Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
salak gerizekalı iş arkadaşım benim. malsın, gerizeklısın, özgüveni olmayan hatta ve hatta yalanlar ülkesinin kraliçesisin. ama bişey diyim mi başhemşireye seni şikayet ettim yok öyle başkasına iş yaptırıp kendini akıllı beni enayi yerinbe koymak. ayrıca senin parandan banane de binbir türlü yalan içerisindesin. haddini bil kendini zeki zanneden aptal

4yasindaki bade... hollanda da hastanede... saçların oyle güzelmiş ki... insallah iyilesirsin ve yeniden o guzel saçların çıkar... sen boyle de güzelsin ama rabbim acılarını dindirsin... anne ne babana abilerine kavuştursun evinize donun insallah...

Ferah bebek rabbim acil sifalar versin... kan vermek icin illa bizimde mi başımıza gelmesi lazim... hepimiz bi can kurtarabiliriz aslında...

İntikam evet senden intikam almadan rahatlamıycam er yada geç olucak o gun için yaşıyorum

Farzediyorum burayı okudunNe değisicek?
Ulan sen gittiğinden beri yanar,kanar benim içim...
İstersen avuçlarınla bana istanbulu getir gene dönmem sana..

Ne kadar da aptalım
Bütün gün açılan her kapıya belki gelirsin diye donup baktım
Bu kadar gurursuz olduğum için kendime lanet ettim ama yine de hep baktım
Git dedim kendime neyi bekliyordun ki dedim ama yine de gidemedim
Gözümden yaşlar damladı acılan her kapıda gittim tuvalette ağladım ağladım
O da yetmedi demin mesaj gelmiş ona bile umutlandım
Ne kadar da aptalım beni gerçekten sevdiğini zannetmisttim
Keske seni hic tanımasaydım

Neden seni her affettigimde bana ihanet ettin ne suçum vardı benim suçum seni sevip vazgeçmemekmi yoksa 3 çocuğunun annesi olmakmı neden yapıyorsun bunu bana

Düşman degiliz elbette
Ama biz seninle sadece 'karsilasiriz' artik!

Aşkım, hayat arkadaşım, sevgilim, sevdiğim, yaşam enerjim, 12 gün sensizlik nefessiz kalmak gibiydi.
İyi ki varsın, iyi ki hep yanımdasın, 22 yıl boyunca bana yaşattığın her gün için sana teşekkür ederim, seni seviyorum birtanecik eşim, sevgililer günün kutlu olsun

Canım Kocam biliyorum çok mızmızım , çok huysuzum
bazen ben bile kendıme dayanamıyorum sen bana nasıl dayanıyorsun anlamıyorum
Allahım senden bınlerce kez razı olsun bu huysuz karınla başa çıkıyorsun ..
Allahım senı başımdan hiç eksik etmesın birtanem iyi ki varsın iyiki benım eşimsin .

-kalemlerine baktigin gibi bakmiyorsun bana...
-ama bak bu kaleme zamaninda 200 TL vermiştim. Ozel bir kalem bu. Bak görüyor musun kartusunu? Yıllar geçti ama aldığım ilk günü çok iyi hatırlıyorum. Aa bak bu da hediye. Ne çok sevinmistim gördüğümde. Kalemleri neden bu kadar sevdiğimi sorgulamana lüzum var mi ki?
-kalemlerini daha çok seviyorsun değil mi?
-...

Cevap veremedim kırılma diye. Evet, kalemlerimi daha çok seviyorum. Hayatima giren hiç kimseye sana yaptığım fedakarlığın onda birini yapmadım. Ben seni çok Sevmiştim. Kendimden ve hayatimdan vazgececek kadar çok. Hayatima giren hiç kimse senin bana yasattigin kadar büyük bir hayal kırıklığı yasatmadi. Asla anlamayacaksin neden bu hale geldigimi. Sana tanıştığımız ilk gün söyledim. Ne yaparsan yap bana yalan soyleme dedim. Hatırlıyorsun değil mi? Beni ilk kez optugun o yerde söz verdik birbirimize. Omrumuzun sonuna dek aramıza en ufak bir yalan giremeyecekti .

Ben sözümü tuttum. Sen neden tutamadin? Neden bitirdin ki bizi? Bir bağımlılık uğruna beni kaybetmene değdi mi ki? Üzgünüm bu evlilik bitti. Sana verdiğim zaman düzelme umudundan değil , sadece oğlumun biraz büyümesini ve çalışabilecek duruma gelmeyi bekliyorum. Yanı sana ilk kez yalan söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…