Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu 5-6 günü nasıl geçircem kiiiii
Ya da Sen benden daha beter durumdasındır şimdi.. Kıyamammmm

Arkadas su servis beni deli ediyor. Yagmur yagiyor yagmur, ne gerek var disarida beklememe semsiye olsa bile biraz dusunun yahu.

"sen benimsin" gibi şeyler demek için çok erken değil mi?
böyle laflar havada kalıyor. içi boş.
neler olacağını merak ediyorum. devam edebilecek miyiz meçhul.
değişik bir ilişki başlangıcı oldu gerçekten.

Keşke yöneticim şu sitemimi okusa,malum yüzüne söyleyemem.Aşırı doldum artık

Elalemin patronu cep telefonuna laf eder,whatsapa/face'e giren personele kızar. Bizimki dışarıdaysa whatsaptan yazarak iş yaptırır, normalde 10 aramasının 1'ini duymamışsam "İletişim konusunda sorun olduğunu" söyler; tüm gününü alt üst eder Dahası bir başarımız olursa facebooktan oradan buradan paylaşın der.Keşke bizim şirkette de böyle siteleri yasak etseler,telefonu yasak etseler yaa. Sayın müdürüm,en azından şu şahsi telefonumu 1 kere duymamışım diye bana genel bir sorunmuş gibi kırıcı konuşma ya,adı üstüne "şahsi" telefon o. Bakmak zorunda mıyım???

Seninle yasananlar hüzünlü,hatirlamak aci.
Yine de acardim,calanin sen oldugunu bildigim kapiyi!

Son düzenleme:
Bundan sonra sana tek kelime etmiyorum.
Tek bi şey bile...tamam mı?!!!
Yokmuşsun gibi davranıcam.

Şu aklını başına alsan artık yeminle duvarla konuşsam dillenmisti sana söylemekten bıktım bir insan hiçmi kãr ını zararını bilmez beyin varmı merak ediyorum

Zor dayaniyorum siparisi verdim, verecegim ama kizarsin diye korkuyorum kaldir artik su hediye yasagini :)

Biri sizin oraların şivesiyle konuştu mu hatırıma geliyorsun.
Öncesinde pek ilgimi çekmeyen, seninle tanışınca tatlı gelen.

Sevgilim son günlerde çok sakinsin , keyifsizsin .
Sanırım sebebi iş..
Bende fazla üstüne gelmiyorum bunaltmamak için ama neşeli zamanlarını özledim
Herşey düzelecek ben inanıyorum .
Meleğine sarıldığında keyfin hemen yerine gelir aslında ama buluşalım bi an önce

6 yilimi verdigim ve hayat yoluna ciktigim yol arkdasima seslenirdim ve derdim ki;sen benim yuzume okunmus bi dua gbisin ellerimi semaya acio hYrlisiyla diledigim hergun askla sabirla metanetle sevdiğimsin ve sen adam iyiki benimsin bugunlerimize sukurler olsn rabbime sukur alin yazimsn seni cok sevicem adamim bal adamim...bal adamin bal prensesi

Şeytan diyor yaz özledim diye.
Ama şeytan diyor işte, lafın gelişi değil, çok yanlış.
O ileti bana mı, neler düşünüyorsun onu da bilmiyorum ki.

Hakkimi helal ediyorum sana,
Zira öbür dünya da yüzünü görmek istemeyeşimden ötürü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…