Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya sen 9 yaşında çocuksun annem ölünce mirasla ev bana kalacak ya ben onu satıp daha büyük bir ev alacağım ne demek ya

Senin yaşında çocuklar durduk yere anneme bir şey olursa diye ağlar sen kadını öldürdün üstüne evi sattın daha büyük ev aldın

Ben susuyorum ama , keşke içimdeki çığlıkları duyabilseydin , nedeeeen , haketmediiiim

Hic bitmeyecegini dusunuyordu. Hep sevecek ama sevilmeyecek, asla vazgecemeyecek. Ama bu defa farkliydi. Ilk defa sevgisinden suphe ediyordu. Ozlem de yoktu. Ayni seyleri yeniden yasayacak gucu yoktu. Belkide sona gelmisti. Bitmeliydi.

iki karış boylu bir veletsin ama nasıl alıştım 4 gündür sana, şimdi resmen ev boş gibi.
Beşiktaş maçı izliyorum onda bile ah benim kuşum olaydı yanımda diyorum daha bi keyifli olurdu herşey.
çocuk sahibi olmaktan korkan ben, sırf senin gibi olsun diye şansımı deneyeceğim galiba cururu kurbağam benim

Canım kocam oğlumun babası hersey güzel olacak mı birbirimize ne zaman aliscaz ne zaman kabulleneceksin beni her halimle ben senin sinirli halini istemiyorum sevmiyorum sadece bana neden bi öyle bi böyle davraniyosun niye es gibi olamıyorum saygı denen şeyi kaybettinmi bi daha geri gelmiyormuş

miknatis gibiyim, imkansizi sorunlusu problemlisi yanlisi dibine kadar zor olani gelip beni buluyor arkadas. yada ben özellikle onlarimi seciyorum aradan acaba. mumla aransa bulunmaz, ama ben bulurum. yetenege bak. ah benim beyinsiz gönlüm ah!

simdi söyle bana. bana yar mi olacaksin yoksa yara mi.

sevgili aşifte sana nedense sevgili diyorum bilmiyorum ya salak kadın. ne o benm sevdiğim adam sana mı kaldı. kızım dön aynaya bak sırf senle muhatap olmuyorsam seviyemin senden yüksek olduğundandır. bu arada konuştuğunu söylediğin mavişim ble senin hakkında o.. diyor. var gerisini sen düşün aşifte seni

7. Yıldönümümüz kutlu olsun sevdiceğim

2009'dan 2016'ya Koskoca 7 yılı bitirmişiz de 9 ay 6 günlük evliyiz bir de maşallah bize

Bize pasta yapacağım ama sen evdeyken nasıl yapacağım kocacım bi yerlere gitsen ya şöyle 1-2 saatliğine

Nasıl sürpriz hazırlayacağım ben şimdi sana

Sen benim en kıymetlimsinnn
Belki 3 senecik kadar seni bekletmiş olabilirim ama sonunda bende yendim korkularımı. İnsanın değer verdiğini kaybetme korkusu en kötüsü, sende yaşamamış olsaydın eğer 3 sene içinde çoktaaan aşığım uleynn sana başlarım dost numaralarına derdinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…