Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Damadının hiçbir eksiğini bilmemenden oturu kötü giden evliliğimin sebebi olarak beni görüyor ha babam bana yuruyorsun da "sen bebekken bile deliydin zaten." cümlesi de olmadi kadın anam. Tamam ben zaten normal olduğumu iddia etmiyorum ama tutup 4 yasında sırf istemedigim bir davranışa maruz kaldığım için tüm gün yerimden kalkmadan, tek kelime etmeden gozlerimi bir noktaya odakladigimi hatirlatmana gerek yoktu. Neymiş yasitlarim gibi ağlayıp sizlamamisim da psikopatmisim da. Bebekken bile catlakmisim da bilmem ne. Ne olmuş odakladiysam gözleri. Hastaneye goturdunuz bu çocuk felç mi oldu diye. Yeminle çok eglenmistim aslında. Hey gidi cocukluk.

Hirrr.

evet sana facebooktan yazmakla hayatımın hatasını yaptım sanırım.
şimdi o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi. Hiç değişmemişsin.
pervane böceği gibiyim. Yakacaksın beni biliyorum ama uzaklaşamıyorum.

Hastane nöbetin de yok. Hasta da yok. Sadece biz olucaz. =)
Kokunla, sıcacık teninle dip dibe uyumaya saatler kaldı.
Akşamı iple çekiyorum.
Bu nasıl bir huzur nasıl kocamaan bir mutluluk bilemezler. Tenin beni görünmez halatlarla bedenine mühürlüyor adeta. Bana hiç sarf etmediğim cümleleri kurduruyorsun.
Sen ve ben varken dünya dönmüyor.

Bende düştüm ya bu hayatta bi de sen tekme vurdun ya bana kork ama kınadığını yaşamadan Olmeyeceksinn!!!!

Ya ben senin o ağzını burnunu yerim poncik yanaklim ballı lokmammm

ahada buraya yazıyorum. gene pişman olacaksın. tıpış tıpış yine yanıma geleceksin. kalbin bende ... başka yerde salakçım

öptüm öptüm öptümmm, kokunu içime çeke çeke boynuna gömüldüm.
aşkı, tutkuyu sende gördüm. çookkk mutlu oldum. ama buraya kadardı biliyorsun.
severek ayrılıyorum senden. lütfen zorlaştırma. lütfen uzak dur benden artık.
ikimiz de çok güzel sevdik birbirimizi. bir anı olarak buruk bi mutlulukla hatırlayacağız her şeyi bundan sonra.
daha doğrusu inşallah öyle olur. seninle bir daha bir araya gelmemeliyiz.

asla gelmemeliyiz.

Seni insan yerine koydum, sen yerini yadırgadın. Yapmadığını bırakmadın sırf öğretmenim diye. Arkamdan dedikodumu yaptın, beni daha 2 ay oturamadığım apartmanımdaki komşulara varana kadar kötüledin. Bana laf getirdin benden aldığına bin ekledin. Yüzüme yalanlar söyleyip, en hassas yaralarımdan vurmaya çalıştın beni.

Eşimle aramı bozmaya çalıştın yemedi, kv ve kb la bozmaya çalıştın tutmadı. Eşimin kuzeniyle dedikodumu yaptın taa 500 km öteye gidip olmadı. Foyan meydana çıkınca da saldırdın, iftiralar attın. Ben doğuda kıt kanaat yaşarken, bebeğimi kaybetmişken, üstüne annemi kaybetmişken bir de sen vurmaya kalktın defalarca, kaale almadım. Ama bilmiyorsun ki ben o acıları alıp hücrelerime işlemişim de ölmemişim yahu sen kimsin?

Şubat tatilinde yola çıktığımı duyunca WhatsApp tan hakaretler ettin tahrik ettin. Numaran bile yok bende eşim anladı sen olduğunu, engelledim. Her yerden engellisin, nasıl bir gurursuzsan ne yapıp edip ulaşıp bana tahrik etmeye çalışıyorsun. Biliyorum geceleri uykun kaçıyor tayinimiz çıkıp da gelirim diye için içini yiyor. Aşağılık kompleksinden ve mahalle oyunlarından o kadar sıkıldım ki..

Hiçbir şeyi umursamadım 2 senedir, seni ciddiye almadım ama yalnız o attığın mesajlarda annemi kaybetmemden için Allah herkese hakkettiğini yaşatıyor dedin ya! Sırf tahrik etmek için, sırf bakın gelir gelmez kavga çıkartıyor dedirtmek için ki asla düşmem bu tuzaklara. Ama o lafı sana fena yediricem güzelim, o bardağı da taşırdın artık.

Kızım ben senin ayarına düşmem ama bil ki ben senin o numaralarını katlayıp eline geri vericem bakalım benimkileri sen taşıyabilecek misin?

İnsanı insanlığından çıkardın sonunda, bakalım canavarınla oynayabilecek misin?

Görüşücez pek yakında.

hiçbizaman seni ne kadar çok sevdiğimi sôyleyemedim sevgilim bi gün gelicek anlatıcam o güzel gözlerine bakıp anlatıcam ne kadar sevdiğimi sesini herşeyini o kadar özledimki nolur sevme başkalarını değmesin yüreğine başka sevdalar bırakma gitme benden sen benimsin almasınlar benden seni umutlarımı herşeyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…