Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Minicik ömrümün en güzel sevgililer günüydü Gecikmeli not duseyim şuraya seni çok seviyorum yakışıklım

sinir olduğum üst komşum neyle besliyorsun kızını dinazor maması ilemi.o ayaklarının güm güm koşuşundan nefret ediyorum.akşam evimde huzur bulamıyorum kızının topuk sesleri beynimde üstelik çıtı çıkmayan çocuklarımdan çekmezken senin azman bebenin yüzünden beynimin içi davul gibi.küçücük çocuktan nefret ettirdin beni

Her gelmenin gelmek demek olmadığını, haliyle de her gitmenin aslında gitmekten sayılmayacağını daha küçükken öğrenmiştim. İlk babam gitmişti benden. Tamam derdim çaresiz, sıramı beklerdim. Ama sıra hiç gelmezdi. Öyle öyle büyüdüm işte..
Anladım hep durumu ve ve hep hak verdim anneme. Ne kızdım ne sitem ettim. Bekledim yine de...
Demem o ki, ben şimdi sana kalk gel demem. Beklerim hep ama gel demem. Diyemem. Çünkü öyle öğrendim.Eğer gelirsen, sarılırsan bana, yapıştırırsan kafamı göğsüne, ne mi olur evet pek ala olur Ama gel demem. Diyemem. Öyle öğrendim çünkü. Öyle büyüdüm. Gelmezsen işi vardır derim. Çünkü biliyorum. Sevdiğim bütün adamların hep, hep çok işi oldu çünkü. Bir şey demem o yüzden. Oturur beklerim. Gelirsen ne iyi edersin. Gelmezsen bir şey demem. Beklerim...

Seni ısırmak istiyorum.
Burnumu yine boynuna dayamak, göğsüne uzanmak, sen bana sarılırken kollarını sımsıkı tutmak...
Tatlı ötesi aşkım benim. Bal mısın sen nesin? Neden bu kadar güzel bir şeysin?
Aşırı özledim şimdiden. Yine de biliyorum ki bu işin sonu yaş. Buna rağmen doruklarda yaşıyoruz tutkumuzu seninle.
Belki de bu yüzden böyle güçlü bi çekimle bağlıyız.

Şimdi bu kadar değerli hediyeyi nasıl kabul ettim ya,düşünceleri yerim senin.
Ama bembeyaz tenime cook yakıştı söylemeden gecemicim

Allah cezanı versin emi , senin de , onun da , bana travma yaşattın , unutamıyorum bir türlü, farkında mısın ?

Sana hafif bıyık ve top sakal acayip yakışıyor yaaa
İnanılmaz karizmatik , seksi oluyorsun sevgilimm
Burak özçivite benziyosun çok valla ama sen daha da yakışıklısınnn

Yavrum... icimde doldurduklarinla gidişinde açılan yara benim ucurumum.. dayanamıyorum... gizli gizli izliyorum vidyolarini... sesin gulusun... zipliyosun kosuyosun.. inanamiyorum ben bu olanlara yokluğuna... darmadağınık perişan icim kabul etmiyo... nasıl kavusucam sana nasil nasil nasil... bağırmak istiyorum adını aşkımı özlemini sana oluyorum annem ben sensiz hergun her an oluyorum bu acının tarifi yok çok özledim çokk... affet beni kuzum sana verdiğim tüm acılar için beni affet... Canim yavrum cicegim çok özledim...

Kullandığın ilaçlar sana hiç iyi gelmemiş.

Bir depresyonun erken uyarı semptomları:
  • Yorgunluk, bitkinlik, enerjisizlik
  • Bezgin ruh hali, moral bozukluğu
  • Artan dinlenme ihtiyacı
  • Azalan kendine güven, kendinden kuşku duyma
  • Artan derin düşünce, dalgınlık ve kendinden endişe etmek
  • İlgisizlik, keyifsizlik
  • Uykuya dalma veya kesintisiz uyuyamama bozukluğu
  • Günlük yükümlülüklerin ihmal edilmesi
  • Konsantrasyon güçlüğü (düşünmenin zor gelmesi)
  • Azalan cinsel ilgi
  • Ürkeklik, sinirlilik
  • Azalan dayanıklılık ve kapasite
  • Her şeyi kendi üstüne alınma, başkalarının kendisi hakkında kötü konuştuğu duygusuna kapılma
  • Günlük yaşam seyrinde değişiklikler
  • Bedensel rahatsızlık
  • Gerginlik, huzursuzluk
  • Aşırı duyarlılık

Vatsapi güncelledin diye sürekli yeni ifadelerden üçer beşer tane göndermesen hani anladık.

Senin de sonunu getiricem.
Diğer erkeklere yaptığım gibi.
Feleğini şaşırtıcam. Öncekiler o kadar değil ama sen fazlasıyla hak ettin bunu.
Görüşürüz tatlı sevdiceğim. =))

Tam dayakliksin. Hayatimda ilk kez birisine karsi biseyler hissederken boyle ilgisizlik goruyorum. Hep arkadaslarim bana ' benim seni sevdigim kadar beni hic sevmeyeceksin onu birak sana verdigim degerin yuzde 1ini bile vermiyorsun" cumlesini sana iade ediyorum. Bana neden bunlari yasatiyorsun. Sana hic bir zaman hissettiklerimi solemcm cunku olmamasi gerekn yanlis kisiyi seviyorum. Mutlu olabilrdk olsun ben senn mutlulugunla da mutlu olablrm.. kirma beni her dedignde bsyler ariyorum cunku.. varligin yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…