yalanlarının içinde boğul ben ağlarken senin gbi bi hiç yüzünden sende ağla hıçkıra hıçkıra yüreğin yansın bugün ben yarın sen Allah büyüktür eğer haksızsan sen en yakın zamanda hakkımı alsın Yaradan
buraya bile yazmaya yüzüm yok... ne kadar çabaladık ki sen gelesin diye?? her ay ümitle beklemek boş.. çalışana dua edene verirmiş allah c.c biz çabaladık ki mi ki?? senede bir doktora gidersek anca.. sende haklısın tabii.. vardır allah c.c bir bildiği.. hayatımızı düzene koymalıyız önce değil mi? küçücük yere kafes gibi sıkışıp kaldık.. gitsek olmuyor kalsak tam bir bela.. gitsen nereye gideceksin? sen daha doğmadan benimyavrum oldun.. ben de annen değil mi? ya annen kafayı yedi.. yetti burası annenin canına.. artık senin için çalışmak istiyor.. bu ay anne uslu durmyacak belli oldu bu bakalım neremizen tekme yiyeceğiz ben de merakediyorum... oysaki bugün sonuç pozitif oluverseydi değil mi? çoktan sadece senindim işte bu gecemmutluluk doluydu.. amaolsun daha zamanı varmış.. yeterki gel de ben allah c.c sabır dilerim.
Beni insan yerine koyup incitmeden ömür paylasmak cok mu zor sevgili hayat arkadasim,,Keske söyledigin kötü laflarin kalbimi nasil kirdigini hissedebilseydin
beni neden her şeye rağmen bu kadar çoookkk mutlu ediyorsun? neden?
hiç kimsenin yanında böyle mutluluktan uçtuğumu, böyle huzur bulduğumu hatırlamıyorum.
senin kokunla, senin sıcaklığınla sımsıkı sarılıp uyuduğumuz geceden beri her şey daha da zorlaştı.
bırakamıyorum. bırakmam gerektiğini bildiğim halde kocaman mutluluklar verdiğin için hala erteliyorum gitmeyi.
seni çok seviyorum. ama sevmemeliyim. "ama"lar ayıracak bizi.
Hazırdım ben de seni bekliyordum
Nerede bu geç kalmasa diyordum
Ve bir gün karşımda duruyordun
Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun.....
Hep kahramanım olllll..
Hep mucizem ollllll........
Vay arkadaş ne hale getirdin beni iliğimi kemiğimi kuruttun duygularımı öldürdün, bana verdiğin huzur mutluluk umut birkaç gün sürdü sayende.
Fedakarlıklarıma şikayet etmememe talep etmememe o kadar alışmışsın ki seninle olmasaydım zaten alasını yapacağım şeylerin yarısını bile yapmama engel olmaya çalışıyorsun. Eminim şimdi diyorsundur kendi kendine ne çok istekleri var diye :) halbuki evlenmeden önce söylediklerine bakılırsa ohoo neler yapıyorduk.
Çalışıp didinip aman yuvamız diye tüm paramı artırıp artırıp sana verdim. Elime fazladan geçen her parayı istisnasız verdim. Kıymet bildin mi hayır tabi. Bilsen böyle davranmazdın zaten. Ama ben de eski naif kırılgan kişi değilim. Gereksiz fedakarlıktan çok yoruldum yapmak istemiyorum. Yapsam da anlamayacaksın nasılsa. Ben de tıpkı senin yaptığın gibi kendimi düşünüyorum artık. Sayende.
Ya rabbim sen bana güç ver. Bana zarar verenden vazgeçme gücü ver.
Seninle 10 yıl olmuş tanışalı sevgilim .
Zaman ne çabuk geçiyor çocuk sayılırdık o zamanlar :)
Birbirimize olan aşkımız her geçen gün arttı
Beni herşeyden çok sevdiğine o kadar eminim ki
Çok şanslı bi kızım ben
Çok az insana nasip olur böyle tutkulu , büyük bi aşk
Babamin bir lafi vardi sen manyakmiiisin serserimisiiinn? Ya arkadasim neyin kafasi bu kim ima.etti evligi ya onumuzdeki 1 sene yokum ben dusunmuyorum aaa
tmm senide sevdim ama isim var borcum var hayallerim var tamam ince dusunde ne bana bekle acele etme imasi yapiyorsun yada ne anlatmak istediysen ...pek okuyamadim soka gitdigimden ana Fikir kaldi aklimda ...ben diyorum derdim.vaaar...
sen diyorsun,Ne demistin?
Ya bi git