Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen kendini goremeyen, yaptiklarinin insanlar uzerindeki etkisini fark edemeyen, kendinde hic suc bulmayan, bencil, zavalli, icten pazarlikli, icler acisi bir haldesin.

Yazik diyorum!

Vicdanim rahat benim. anliyor musun? Benim vicdanim rahat!!

Daha şimďiden dede olacağı günün hayalini kuran kocacığım çok tatlısın sen

Rabbim hayırlısıyla bizlere dede nene olacağımız günleri de göstersin

Birgün bana birşey olursa şayet!!
lütfen ASLA kızımıza üvey anneyle tanışma fırsatı verme... yoksa öbür tarafta olsam bile seni rahat bırakmam!

Sizleri bir daha görememek düşüncesi beni deli ediyor...

resmen gerizekalısın.
Dün ne için tartıştık bugün ne yapıyorsun.
Ama ben akıllandım. Ne b.k yersen ye umrumda değilsin.

İyiki bugün sizin olduğunuz cafeye gelmişimm
Harika tarot baktınız gerçekten , el falı hediyesi de beni çok mutlu etti :)))
İnanılmaz anladınız ve çok güzel şeyler söylediniz herşey dilerim dediğiniz kadar güzel olur

Nefret ediyoruuum senden kadın nefreeeeeeeeeeeet sendende yetiştirdiğin o kas kafalı oğlundan da kocandan anandan kızlarından tüm sülâlenden igreniyorum Allah im dayanamıyorum yardim et bana hic haketmedigim yerdeyim layik olmayan haketmeywn biriyle evliyim wallahi çok pismanim nolur nolur bir sans daha ver söz veriyorum bu sefer hakkimi isabetli kullanacağım ideallerimin peşinden gidicem çocuklarım için yasiycam annemin sözünü dinliycem bundan sonra Allah im yeter ki yardim et bana su ugursuzlarsan gerizekalilardan kurtar yalvaririiimm Allah im vallahi çok kötüyüm ya kalbim paramparça dayanamıyorum

Seni tanıdığım gün, olayların böyle gelişeceğini asla tahmin edemezdim. Hayat bizi nelerle karşılaştırıyor.

Oh ne güzel beni WhatsApp ten engelle,Facebook tan sil,Twitter i kilitle!
Gel modemimide götüne sok bari!

Allah im ya ben nasıl bi öküzle evliyim böyle neden neden neden biliyorum hep anne sözü dinlemediğimden geldi bunlar basıma utanmasa adam benle nasıl seviştiğini de anlatacak anasına belki de anlatıyordur artık her b.k u beklerim ben bundan al oğlunu g.tune sok manyak ruh hastası kadın Allah im ya nolur su hakim olduğum günler gelsin çabucacik söz veriyorum hep iyi insan olucam kimseyi kinamiycam ama wallahi çok Yoruldum dayanamıyorum yeteeeeeeeeeeeeeeeeer

Aldığın harika hediye için çok teşekkür ederim sevgilimm

Inat ve gurur savasi cok cekismeli geciyor beybisii.. hayir yanii beni biliyorsun sabrim coktur. Daha ne kadar surdureceksin bu hali. Bir pes et, bir kabullen be mubarek..

Senin icin kisa hayatimda ayirdigim zamana yazik cok yazik oldu hakketmedin kiymetli zamanimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…