Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her şeye yazık ettin.o masum sevgimize, o özleyişlere, kıyamamalara.
daha önce söyleseler benim sevdiğim adam asla böyle şeyler yapmaz derdim.
yazık etttin 10 yılımıza, yazık ettin yuvamıza, iki evladımıza...
seni hala sevdiğim için kendimi affedemiyorum.hatta kendimden nefret eder oldum.
biri şu sevgi meredini söksün alsın kalbimden...

Valla oyle gun gelecek ben de bla bla olup bla bla yapacagim da sizi utandiracagim cart curt demeyecegim. Benim bu dunyadan umudum bikac zaman once tamamen bitti. Hani kirintilarini falan bile birakmadim hepsini yaladim yuttum oyle diyeyim. Ben bu dunyayi cehennem kuyularindan en hafifi en minnosu ama bir tanesi olarak addettirmisim kendime. Daha yukariya dogru gidemeyecegimi, cirpindikca dibe dogru gittigimi varsayiyorum ve onu goze alarak yasiyorum ben bayagidir. Yani kalkip olmayacak hayallerle seni vuramazdim bu kafayla.
Ama istesem realiteden vururdum. Yani sen ayni durumlardan gecsen ne tur bi ruh hastasina donerdin onu teshis edip ondan bahsedebilirdim. Allah imtihani kaldirana veriyor. Sen o zayif halinle benimkiler gibi muhkem yukun sahibi olamazsin canimm o yuzden istedigin kadar buyuk konus asla basina gelmez diyebilirdim. Ama Allahimizin bile muhatap almadigi tipi ben niye kaale alayim da insan yerine koyayim ya?
Ben evet aynen dediklerinim. Hatta ben fazlasini soyleyeyim; gunden gune daha da kotu bi hayatim olacak, daha yalniz, daha muhtac, daha aciz kalacagim muhtemelen. Ama sen ne standartta yasarsan yasa ben her halimde yine senden guclu, yine senden egitimli, yine senden kulturlu, yine senden zeki, yine senden guzel olacagim. Cunku Allahimiz beni boyle yaratmis. Cok kahirlaniyosan kendisine ilet sikayetlerini bana aglama. Bazisi doru bir at olarak yaratilir, bazisi esek. Esegin sirtina altin semer vurulunca, attan degerli olmaz. Dedigim gibi seni insan yerine koymadigim icin bunlari ben sana soylemedim, sen kendin dusun kendin tasin kendin bul ve esek gibi sindir kendi kendine

Çok yordun beni yaa hayattan sogudum yeminle su iki evladım hatırına soluyorum nefeslerimi dinden imandan ettiniz beni herşeye doydum sanirken sıfırdan baslayacagim. Arkadaşlarim akrabalarim bütün cevrem sana ne oldu nasıl sindirdi bu kadar senin gibi bi kızı nasıl eve kapattı nasıl susturdu diyorlar yapma diyor herkes çekme al çocuklarını cik ..evet güçlüyüm ben bana ait olmayan ait hissetmedigim hayati cekmeyecegim gidiyorum senden bu evlilikten

ulan hödük senin çocuğunu taşıyorum karnımda insan bir sormaz mı evde yapılacak iş var mı yardıma ihtiyacın var mı diye ayrıca ailenle aynı yerde yaşamaktan bıktım ama olsun ben seni çok seviyorum yinede salak şey

Gölgen bile yetiyor ,bak burda bile diken üstündeyim , hayatımın balyozu bak bak iyi bak ,insan yeterki istemesin , her türlü o duvarlar yıkılır , sen istersen aya kadar duvar ör

Seni dün gördüm ama 7-8 yıldır görüşmemişiz gibi hissediyorum.
O kadar uzak geliyor ki. =(
Kalbim acıyor. Bir daha öpemicem, dokunamıcam. Ne zor ya.
Yeni bir ilişki gerek bana acilen. Bu durum daha fazla devam etmemeli.
İlk kez bi ilişkimin bitişinde yeni birine ihtiyaç duyuyorum.

Hayret mutlumuyum neyim??maşallah diyeyim nazar değmesin...tüh tüh tüh...

Yok ben basa cikamiyorum senle.
Pes ettim.
Sen inat ben inat ikimizde de deli gurur..

Sana bir fiskos masa alayım, daha çok fiskos yaparsın, o masaya fiskos denmesinin sebeplerinden biri olmalısın

Keşke okuyabilsen yazdıklarımı, keşke ayakkabı giymeyi reddedip çıplak ayak sokakta gezdiğim zamanlarda ki gibi, çıplak ayak gezme ayakların büyüyecek desen yine, keşke gece eve döndüğünde başucuma koysan çokomelimi, keşke yaramazlık yaptığımda tırmandığım ağaçtan indirmeye çalışsan yine, keşke elimizde üstübü yüzümüz gözümüzdeki makine yağlarını temizlesek, keşke o Nil Burak değillll Sibel Egemen inatlaşması yaşasak yine senle.

Ah be babacığım ölmemeliydin sen

Annem, canım... Gittiğinden beri kendimi bulamıyorum. Annen gidince çocukluğunda gider demişti biri. Çatlağından su siziyor çocukluğumun, boğuluyorum.

Depresyondan çıkamadım hala ama daha iyiyim. Uzaktayım ziyaretine gelemiyorum ama bu kalp bende oldukça benimlesin. Güzel zamanlarımızı düşünüyorum. İyiki okulum uzamış da seninle başbaşa güzel anılar biriktirmişim. Emeklerinin hakkını canımla kanımla bile ödeyemem. Ah, Sesini özledim annem.

Güzelim, bebeğim annem. 30 yaşıma giricem artık. Bir gün torunun olacak inşallah kız olursa adını koyacağım ona. Koklayacağım hem seni hem onu. Ölene kadar benimle olacaksın. Seni anlatacağım uzun uzun. İyiki evladın olmuşum, iyiki annemsin. Bu özlem hiç bitmeyecek. Ben iki kere doğdum biri beni doğurduğunda diğeri seni kaybettiğimde. Toz pembe dünya yok artık, acımasız bir hayat var karşımda. Senin için Göğüsleyeceğim.

Güzelim annem, senle telefonda konuşuyorduk. Son cümlemi dinlemeden kapatmıştın. Sonra içimden bir parça kopmuştu tekrar aradım seni. Seni çok seviyorum annemmm demiştim titrek ağlak sesle. Sen de gülmüştün. Çok mutlu olmuştun. Keşke daha mutlu edebilseydim seni, bu kadar uzağında olmasaydım. Şimdi senin için çok sevdiğin çocukları sevindiriyorum annem. Umarım görüyorsun dur. Canım, gülüm, güzelim benim........

Seni çok seviyorum bebeğim. Bazen yaşadıklarımız rüya gibi geliyor.

Aslında senden nefret ediyorum çünkü olmaya çalıştığın gibi biri değilsin üstelik çok salaksin hala bişeyi tam anlamıyla beceremiyorsun

izle izle maçını sen.
günlerdir seni göreyim diye bekliyim sen maç izle oturda.
yarın sabah erken kalkacağım yatıyorum işte. Senin maçının bitmesini bekleyemicem hiç kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…