Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sogukta disarida calisinca yine hastalandin Pamuklarami sarayim seni

3 sene once kapindaydim. Elimde minik bir pasta, uzerine eristirdigim mumlarla.

Ofisten cikmistim. Hava cok soguktu. Evde oldugunu soyledin bana. Henuz sevgilim degildin, ama sevgilim gibi gibiydin. Yuregim el vermedi dogumgununu canli canli kutlamamaya. Saat 6da kapanacakti pastaneler, kostur kostur saat 6yi 3 dakika gece bir pastanenin onunde cama tik tik vururken buldum kendimi. Kadin kiyamadi acti kapiyi. ‘Pasta almam lazim lutfen izin veriiin’ diye israrima dayanamadi ve aldi beni iceri.

Iki tane tek kisilik minik pasta aldim, birtanesi cikolatali, sevdiginden yani, birtaneside meyveli. ‘Mum lazim ama!’ diye kadinin gozlerine baktim, ‘Var, getireyim’ dedi gulumseyerek, mumda getirdi. ‘E ama ben nasil yakacagim onun kapisinda bu mumlari!’ dedim, kibritte sokusturdu elime. Atladim arabaya vardim kapina. Ruzgar esiyordu cok sert, mumlari bir turlu yakamadim! Kapinin onunde epey caba sarfettim, sonunda basardim zile bastim.

Once pastaya, sonra gozlerime baktin. Gulumsedin. Iceri buyur ettin. Yanagima bi opucuk kondurdun. Cayla beraber pastalarimizi yedik. Sana okadar asikken bir gram sevilmeyi bekledim senden hep. Seni mutlu etmistimya, dunyalar sanki benim olmustu. Guzel guzel muhabbet ettik, o soguk kis gununde samimi sohbetimizle iclerimiz isinmisti. 'Ben bu koltukta omur boyu onun karsisinda otursam ya' ..dedim icimden.

Seni sevmek herseye ragmen guzeldi. Nekadar hak ettin, orasini bilemem, ama ben bana yakisir sekilde sevmistim seni.

Hadi simdi uyu rahatca, uyuyabilirsen.

Bıktım şu hastane mevzularından.
5'te işinin bitmesi lazım. Ne sorunu?
Hastan kalmasın artık şurda yaa!
İyi olsunlar. Çabucak gel.
Doğru mu söylüyorsun yalan mı bilmiyorum zaten.
Bi kez daha görüşüp keselim bence.
Her şey çok karıştı.
Her şey çoookkk ama çokk saçma!

Upss, yaptim yine yapacagimi hic kizma bana zor bile dayandim ben buna :)

Anne yeter artık ya, kaç yaşına geldim ve beni gidip hala bir zamanlar dost dediğim ama artık hiç bir şeyim olmayan insanla karşılaştırıyosun. Yeter artık!
Napayım sizden çıkan bu, ben mi istedim!

Vazgecmek meger ne kadar kolaymis .Bitti icimdeki hersey ölu gibiyim mutlu degilim hic bir sey hissetmiyorum.Hic bir caban olmadi kizmiyorum sana ben kendime kizdim .Sen keyfine bak yoklugum nede varligim senin icin bir anlam ifade etmiyor zaten etseydi coktan yanimda olurdun.Hoscakal sevinclerim ,huzunlerimin oldugu sehir senide hatiralara gomup gidiyorum.

Sen sadece beni sev.
Benim; bana aşkla bakan bir cift goze ihtiyacim var. Paraya pula degil.

Senin 'prensesimmm meleğimmm sultanımm' diyen dillerini yerimm

sana karşı bazen fevri oluyorum doğru ama nazım sana geçiyo anla beni

O kadar çok özledim ki, Nefesim kesiliyor..
Umudum kırıldı be Sevgilim

Şu an, o kadar sinirliyim ki ,doğru kelimeyi bile bulamıyorum off ne oldu bize, nerede aşkla,tutku ile bakan gözler, birbirinin üzerine titreyen ......nerede

Biz kopamıcaz galiba yine. ^.^
Her şey çözülse karmaşıklaşacağına...
Değişik bi bağ çoktan oluştu bile.

Sen benim her şeyimsin be
Tırnağına zarar gelse benim içim acır
Kurban olurum seni yaradana

Özlemenin anlamını ben seninle öğrendim..
Sana hasret kaldım..
Hayatıma iyiki girdin..
Senden önce ve senden sonra olarak yaşamım ikiye ayrıldı böylelikle .
Seninle anlamlandı herşey..
Mesela dışarı çıktığımda önceleri sadece kendim için birşeyler bakardım şimdi herşey iki kişilik.
Sen ve ben...
Bir karikatür okuduğumda seninle paylaşınca ikiye çıkıyor mutluluğum..
Şiiri severdim hep ama eksikti mısralarım .. Seninle tamamlandı anlamlar, yarım kalmış cümleler..
Hep benimle kal olur mu?
Ben seni Allah'tan hediye olarak aldım..
Ve bir ömür saklamak üzere..
Hiç eskimeyelim..
Baki kalsın sevgimiz..

İlk defa birini bu kadar sevdim ilk defa bu kadar sevildim. Sen ki benim gercek askimdin her gunumu beraber gecirdigim. Sonra oyle bir yaktin ki canimi... Sebepsiz yere biraktin bunca zamandan sonra. Beni iyi saniyorsun, degilim. Hayatimda ilk defa psikiyatrlik oldum ilk defa bu kadar agladim. Sen gittin ben defalarca öldüm. Aldigim her nefes eksik. Umarim bir gun sen de benim icin bu kadar aci cekersin.

Anne çok günahımı aldın/alıyorsun.
Beni nasıl kırdığını bilsen bi ah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…