Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neler kaçırdığını bilsen çok üzülürdün..

Senden etkilenmek için çabalıyorum ama ne yazık ki henüz tensel bir çekim hissedemiyorum. =(
Yine de daha iyiye gidiyor hislerim sanki.
Keşke ben de senin kadar etkilenebilsem.
Offfff! Sevememekten bıktım. Yine de bırakmıcam şimdilik. Kısmet bu işler.

Olmayacagini bile bile kalbim yerinden sökülürcesine SEVIYORUM SENI

Sevgili arkadaşım. Sana karşı ne hissettiğimi bilemiyorum. ben de seni dost olarak görmeyi isterdim, ama göremiyorum, ve üzgünüm bu duruma. geçmişteki agresifliklerin ve tutarsızlıkların aklıma gelmiyor. böyle olmasını istemezdim. galiba zamanında bana öyle davrandığın için şimdi ben de sana hep öyle davranıyorum istemsiz. Dedikodunu yapıp gıybete girmek istemedim hiç, o yüzden iyiki bu konu var, içimi dökebiliyorum, sen okumasan bile.

Yavrucuğumm ismini Ceyda Gül bırakmayı düşünüyoruz, nasil beğendin mi?

Ceyda güzel kadın demek Gül de teyzenin adı, teyzenin hem kalbi çok güzeldi hem de yüzü, bakmalara kıyamazsın öyle bir güzellik

Senin de teyzen gibi hem kalbin hem yüzün güzel olur hem de onun gibi imanlı, peygamber sevdalısı olursun inşaAllah

Son düzenleme:
Ben yazsam olmaz, sen yazsan olmaz.. Zaten bu yüzden hiç olmamalı ama..
Of.

Sende sevseydin ne olurdu be sanki canım ne olurdu bak ruyalarima girip duruyorsun aşık mi oldum ne anlayamadım.Vazgecemiyorum,dualarimdasin.
Ne olur vazgeç artık ondan söz ben seni bütün kalbimle sevicem.

daha dün bir bugün iki. Aşırı şekilde bunaldım.

Artık sert durmak istiyorum sana karşı.

Ömrüm boyunca nerde bi imkansız varsa benim ulasamayacagim birsey olursa bben hep onu isterdim ve sen en son İMKANSIZIN oldun

Nerden bilebilirdim ki seni ilk gordugumde seni bu kadar sevecegimi seni gordugum an kalbimin yerinden sökülecekmis gibi hislere kapılacagimi

Sen bir guldugunde kalbimde sanki milyonlarca kuş kanatlaniyor İçim yaniyor kalbim aciyor ben gececek bu aci zannediyordum seni gormedikce dinecek sanıyordum niye sandigim gibi olmadiki

Seni gormeyeli neredeyse aylar gecmesine ragmen bu aci gittikce daha cogaliyor keske aklimin bildigini kalbimde bilseydi ne kadar imkansiz oldugunu onada anlatabilseydim

Seni gorecegim gunun safagini sayarak yasiyorum ya gun gelmesse diye kalbimi korkular kapliyor sadece seni gormek bi gulusunu gormek dunyalra bedel

Biliyormusun ben senin kasina gozune degil kalbine vuruldum cok defa sana baktim dedim ki onun basinda sac agzinda dis kalmasa yine severmiydim yine severdim hemde olesiye Rabbim seni hep korusun ama birgun elden ayaktan dussen bakima muhtac olacak olsan (insallah oyle gunleri hic gormessin) son nefesime kadar yaninda olur elin ayagin olurdum

Seni hastayken gordugum o gun defalarca sana gelecegine bana gelseydi demistim ahhh bir bilseydin ki SENİ NASİL SEVIYORDUM ama iyikide bilmedin ve hic bilmeyeceksin zaten bilme de

Bana dusen tek sey ailenle huzurlu mutlu ol diye gece gunduz dua etmek Rabbim ailenle cennete kadar ebedi saadet nasip etsin insallah

Anne ben seni anlamıyorum ya.
Dikkat etsem amma kasıyorsun salla dersin sıkılırsın, bir kere etmediğimi görsen sen de iyice açıldın dersin.
Hep muhalefet, hep terslik. Hoş yine şükür eskisine göre azaldı ama, evde olmamamın etkisi var.
Bir de şöyle beni uzun uzun gereksiz övmelerini de sevmiyorum.
Hakkımdaki her konuda doğru bilmiyorsun, güzel bir şey de söylesen fazla abartıyorsun ve bu doğruluk sınırını aşıyor ben de rahatsız oluyorum, doğru olsa bile ne gerek var. Bazen de kendi kurduğun şeyleri(kötü anlamda) söylüyorsun, halbuki ben öyle düşünerek yapmıyorum o şeyi. Millet de beni yanlış anlıyor.

Çocuğum bak şimdiden anlaşalım güzel güzel arabana da bineceksin, oto koltuğuna da, uyku yatağına da tamam mı? Ağlamak yok kucak diye tutturmak yok tamam mı çocuğum annen seni arabana bindirip gezdirecek ağlamak yok tamam mı güzel evladım alışveriş sepeti olsun diye alınmadı o araba e mi yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…