Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu son günlerde aklıma geldikçe yanar oldu içim..Gitsen artık hafızamdan silinsen artık yüreğimden yoruldum ki ben yıllardır bu ayrılıktan

Surekli şuursuzca kalbimi kirip, sonrada hesabini verkmekten kaçmandan bıktım. Ne ceneni tutuyorsun, ne de aciklama yapiyorsun. Kac nereye kadar kaçabileceksen. Sonrada gidip facebooktan sacma sapan sitemli sozler yazma. Her halti yiyen sen, trip atip, melankoliye baglayan yine sen. Gunah kecisi de ben.

haklısın sen haklıydın sonuna dek haksızdım ben bunu fark etmem biraz geç oldu ama fark ettim ya önemli olan bu değil mi umarım affedersin

Ben seni bu kadar cok severken,neden beni bu kadar üzdün?gözlerine vuruldun dediyin kadını neden bu kadar ağlatdın?herşey başka türlü olabilirdi.

sen yokmusun seeeeeeeen kalbime indiriyordun neşem tadım tuzum bir anda kaçtı sen bana öyle davranınca anladım ki ben seni çok seviyormuşum yürekten deli gibi seviyormuşum bunu dün akşam iyice anladım Rabbim senin yokluğunu hiç ama hiiiiiiiç göstermesin inşallah

Ne yapacaksin merak ediyorum

Arkasinda dur sevginin seviyorsan sayet zamaninda baskasi icin askerden kacmissin cok sevmissin bak ayrildin bitmimis oyle diyormussun...

Ama ben geldim ne yapacaksin simdi? Sen bir dinlen duygularindan emin ol hem bu is guzel ve temiz usulune uygun olsun diyecegimsey. Eger Allah cellecelaluhu seni bana yazmissa benden kacarin yok lakin kader seni benden aldiysa aglamanin luzumu yok...islerim var benim hayallerim var onlari yapmam lazim sende varsin bunlarin icinde hayirlisini istiyorum ....

Allahim cellecelaluhu sen kalbimi bilirsin kabul et dualarimi amin.

Birbirimizi hiç bir zaman bırakmayacağımıza, sonsuza dek birbirimize ait olacağımıza dair yeminler edildi
Sevgi sözcükleri sıralandı ,
Artık uyuyabiliriz sevgilim
İyi gecelerrrr

Bana kötü sözler söyleme,
iyiligin kalsin aklimda.

Bagirma bana,
ben seni duyamam simdi.

Kavga edemezsin ki artik benimle,
ben sana sadece 'susarim' artik!

Güçlü olacağım dememle hüngür hüngür ağlamaya başlamam arasında 2 dakika var..

Hani inancın yoktu canım ya bir şey oldu mu aman Allah yandım Allah,ne bilim şükürler felan:))

Sende adam misin be? ....!!
O makami kimleri taniyarak aldin bilmiyorum ama, berbat bir mudursun. Avanak, salak. Sen kimsin de bana o sekilde soru sorabiliyorsun? Aklini alirim senin! Sen beni tanimak icin hic bir ugrasta bulunmadan ofisine gelip aglayan ilk kisinin tarafina gecip beni sorgularsin he? Sana kendimi tanitmanin vakti geldi anlasilan. Senin gibileri ben donumda calkalarim lan sen kimsin?!

Sesimi duyan var mı ?
Sen kimsin, neredesin, bir sen var mı sahi ?
Beni anlayabilir misin ? Konuşmadan görebilir misin söyleyemediklerimi, içimden geçenleri, hayallerimi, beklentilerimi, güldüklerimi, ağladıklarımı fark edebilir misin ?
Gelecek misin ? Senin varlığını bir gün hissedebilecek miyim ?
Gözlerinde kendimi görebilecek miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…