saggın deme niye?
Ne bilim işde ele!
Gün gibi gelir, ay gibi gidirsen.
Beni yiye yiye bitirirsen.
Hep ömrümden götirirsen.
Seni sevdigimi de coh ey bilirsen.
Diyirsen ki niye?
Bilirsen işde ele!
Babam beni gapiya goymir diyirsen.
Ey helt yiyirsen.
Gomşulara, emin, bibin, ezen gile gidirsen...
Medem ele çıh cama, tırhıca gel!
Yüzün görim, bu da bene yeter.
Saggın deme niye?
İşde ele...

________

Bal küpü eşime ben dayanamaz şiiri sana okurum, mevzu sensen ağzımda bakla ıslanmaz culuhlari dutir dutir öpirem, saggın deme niye, işde ele

bazen senin üzerine zeytin yaği dükmek istiyorum ayçiçek değil ha . kızgın kızgın bazende çok seviyorum. iyiki varsın diyorum. napacam ben seninle

Sana sesleniyorum milli eğitim bakanı Duy sesimi amca neden böyle yapıyon bu eğitim sistemineden bu kadar öğrenciyi eğitime soğutmaya yönelikDers çalışmaktan yoruldum ata beni ata

Biri soru soruyorsa cevap verilir değil mi, sana hitap ediyorsa falan da verirsin illa ki, ayıptır, nezaketsizliktir. Bilmiyorsan bilmiyorum dersin.
Hele ki okumadıysan(okumadığın için soru mu soruluyor ne demiş bilemiyorsun haliyle cevap da vermiyorsun) nezaketsizliğine nezaketsizlik katarak iyice sinir bozucu olursun, tebrik ediyorum.
Sinirlerim bozuluyor benim de böyle arada, tanısam da tanımasam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…